Ben de 10 günlükken yolladım hepsini bana hiçbiri faydası yoktu yani birtek yemek ve temizlik iyi oluyordu onu da saldım gitti yemeği de anneme dedim fazla yap eşim eve gelirken alsın bir tabak zaten annemle evlerimiz yakın yemek derdim olmayınca çocuklara koşturabiliyorum temizlikte robot felan idare ediyorum arada süpürüyorum kendim bende birkaç hafta daha geçsin kadın alıp dip köşe temizletcem. Yani insan tekken daha iyi sadece uyku ihtiyacı oluyor benimde öğlen çok bastırıyor ama evde bir kızım daha var yatamıyorum işte maalesef . Sizin tek çocuksa o uyuyunca uyursunuz enazından kimseye de gerek kalmıyor zaten evde başka çocuk yoksa yemek de çok dert olmuyor yetişkinler ne olsa onu yetizKızlar anne ya da kayınvalidelerinizi ne zaman gönderdiniz evine ? Bizim bu gün tam 21 gün oldu dönüşümlü olarak kalıyorlar ama çok sıkıldım artık sürekli evde birinin olmasından. Gece özellikle annemin yardımı çok oluyor bebek ağlayınca bana veriyor emzirip geri veriyorum o altını temizleyip yatırıyor ben de uyumuş oluyorum böyle olunca. Ama kv ye arkamı dönüp emanet edemiyorum çocuğu geceleri faydası olmuyor bu yüzden. Dikişler yüzünden korkuyordum eğilip kalkamam tek bakamam diye ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi gidin diyorum gitmiyorlar da ne yapcam bilmiyorum