2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Kizlar Kizarikliklar var demistm ya geçen gün süt alerjisi olabilir dedi doktor diyet uygulamaya baslicam yarin gecip gecmedigine gore yonlendircez dedi ayy cok üzüldüm hem beebgime hem kendime
Yüzünde miydi kaçırmışım o kısmı, bi de alerji olsaydı en başta cikmaz miydi ortaya 3 ay olmuş nerdeyse sonradan da anlaşılıyor mu bu süt alerjisi? Geçmiş olsun umarım alerji vs değildir canım

Bilmiyorm ki aşıdan sonrada cikabiliyomus sanirim oyle okudum yuzunde kollarında en son bacaklarina da inince doktora gittim kizarip kabariyo kuru oluyo cok ne kadar krem sursemde gecmedi inşallah alerji degildir ama 10 gun sut urunu hic bisey tuketmicem kremini de surcem sonra kontrole gidicez

Aşıdan sonra mi benim bebenin de var az bir şey kollarında göğüs kısmında yüzünde de var ama bilemiyoruz neyden kaynaklanıyor sıcaktan dicem ev buz gibi çözemedim anlamaya çalışıyorum gecmezse ben de gorurucem
Bu sekilde oldu ozellikle boynundan dirseklerine kadar
Foti gelmemis

Ay ekleyemedim sonradn ekran goruntusu aldm anca öyle cikti galeride bizimde az az di bayramda basladi huc gecmedi sonrasinda

Ay ekleyemedim sonradn ekran goruntusu aldm anca öyle cikti galeride bizimde az az di bayramda basladi huc gecmedi sonrasinda
Bende böyle görünüyor dnbdndndjd alttan dosya ekle üzerinden yap istersen küçük resim gibi ekleyince gelmiyo olabilir belki

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-18-18-26-24-321_com.android.chrome.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 54
Benim kusumda da böyle bir de kakasinda ip gibi uzamalar var en iyisi doktoru çok ertelemeyeyim ben ya sen de böyle diyince bilemedim. Yüzünü doktor gördü aslında ama biraz alerjik bir bebek hassas dedi sadece

Eklentiler

• IMG_20250618_183058.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20250618_183028.webp
    11 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20250618_183019.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 48
Benim kusumda da böyle bir de kakasinda ip gibi uzamalar var en iyisi doktoru çok ertelemeyeyim ben ya sen de böyle diyince bilemedim. Yüzünü doktor gördü aslında ama biraz alerjik bir bebek hassas dedi sadece
Simdi cektim bunu en net hali bu. Götür bencede erteleme bana kakasinda anormallik var mi dediler yok dedm eve gelince internettn arastirdim anormallik varmis megerse bakalim kremini surcem yatmadan once sabaha hafiflemis olur inşallah

Eklentiler

• 1000096105.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 53
Aynen valla, sabah 9-10 gibi uyansa tüm işler biter, günün yemeği yapılır geriye kalan vakitte çocuklarla ilgilen keyfine bak. Daha kargalar kahvaltı yapmadan uyanıyoruz . Gündüz uyumayan bebeler annesini sevmezmiş diyor büyükler.. Emzik almıyor gündüz uyumuyor banyo yaptırdım bayıldı resmen. Bakayım ne zaman uyanacak. Bu arada okullar tatil oldu çok mutlu oldum. Sabah o telasem kalmadı çok şükür

Çok mantıklı geldi bak bende de şu keçeden organize çantalar var evde herşey elimin altında . Şu pamuk için hazırladığın sudan bende yapayım. Aklıma yattı. Çok teşekkürler

Simdi cektim bunu en net hali bu. Götür bencede erteleme bana kakasinda anormallik var mi dediler yok dedm eve gelince internettn arastirdim anormallik varmis megerse bakalim kremini surcem yatmadan once sabaha hafiflemis olur inşallah
Ben doktor yüzünü görünce alerji o boyutta değildir sanmıştım ben de evde kızlar bahsedince dikkat ettim ip gibi uzuyor mukuslu rotadan falan da olurmus ama ne bileyim ben normali böyle sanmıştım inşallah hafifler

Aynısı emzik almıyor zorla veriyorum inatla geri ayıyor daha çok sinirleniyor emziğe. Bende şimdi yıkayıp güzelce bi mayıstırayım inşallah artıknç uyur gerçekten yeter sabah 5nten beri akşam 7 oldunuz nasıl uyumazsın yavrum.umarım şimdi duş aldırayım gece uykusuna geçer artık bir zahmet. Evet ya okul da bitti benimde o telaş bitti aşırı zordu sabah koştur koştur kahvaltı beslenme hazırlığı okula götür getir çok zorlanıyordum bari o bitti bende biraz daha rahatladım

İnşallah ilerlemeden gecer rahatsiz oluyolar mi kizarikliktn bilmiyorum ama insan görünce kiyamiuo

Ben goon dan memnundum, ama sanırum piyasadan çekiliyormuş. Sanirim ben de molfix e döneceğim.

Ben kullanacağım zaman ıslatıyorum, havalar sıcak sıkıntı olmuyor bence. ssusam fıs fıs şişe güzel fikir.

Aaa benim iki bebe de öyle arkaya doğru uzun. Genetik galiba arka düzleşmesin kafa yamuk olmasın diye diye yatarken cızbız yapıyorum bir sağa bir sola ama yine de düz yatıyor kendi bildiği gibi
Kafası zamanla simetrik oldu büyüyünce ilk saç traşı sonrası çok yakışıklı oldu benim büyük oğlum o yüzden takmaya gerek yok genetik neyse büyük oranla öyle kalıyor.

Son düzenleme:
Benimki de öyle. Baba kokusu, baba sesi falan yalan ya anneden başka kimsede rahat değil bebeler. Ne zaman ben de banyodan çıksam eşimi bebeği sakinleştirmeye çalışırken buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…