- 11 Mayıs 2024
- 500
- 902
- 23
- 29
Ben de bu markanın hem bezini hem ıslak mendilini kullanıyorum. Henüz böyle bir şeye denk gelmedim ama bu aralar sosyal medyada hem bezlerde hem ıslak mendillerde küflenme sorunu var diye çok yorum okudum. Biraz tedirgin oldum.Hanımlar bu arada kullandığım yenidoğan islak menzilinde küf olduğunu farkettim. Firmaya geri bildirim yaptım iki gündür Kurye teslim alacak. Sizler de dikkat edin olur mu. Diğer paket ise küf kokuyordu resmen
Molfix pure& soft bez ve molfix izotonik sulu ıslak mendili. İlk günden beri kullanıyorum çok memnunumBen de bu markanın hem bezini hem ıslak mendilini kullanıyorum. Henüz böyle bir şeye denk gelmedim ama bu aralar sosyal medyada hem bezlerde hem ıslak mendillerde küflenme sorunu var diye çok yorum okudum. Biraz tedirgin oldum.
Kızlar sizin kullanıp memnun kaldığınız ıslak mendil bez markaları neler? Sanırım değişikliğe gidicem
Ben de bu markanın hem bezini hem ıslak mendilini kullanıyorum. Henüz böyle bir şeye denk gelmedim ama bu aralar sosyal medyada hem bezlerde hem ıslak mendillerde küflenme sorunu var diye çok yorum okudum. Biraz tedirgin oldum.
Kızlar sizin kullanıp memnun kaldığınız ıslak mendil bez markaları neler? Sanırım değişikliğe gidicem
Sixfeetunder'ın aynısıMolfix pure& soft bez ve molfix izotonik sulu ıslak mendili. İlk günden beri kullanıyorum çok memnunum
Bez Molfix premium yada pure soft ıslak mendil sleepy bionaturelin üstüne tanımıyorum sleepy nin başka ne ıslak mendilini nede bezini kullanmamBen de bu markanın hem bezini hem ıslak mendilini kullanıyorum. Henüz böyle bir şeye denk gelmedim ama bu aralar sosyal medyada hem bezlerde hem ıslak mendillerde küflenme sorunu var diye çok yorum okudum. Biraz tedirgin oldum.
Bionaturel kullanıyorum ama onda da çok sızdırma sorunu yaşadımBez Molfix premium yada pure soft ıslak mendil sleepy bionaturelin üstüne tanımıyorum sleepy nin başka ne ıslak mendilini nede bezini kullanmam
Ay aynısı aynısı deliriyorum ya gözleri kıpkırmızı oldu dalamıyor ya 10-15 dskika yatıp kalkıyor böyle olmaz ama ya nemolacsk bilmiyorum gerçekten .benimde kızım annemde kaldı dün ay biraz sabah üstü derdim olmadı bari kahvaltı felan .şimdi geldi kızım ds istekleri bitmiyor anne karpuz ver anne kakam geldi bi ona koşuyorum bi ona vallahi ya bir saat yatsa bari. Yemek koyabilsem bir tabak çok iyi olacak akşama yemeğim yok of çok zor vallahi akşam nasıl oluyor anlamıyorum sürekli uyutmaya çalışmakla bitiyor günSabah 5:39 dan beri iki üç defa 10-15 dk lık uykuyla duruyor gün içerisinde hep böylekucağımda uyuyor yatağa koyunca cin gibi.. Oğlana kahvaltı zor hazırladım. Şimdi de kahve istiyor küçük bey
Bez prima premium care sleepy natural karışık kullaniyorum evde ikisinden vardi primadan daha memnunum kakayi bile emiyor. Islak mendil uni baby 0-6 ay olan bir sıkıntı yaşamadım (#reklam degildirBen de bu markanın hem bezini hem ıslak mendilini kullanıyorum. Henüz böyle bir şeye denk gelmedim ama bu aralar sosyal medyada hem bezlerde hem ıslak mendillerde küflenme sorunu var diye çok yorum okudum. Biraz tedirgin oldum.
