- 4 Ocak 2020
- 2.678
- 7.080
- 158
Yüzünde miydi kaçırmışım o kısmı, bi de alerji olsaydı en başta cikmaz miydi ortaya 3 ay olmuş nerdeyse sonradan da anlaşılıyor mu bu süt alerjisi? Geçmiş olsun umarım alerji vs değildir canımKizlar Kizarikliklar var demistm ya geçen gün süt alerjisi olabilir dedi doktordiyet uygulamaya baslicam yarin gecip gecmedigine gore yonlendircez dedi ayy cok üzüldüm hem beebgime hem kendime
Bilmiyorm ki aşıdan sonrada cikabiliyomus sanirim oyle okudum yuzunde kollarında en son bacaklarina da inince doktora gittim kizarip kabariyo kuru oluyo cok ne kadar krem sursemde gecmedi inşallah alerji degildir ama 10 gun sut urunu hic bisey tuketmicem kremini de surcem sonra kontrole gidicezYüzünde miydi kaçırmışım o kısmı, bi de alerji olsaydı en başta cikmaz miydi ortaya 3 ay olmuş nerdeyse sonradan da anlaşılıyor mu bu süt alerjisi? Geçmiş olsun umarım alerji vs değildir canım
Aşıdan sonra miBilmiyorm ki aşıdan sonrada cikabiliyomus sanirim oyle okudum yuzunde kollarında en son bacaklarina da inince doktora gittim kizarip kabariyo kuru oluyo cok ne kadar krem sursemde gecmedi inşallah alerji degildir ama 10 gun sut urunu hic bisey tuketmicem kremini de surcem sonra kontrole gidicez
Foti gelmemisBu sekilde oldu ozellikle boynundan dirseklerine kadar
Ay ekleyemedim sonradn ekran goruntusu aldm anca öyle cikti galeride bizimde az az di bayramda basladi huc gecmedi sonrasindaAşıdan sonra mibenim bebenin de var az bir şey kollarında göğüs kısmında yüzünde de var ama bilemiyoruz neyden kaynaklanıyor sıcaktan dicem ev buz gibi çözemedim anlamaya çalışıyorum gecmezse ben de gorurucem
Foti gelmemis
Bende böyle görünüyor dnbdndndjd alttan dosya ekle üzerinden yap istersen küçük resim gibi ekleyince gelmiyo olabilir belkiAy ekleyemedim sonradn ekran goruntusu aldm anca öyle cikti galeride bizimde az az di bayramda basladi huc gecmedi sonrasinda
Aa burdaki gelmisBu sekilde oldu ozellikle boynundan dirseklerine kadar
Simdi cektim bunu en net hali bu. Götür bencede ertelemeBenim kusumda da böylebir de kakasinda ip gibi uzamalar var en iyisi doktoru çok ertelemeyeyim ben ya sen de böyle diyince bilemedim. Yüzünü doktor gördü aslında ama biraz alerjik bir bebek hassas dedi sadece
Aynen valla, sabah 9-10 gibi uyansa tüm işler biter, günün yemeği yapılır geriye kalan vakitte çocuklarla ilgilen keyfine bak. Daha kargalar kahvaltı yapmadan uyanıyoruz . Gündüz uyumayan bebeler annesini sevmezmiş diyor büyükler.. Emzik almıyor gündüz uyumuyor banyo yaptırdım bayıldı resmen. Bakayım ne zaman uyanacak. Bu arada okullar tatil oldu çok mutlu oldum. Sabah o telasem kalmadı çok şükürAy aynısı aynısı deliriyorum ya gözleri kıpkırmızı oldu dalamıyor ya 10-15 dskika yatıp kalkıyor böyle olmaz ama ya nemolacsk bilmiyorum gerçekten .benimde kızım annemde kaldı dün ay biraz sabah üstü derdim olmadı bari kahvaltı felan .şimdi geldi kızım ds istekleri bitmiyor anne karpuz ver anne kakam geldi bi ona koşuyorum bi ona vallahi ya bir saat yatsa bari. Yemek koyabilsem bir tabak çok iyi olacak akşama yemeğim yok of çok zor vallahi akşam nasıl oluyor anlamıyorum sürekli uyutmaya çalışmakla bitiyor gün
Çok mantıklı geldi bak bende de şu keçeden organize çantalar var evde herşey elimin altında . Şu pamuk için hazırladığın sudan bende yapayım. Aklıma yattı. Çok teşekkürlerBen pamuk olayını şu şekilde çözdüm
İlk olarak alt açma eşyalarını hastane çantasını organize etmek için aldığım hurçlardan birine koydum icinde 5-6 adet bez pisik kremi vs koydum ppamuğuda paketli olarak o hurca koyuyorum birde makyaj temizleme suyumun olduğu şişeyi boşalttim güzelce yıkayıp içerisine su ve az bir şey zeytinyağı koyuyorum pamuğu çıkarıp ondan su döküyorum inan ıslak mendil kadar kolay oluyor git islat vs uğraşmıyorum. Ne çok ıslanıyor ne kuru kalıyor bence ıslak mendilden bile pratik.
