Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki kızErkek bebekler daha az uyuyormuş instada böyle bir şey gördüm erkek anaları o yüzden üzülmeyin![]()
Doktor emme sıklığını azaltın dedi gün içinde istediği ağladığı her an emziriyordum gecede emmek istiyordu sizin de ondan olabilir mi2 saatte bir uyanıyor benimki![]()
Benim kız da böyle sürekli emmek istiyor uyumuyorBenimki kız son iki gündür gün içinde bölük pörçük toplasan 1 saat etmiyor uykusu gecede 2 saatte bir ağlıyor uyanıyor zombi gibi geziyorum evin içinde![]()
Acıktığı için uyanıyor evet ama süt vermezsek evi yıkıyor. Azaltmak istedim ama yok kendini parçalıyor.Doktor emme sıklığını azaltın dedi gün içinde istediği ağladığı her an emziriyordum gecede emmek istiyordu sizin de ondan olabilir mi
Ben doktoruma 7 hafta dolduğunda sordum benimki agirliga bile izin verdiSelam kızlar. Sezaryenden sonra spora en erken ne zaman başlanıyor? 1 ayımızın dolmasına az kaldı henüz erken mi hafif kardiyo tarzı şeyler için?
Ben şehir hastanesinde doğum yaptım. Doktor arıyorum dediğiniz için yazayım hep belli bir doktora gitseniz bile o doktorun doğuma girme garantisi yok ve hatta girmesi bence imkansız gibi. Bunun dışında tayfun Vural dışında hangi doktora gittiysem doktor asla yerinde olmuyor hep asistan var, bazı asistanlar bilgiliyken bazıları hiçbir şey bilmiyor (bi asistan baş geliş bebeğime makat geliş dedi ve sonradan düzeltti, 34.haftada). Tayfun vuralın asistanları da belki şanstır ama benim gözlemlerime göre iyiler, bilgililer. Bu yazdıklarım eksi taraflarıydı. Olumlu kısma gelirsek randevu bulması çok kolay, gebe okulu ve ebeler çok bilgili ve fazlasıyla ilgililer. Her oglen doğumhaneyi gezdiriyorlar saat 13.30 civarlarında gittiğiniz zaman sizi de gezdirirler. Doğumhanede odalar tek kişilik refakatçi kalabiliyor ve bebeğiniz de hep sizin yanınızda kalıyor. Odalarda pilates topu, pilates matı var kendi içerisinde duş ve tuvalet mevcut ve oda banyo fazlasıyla geniş. Bir aksilik olmadığı sürece yani zorunlu olmadıkça sezeryana almıyorlar. Dogumhaneye erkek giremiyor, doğum yaptıktan sonra yoğunluk olmazsa o odada kalmaya devam ediyorsunuz. Personel doktorlar ebeler hepsi güler yüzlü. Ben doğum esnasinda çok fazla zorluk çıkardım buna rağmen çok anlayışlılardı. Eş konusunda dogumhanenin girişine bir alan yapmışlar orada gorusebiliyorsunuz. Bebek doğduktan sonra çok yoğun değilse yanınıza kısa süre alıyorlar ama tamamen insiyatife kalmış. Servise geçerseniz ziyaret saatlerinde girebiliyor. Şu an aklıma bunlar geldi sormak istediğiniz soru olursa cevaplarımSelam kızlar Ağustos Annelerinden geliyorumbebisleriniz sağlıkla büyüsün
Bir sorum var İzmir'de devlet Hastanesi'nde doğum yapan oldu mu aranızda? Hastane ve doktor arıyorum. Şehir hastanesi olur, 9 Eylül olur fark etmez![]()
Çok geçmiş olsun ishal hiç kolay değil ki antibiyotik falandamı vermedi enfeksiyon içinKizlar 2 3 gundur bagirsak enfeksiyonu sebebiyle sıkıntılardayim bebegim de ayni zamandan beri cok huzursuz.
