- 17 Mart 2012
- 6.358
- 2.157
- 448
Icini ferah tut lutfen. Ne guzel transferini olmussun insallah sıkı sıkı tutunacak sanaGünaydın kızlardün öğle saatlerinde transferini oldum. Ama bazı aksilikler oldu moralimi bozan. Biraz uzun olacak ama kusuruma bakmayın çok derginin şuan. Ben üni hastanasnde tedavi gördüm. Tüp bebek bölümü yukarıda benim doktorunun odası aşağıda. Pazartesi doktorda muayene oldum kullandığım ilaçları söyledim (estrofen ve folbiol) ilaç yazdı Protestan fitil. Anlattı 23 ünde kullanmaya başlayıp 3 gün sonra 26 sı sabahı transfere geleceksin diye. Tamam dedim asistanı reçeteyi verirken sordum yukarı tüp bebeğe gitmeme gerek varmı diye. Hayır reçeteyi yazdık hoca anlattı zaten dedi. Bende çıktım geldim dediği gibi kullandım. Cuma günü içim huzursuz oldu o gün tüp bebeğe gitmediğim için aradım yarın transferim olduğunu söyledim. Haberleri yokmuş hatta hemşire kızdı bana neden gelmedin ilaçları biz anlatcaktık falan diye ama iş işten geçmişti. Dün transferden çıkınca ilaç kullanımı için hemşireye gittim. Dediki prednolu iki gün daha kullan 5 e tamamla bırak. Orda kaynar sular başımdan döküldü ben hiç kullanmadımki. Doktor yazmadı reçeteye söylemedi. Öyle diyince hemşire yine kızdı işte bizim yanımıza gelmeliydin doktor sadece muayene ediyo karar verir güne ilaç kontrolü bizde dedi. Dün transferden sonra başladım 5 gün kullanıcam ama öncesinde kullanmam lazımmış vücudun embriyoyı yabancı madde olarak görüp dışarı atmaması için. Bu sabah uyandığımda kahverengi leke geldi. Çok üzüldüm acaba vücut embriyonu attı mı gerçekten sizce herşey boşunamıydı
Tek embrioda ikiz olabilir canim tek yumurta ikiziYok canım benim tek embriyo koyuldu, çok teşekkür ederem darısı sana ve bekleyen herkesin başına inşallahevet kasıklarda batma hala oluyor ara-ara, hem de karnımın aşağısında hafif ağrılar da oluyor. Başka bir belirtim yoktu. Kasık batmaları önceki negatif denemelerimde de olmuştu ama sıcak basmaları ve iştah artışı hiç yaşamamıştım
Yok canim sanmiyorum , benim arkadasimin da bhcg si 14. Gun 2181 di ve tek bebektiTek embrioda ikiz olabilir canim tek yumurta ikizi
Hayirlisi olsun diyelim saglikla kavuşun insallahYok canim sanmiyorum , benim arkadasimin da bhcg si 14. Gun 2181 di ve tek bebekti
Amin çok teşekkür ederimHayirlisi olsun diyelim saglikla kavuşun insallah
Şu devletin sorumsuzluğundan nefret ediyorum. Bu senin hatan değil. Burada bir hasta daha okumuştum. O da transfer öncesi progestan fitil kullanmamis. Transfer sonrası kullanmış. Yanlış anlamış. Ama pozitifi görmüş. İğnelerine ilaçlarına düzenli devam. İnşallah pozitif görürsün.Günaydın kızlardün öğle saatlerinde transferini oldum. Ama bazı aksilikler oldu moralimi bozan. Biraz uzun olacak ama kusuruma bakmayın çok derginin şuan. Ben üni hastanasnde tedavi gördüm. Tüp bebek bölümü yukarıda benim doktorunun odası aşağıda. Pazartesi doktorda muayene oldum kullandığım ilaçları söyledim (estrofen ve folbiol) ilaç yazdı Protestan fitil. Anlattı 23 ünde kullanmaya başlayıp 3 gün sonra 26 sı sabahı transfere geleceksin diye. Tamam dedim asistanı reçeteyi verirken sordum yukarı tüp bebeğe gitmeme