Biliyor musun Allâh korusun ama en korktuğum şey yatakta emzirmek ama yapıyorum ne yazık kiTek olsaydı al kucağına yatağı ortala( ne olur ne olmaz uyku hali diye) sen de uyu bebeyle derdim ama bir kuş daha olunca işte zorkahve keyfisi yapmak istemiş bsbdbdnd
Tutmayı beceremiyo olabilirbenim kuş da kucaktayken yatirir gibi tutunca hemen miziklaniyor kaldiralim diye yani kucakta da olsa uzanir şekilde olmak istemiyor nasıl tuttuklarina vs bir bakın olmazsa
Ben çalışmayan yazilimciyim kismetse bir gün.... İlk işime girerek diplomamı taçlandırıcamfazla yok evet ama Şubat analarinda da vardı sanki ben öyle hatırlıyorum baei takım elbiseli az perişan bir anne cizseydi snsbhsbdn zaten bebe dogdugundan beri elim klavye görmedi gpt kullanımım da artık aha böyle evrildi
Aayyyşşşş o senin tatlılığın asıllllllO sana senin kokuna alışmış sensiz bile duramadı dün minnoş işteBu arada söylemeden edemeyeceğim çok tatlısın
Kesinlikle bu markanın ıslak mendilini kullanmıcam artık. Unibaby vardı 3-5 paket bende araştırayım. Bebek pamuğu ve su yapardım ilk çocukta ama bunda yapamadımBen de bu markanın hem bezini hem ıslak mendilini kullanıyorum. Henüz böyle bir şeye denk gelmedim ama bu aralar sosyal medyada hem bezlerde hem ıslak mendillerde küflenme sorunu var diye çok yorum okudum. Biraz tedirgin oldum.
He memede olarak mi kucakta uyuyor o sıkıntı da mesela daldi gibiyse bazen gazini cikarirken uyuyasi geliyor kucağımda dik olarak öyle sırt üstü uzanmayi kast etmiştimBiliyor musun Allâh korusun ama en korktuğum şey yatakta emzirmek ama yapıyorum ne yazık kiyaptı kahve keyf işini balkonda
Aayyyşşşş o senin tatlılığın asıllllll
Kesinlikle bu markanın ıslak mendilini kullanmıcam artık. Unibaby vardı 3-5 paket bende araştırayım. Bebek pamuğu ve su yapardım ilk çocukta ama bunda yapamadım
Ay bunu okumaya çok ihtiyacım vardı. Dışarıda pusetle gezerken bile kötü hissediyorum kafası daha çok yamulacak diye stres oluyorumGece korkuyorum yatırmaya gündüz de çok yatırmıyorum kafası düzleşmeye başladı ama sıkıntı etme düzeliyor böyle kalmıyor bir yaşında tekrar şekilleniyor bu zamandaki yamukluk vs kalmıyor
Ben pamuk olayını şu şekilde çözdümBiliyor musun Allâh korusun ama en korktuğum şey yatakta emzirmek ama yapıyorum ne yazık kiyaptı kahve keyf işini balkonda
Aayyyşşşş o senin tatlılığın asıllllll
Kesinlikle bu markanın ıslak mendilini kullanmıcam artık. Unibaby vardı 3-5 paket bende araştırayım. Bebek pamuğu ve su yapardım ilk çocukta ama bunda yapamadım
Yok canım arkadaşımın bebeğinin kafası bu aylarda çok yamuktu çok garipti doktorada götürdüler bişey yok demişler di şimdi çok güzel olmuş kafa şekli şaşırdım bende görünceAy bunu okumaya çok ihtiyacım vardı. Dışarıda pusetle gezerken bile kötü hissediyorum kafası daha çok yamulacak diye stres oluyorum
Dediğin gibi taşırıyor bez yırtılıyordu açarken bezinden hiiiç memnun kalmadım almadım bidaha ıslak mendilleride güzel değil bence sadece ıslak mendilde bionatureli ni beğenio kBionaturel kullanıyorum ama onda da çok sızdırma sorunu yaşadımşimdi böyle şeylerde görünce elimdekileri bitirip molfixi deneyeceğim sanırım
Çok pratikleştirmişsin pamuk işini başta pamukla siliyordum ama ılık suyla ıslat mak uğraştırıyordu acaba direk pamukları ıslatıp bir kabamı koysam dedim bunseferde bakteri ürer diye düşündüm vazgeçtim sonraBen pamuk olayını şu şekilde çözdüm
İlk olarak alt açma eşyalarını hastane çantasını organize etmek için aldığım hurçlardan birine koydum icinde 5-6 adet bez pisik kremi vs koydum ppamuğuda paketli olarak o hurca koyuyorum birde makyaj temizleme suyumun olduğu şişeyi boşalttim güzelce yıkayıp içerisine su ve az bir şey zeytinyağı koyuyorum pamuğu çıkarıp ondan su döküyorum inan ıslak mendil kadar kolay oluyor git islat vs uğraşmıyorum. Ne çok ıslanıyor ne kuru kalıyor bence ıslak mendilden bile pratik.