Dışarı çıkarken bu hurcu direk bebek çantasına atıp çıkıyorum o yönden de çok çok kolay oluyor
Ben doktor yüzünü görünce alerji o boyutta değildir sanmıştım ben de evde kızlar bahsedince dikkat ettim ip gibi uzuyor mukusluSimdi cektim bunu en net hali bu. Götür bencede ertelemebana kakasinda anormallik var mi dediler yok dedm eve gelince internettn arastirdim anormallik varmis megerse bakalim kremini surcem yatmadan once sabaha hafiflemis olur inşallah
Aynısı emzik almıyor zorla veriyorum inatla geri ayıyor daha çok sinirleniyor emziğe. Bende şimdi yıkayıp güzelce bi mayıstırayım inşallah artıknç uyur gerçekten yeter sabah 5nten beri akşam 7 oldunuz nasıl uyumazsın yavrum.umarım şimdi duş aldırayım gece uykusuna geçer artık bir zahmet. Evet ya okul da bitti benimde o telaş bitti aşırı zordu sabah koştur koştur kahvaltı beslenme hazırlığı okula götür getir çok zorlanıyordum bari o bitti bende biraz daha rahatladımAynen valla, sabah 9-10 gibi uyansa tüm işler biter, günün yemeği yapılır geriye kalan vakitte çocuklarla ilgilen keyfine bak. Daha kargalar kahvaltı yapmadan uyanıyoruz . Gündüz uyumayan bebeler annesini sevmezmiş diyor büyükler.. Emzik almıyor gündüz uyumuyor banyo yaptırdım bayıldı resmen. Bakayım ne zaman uyanacak. Bu arada okullar tatil oldu çok mutlu oldum. Sabah o telasem kalmadı çok şükür
İnşallah ilerlemeden gecer rahatsiz oluyolar mi kizarikliktn bilmiyorum ama insan görünce kiyamiuoBen doktor yüzünü görünce alerji o boyutta değildir sanmıştım ben de evde kızlar bahsedince dikkat ettim ip gibi uzuyor mukuslurotadan falan da olurmus ama ne bileyim ben normali böyle sanmıştım inşallah hafifler
Ben goon dan memnundum, ama sanırum piyasadan çekiliyormuş. Sanirim ben de molfix e döneceğim.Ben de bu markanın hem bezini hem ıslak mendilini kullanıyorum. Henüz böyle bir şeye denk gelmedim ama bu aralar sosyal medyada hem bezlerde hem ıslak mendillerde küflenme sorunu var diye çok yorum okudum. Biraz tedirgin oldum.
Kızlar sizin kullanıp memnun kaldığınız ıslak mendil bez markaları neler? Sanırım değişikliğe gidicem
Premium care ilk çocuğumda kullandım ama şu an o günler uzak bana. Çok pahalı ama hakediyor.Bez prima premium care sleepy natural karışık kullaniyorum evde ikisinden vardi primadan daha memnunum kakayi bile emiyor. Islak mendil uni baby 0-6 ay olan bir sıkıntı yaşamadım (#reklam degildir)
Ben kullanacağım zaman ıslatıyorum, havalar sıcak sıkıntı olmuyor bence.Çok pratikleştirmişsin pamuk işini başta pamukla siliyordum ama ılık suyla ıslat mak uğraştırıyordu acaba direk pamukları ıslatıp bir kabamı koysam dedim bunseferde bakteri ürer diye düşündüm vazgeçtim sonra
Kızlar şu
Aaa benim iki bebe de öyle arkaya doğru uzun. Genetik galiba arka düzleşmesin kafa yamuk olmasın diye diye yatarken cızbız yapıyorum bir sağa bir sola ama yine de düz yatıyor kendi bildiği gibiBenimkinin de kafası füze gibi hiç sırt üstü yatmıyor hep yan yatırıyordum doğduğundan beri bir sağa bir sola olacak şekilde. Şimdi sırt üstümkoyayım kafası biraz düzleşsin diyorum durmuyor hemen kafasını sağa yada sola çeviriyor sırt üstüm koyduğum anda şaka gibi :) kafası uzun kaldı çocuğun
Benimki de öyle. Baba kokusu, baba sesi falan yalan ya anneden başka kimsede rahat değil bebeler. Ne zaman ben de banyodan çıksam eşimi bebeği sakinleştirmeye çalışırken buluyorum.Ya benim bebe kocamda asla durmuyo sizin de öyle mi? Eline veririm sakinken dus alicam diye giderim geldigimde cilginca agliyo olur, çocuk asla durmuyo adamda. Uyumak uzere birakirim ana kucagini sallasin diye aglama sesi gelir hemen. Max aglatmadan gecirdikleri zaman 15 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?