Napcam bilmiyorum aksamlari katilircasina agliyor acildeki doktor emziriyorum diye ilac da vermedi nereye kadar sagabilirim ki sutum azalir diye korkuyorum hic gececegi yok bu ishalin. Simdiden itibaren buzluktakilerden vericem bakalim
Beni tarif etmişsin bendesenin durumundayım ama bilmiyorum bebeğe geçermi sanki vücut zararlı olan şeyleri sğte geçirmez diye düşünğyorum bende ağzıma sürmediğim şeyleri hapır hupur yiyiorumKızlar ya beslenmenize dikkat ediyor musunuz? Benim kilo sorunum yok ama hamilelik öncesi hiç abur cubur aramazdim, hamilelikte de yemedim ama şimdi o kadar çok çikolata şekerli şeyler yiyorum ki... acaba bebeğe bir zararı var mıdır? Hep 2 yaşa kadar paketli gıdalardan korumak istemiştim, şimdi ben yedikçe sütümden o da yiyor gibi geliyor eğer bir zararı varsa canım çekse de yemeyecegim, yesem bile azaltirim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Önceden abur cubur yiyen insanları hiç anlamazdım canım doğru düzgün çikolata bile istemezdi![]()
Üst kata uğradığım yok ama terasa çıkmaya başlayınca ne olacak bilmiyorum karne tatiline kadar çok teras düşünmüyorum bebeği 14 yaşındaki kıza verir iş görürüm şimdi Lgs sebebiyle olmuyorSenin bebeğin kız mıydıne güzel
O aylar da da kucakcılık başlayacak diye korkuyorum geçen sene oğlum 4 aylıktı ramazan ayında ben orucumu açamıyordum kucağımdan inmediği için sofrayı bile seremiyordum allahımm ogünler aklıma geldi
Galiba büyüdüklerindede dertleri hiç bitmeyecek
senin evin büyüktü değilmi iki katlı temizliği denli zor olur
Ben de 2 günde ishalden 2 kilo verdim tuvaletten çıkamadım ertesi gün edim dün de oğlum hastalandı ishal emzirmeye engel değil dediler emziriyorumKizlar 2 3 gundur bagirsak enfeksiyonu sebebiyle sıkıntılardayim bebegim de ayni zamandan beri cok huzursuz.
Napcam bilmiyorum aksamlari katilircasina agliyor acildeki doktor emziriyorum diye ilac da vermedi nereye kadar sagabilirim ki sutum azalir diye korkuyorum hic gececegi yok bu ishalin. Simdiden itibaren buzluktakilerden vericem bakalim
Ben de yiyorum Allah affetsin akşam bile dışarıdan tatlı söyledim bi de bisküvi vs çok istiyor canım bişi olmaz herhaldeKızlar ya beslenmenize dikkat ediyor musunuz? Benim kilo sorunum yok ama hamilelik öncesi hiç abur cubur aramazdim, hamilelikte de yemedim ama şimdi o kadar çok çikolata şekerli şeyler yiyorum ki... acaba bebeğe bir zararı var mıdır? Hep 2 yaşa kadar paketli gıdalardan korumak istemiştim, şimdi ben yedikçe sütümden o da yiyor gibi geliyor eğer bir zararı varsa canım çekse de yemeyecegim, yesem bile azaltirim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Önceden abur cubur yiyen insanları hiç anlamazdım canım doğru düzgün çikolata bile istemezdi![]()
Tv ile aynı odaya koymayın diyorlar ama öyle cıldırırım danırım ilk kızımda da annem baktı hep tv ile idi sorun yaşamadık ama bilemiyorum biz de tv ile büyüdük sıvalı odada mecbur aynı oda idi bazen biz çok mu abartıyoruz diye düşünüyorumUyumuyor sürekli, bir düzenimiz yok henüz, olana kadar odalarındayım. Ağlayınca kalkıp bakıyorum, yatak odasına götürmek istemedim, bari orası kurtarılmış alan kalsın diye.
Küçük oğluma da salonda bakmıştım geceleri, tv seyredip uyutuyordum.
Katılıyorum valla ben de TV'nin yanındayım bebekle bir şey olacağını da sanmıyorumTv ile aynı odaya koymayın diyorlar ama öyle cıldırırım danırım ilk kızımda da annem baktı hep tv ile idi sorun yaşamadık ama bilemiyorum biz de tv ile büyüdük sıvalı odada mecbur aynı oda idi bazen biz çok mu abartıyoruz diye düşünüyorum