Dışarı çıkarken bu hurcu direk bebek çantasına atıp çıkıyorum o yönden de çok çok kolay oluyor
İslakmendilleri hem ıslak hem de kupkuru gibi yapışıyor bir tuhaf yani konforsuz geldi bana xnbxnxxbDediğin gibi taşırıyor bez yırtılıyordu açarken bezinden hiiiç memnun kalmadım almadım bidaha ıslak mendilleride güzel değil bence sadece ıslak mendilde bionatureli ni beğenio k
Renklilerden kullandıysan ince yapılı ve güzel değil bence deİslakmendilleri hem ıslak hem de kupkuru gibi yapışıyor bir tuhaf yani konforsuz geldi bana xnbxnxxb
Onları ters diz nereye diziyorsan düz koyunca kuruyorlar ben hepsini ters dizdim djnxnsnd bebeğe begenmezsem kullanmazsam da ek gıda geliyo elini masasini silmeye vs kullanirim en kötü diye almıştım baya jsnxjxndjRenklilerden kullandıysan ince yapılı ve güzel değil bence de
Ay ilk doğumumda eşimi e bebeğe gönderiyorduk hergün bişey lazım oluyor bakmış ıslak mendillere baby me mi neydi indirimde diye koli koli getirmiş eve galiba kuruduğu için indirime girmiş yada tarihi geçince kurumuş ayy yapısıda incecik popoya yapışıyor halen o ıslak mendilleri bitiremedim halen kavgasını ediyorum ne kadar berbat bir ıslak mendil bu diye
Her ikisi de var bizde deHe memede olarak mi kucakta uyuyor o sıkıntı da mesela daldi gibiyse bazen gazini cikarirken uyuyasi geliyor kucağımda dik olarak öyle sırt üstü uzanmayi kast etmiştimhic uyuyamadigi zamanlar öyle iki saat uyumuşlugumuz var
Ben çeşmeyi açıp içine su doldurup dediğin hibi kullanıyorum ev içinOnları ters diz nereye diziyorsan düz koyunca kuruyorlar ben hepsini ters dizdim djnxnsnd bebeğe begenmezsem kullanmazsam da ek gıda geliyo elini masasini silmeye vs kullanirim en kötü diye almıştım baya jsnxjxndj
Zaten bu kocalari markete göndermeye korkuyor insan alacağı şeyi aldiysa şükür bi de alakasiz lazim olmayan şeyleri de toplayip geliyolar skxnksjdkd
Ay eveeeeeet bunlar fabrika çıkışlı ben anladım artık akxbjshdjsjdjd napalim kilitli poseti ya aksbjsndjd eve çöp için alacağı poşeti de büyük alıyor alakasizBen çeşmeyi açıp içine su doldurup dediğin hibi kullanıyorum ev içinhep alışverişi kocam yapıyor nerde sevmediğim ne varsa onungetirirb buzdolabı poşeti almayı öğretene kadar canım çıktı şu en pahalısından kilitli mini boy alıyordu her seferinde bu sefer normal büyük boy getirmiş bir senedirde peynir mayası istiyorum umudu kestim ondanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?