gerek varmı diye. Hayır reçeteyi yazdık hoca anlattı zaten dedi. Bende çıktım geldim dediği gibi kullandım. Cuma günü içim huzursuz oldu o gün tüp bebeğe gitmediğim için aradım yarın transferim olduğunu söyledim. Haberleri yokmuş hatta hemşire kızdı bana neden gelmedin ilaçları biz anlatcaktık falan diye ama iş işten geçmişti. Dün transferden çıkınca ilaç kullanımı için hemşireye gittim. Dediki prednolu iki gün daha kullan 5 e tamamla bırak. Orda kaynar sular başımdan döküldü ben hiç kullanmadımki. Doktor yazmadı reçeteye söylemedi. Öyle diyince hemşire yine kızdı işte bizim yanımıza gelmeliydin doktor sadece muayene ediyo karar verir güne ilaç kontrolü bizde dedi. Dün transferden sonra başladım 5 gün kullanıcam ama öncesinde kullanmam lazımmış vücudun embriyoyı yabancı madde olarak görüp dışarı atmaması için. Bu sabah uyandığımda kahverengi leke geldi. Çok üzüldüm acaba vücut embriyonu attı mı gerçekten sizce herşey boşunamıydı
Merhaba benim de 22 nisan 6. Gün pgtli tek transfer, 2 mayıs test günüm inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızMerhaba kızlar
Bende 22 nisanda 6. Gün çift embriyo transferi oldum. İlk birkaç gün kasıklarımda bakmalar oldu ama 2 gündür pek bir şey hissetmiyorum ya.. Test günüm 5 mayıs ama daha erken yaptırırım gibii
Sizinle de transfer günümüz aynı, inşallah sonuçlarımız güzel olurBeni de eklermisiniz listeye. 22 nisanda transfer oldum.2 mayis test gunum olacak, 5. Gun AA kalite tek embrio transfer edildi. 37 yas, 2. Deneme olacak. Insallah bu sefer minik mucizem tutunacak
Yok canım herhangi bir sıkıntı olacağını sanmam, bana transfer günü bile araba kullanabilirsin sıkıntı yok, yalnızca 2 saatten fazla oturur pozisyonda kalma yürü kan akışı olsun dediler hastanede o kadarKızlar bugün transfer günü dahil 5. Günüm. Araba kullanmamda sakınca varmıdır acaba. İğnelerim bitti yazdırmam gerek. Oğlumu okuldan almam gerek normalde eşim alıyordu ama bugün alamayacak malesef
Tamam canım bende kullandım geldim sıkıntı yapacak birşey yokmuş gayet normaldi herşeyYok canım herhangi bir sıkıntı olacağını sanmam, bana transfer günü bile araba kullanabilirsin sıkıntı yok, yalnızca 2 saatten fazla oturur pozisyonda kalma yürü kan akışı olsun dediler hastanede o kadar
Aynı gün transferimiz olmuş.İnşallah ikimizde pozitif görürüzBenide ekler misin28 yaş 3. Denemem 28 Nisan da genetik testli 5. Gün tek embriyo transferi olacağım rabbim hepimize güzel haberler aldırsın
Merhaba ekledimBenide yazarmisiniz benimde 28 nisan transfer 10 mayis test gunu 5 gun pgtli embriyo hayirli haberler aliriz insallah
İnşallahAynı gün transferimiz olmuş.İnşallah ikimizde pozitif görürüz
Merhaba ekledim
Cok mutlu oldum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahKızlar kan testiyle onaylandı 6. Gün 44.6 darısı başınıza Allah hepinizin kucağını doldursun inşallah
Ayni gunde transfer olmuş pozitifi goruruz insallahMerhaba ben 25 yaşındayım.İlk tüp bebek deneyimim yarın yani 28 Nisan taze transfer yapılacak 5.gün embriyosu ve iyi kalite dendi umarım herkes pozitif görsünemeklerimizin karşılığını alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?