Canım Allah ol derse olacak İnan bana başka bir yolu yok bunun. Yani eşin ve sen her şeye baktırdınız mı bir sıkıntı yoksa iş tevekküle kalıyor ama vitamin destekleri falan kullanabilirsin tabii. Ben de bu ay avokado yemeye başlayacağım. Ovulasyon öncesi ve ovulasyon sonrası bırakmadan eşime de bir takım şeyler yedireceğim aktardan araştırıpCanım çatlama benim 19 ya da 20. Gün oldu çatlama çok geç oluyor bu durum da kimyasal gebeliğe veya düşüğe sebep olur mu acaba
peki hamilelik için ovülasyon testi dışında neler yapabilirizz bilen başka biri de varsa yardımcı olabilirrartık çok istiyorum bir bebeğimiz olmasını ama gittikçe umudu azalıyor insanın
Bence hemen cıkar kan gibi düşünEvanora kuzum doktorum eşimden sperm testi istedi. Çarşamba verecek. Bana da bu ay yumurtalıkları dinlendirelim ilaç kullanma dedi. Ben de pharma supra aldım şimdi hem eşime hem kendime bu ay onu kullanacağım. Sperm testi ne zaman çıkar ki
Bu oynamayı nasıl yapıyorsun?Belli belirsiz var gibi
Beni biraz korkutuyor ya bu çocuk yapma işi beni çok germeye başladı psikolojik destek mi almalıyım acaba daha bir ay oldu kafam çok doluBence hemen cıkar kan gibi düşün
Fotoğrafları düzenleme kısmından yaptım ben telefonda galeri varya ordan. Bekle bakalım adetin gelmezse tekrar yaparsınBu oynamayı nasıl yapıyorsun?
Ben göremedim canım ama içini bile açıp baktım yok kabul etmek lazım ..
KızlarrrrEki Görüntüle 3545088
Kızlar şöyle bi şey çıktı ama freely
5 gün kullandım letu regl 10. Gün kontrole gittimOlsun canım karamsarlık yok bende femara 3. Günündeyim kaç günde büyüdü yumurtalar
5 gün kullandım letu regl 10. Gün kontrole gittimOlsun canım karamsarlık yok bende femara 3. Günündeyim kaç günde büyüdü yumurtalar
Aynen canım pazartesi için randevu aldım zaten neden gecikti belli olurFotoğrafları düzenleme kısmından yaptım ben telefonda galeri varya ordan. Bekle bakalım adetin gelmezse tekrar yaparsın
Allah razı olsun çok teşekkürlerTebrik ederim canım çok sevindim senin adına sağlıkla al kucağına inşallah
Çok sağolun inşallahMaşallah tebrikler kuzum
İnşallah güzel haberler alırsın kuzum bende Çarşamba günü gidecem eşimin izin günü o gün beraber gideceğiz.Aynen canım pazartesi için randevu aldım zaten neden gecikti belli olur.
Haklısın canımCanım Allah ol derse olacak İnan bana başka bir yolu yok bunun. Yani eşin ve sen her şeye baktırdınız mı bir sıkıntı yoksa iş tevekküle kalıyor ama vitamin destekleri falan kullanabilirsin tabii. Ben de bu ay avokado yemeye başlayacağım. Ovulasyon öncesi ve ovulasyon sonrası bırakmadan eşime de bir takım şeyler yedireceğim aktardan araştırıp
Çok teşekkür ederimSağlıkla gelsin canım hayırlı olsunbelirtiler vs oldu mu? Hangi zamanları değerlendirdin? Bizi bilgilendiriri misin
Yok canım ne açığı burda herşeyi konuşuyoruz teşekkür ederim kendi adımaÇok teşekkür ederim
Sarı akıntım oldu sonrasında kesildi beyaza döndü. perşembe ve cuma aşırı yorgundum koltukta iş dönüşü uyuyakalıyordum
Regl öncesi memelerimde hassasiyet olmaz çok rahatsız etmeyecek derecede hassaslık vardı meme uçlarım büyüdü damarlanma olmadı biraz memelerde şişmiş olabilir
Regl olacak gibi sancım vardı ben regl bekliyordum açıkcası
Gece terliyordum , normal gündüz de ellerim ayaklarım buz keserdi yüzüm yanardı
Bugünde biraz avm gezdim ama sanarsınız maraton koştum şuan bitik haldeyim
23 ocakta regl oldum uygulama 3 şubat yumurtlama gösteriyordu ama bence 4 şubattı kasık aprılarım ve akıntımı takip ettim
30 ocak, 2 şubat 4 şubat 5 şubat ve 7 şubat ilişki oldu hepsinde ayaklarımı dikip yattım kalkmadım en az 20 dk hatta çok özür dileyerek eşim beni giydirdi öylece uyudum
Belki faydası olur ama buradan okuyup bir kez doggy pozisyonu ile yüz üstü yattım
Her duşumda belime karnıma bacaklarıma ayaklarıma ve kasıklarıma bayağı sıcak su tuttum
Biraz açık yazdım ama herkese faydası olmasını istiyorum kandilde hepimiz için dua etmiştim umarım hepimizin sağlıkla ilerler
İnşallah hepimiz alırız rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasınYok canım ne açığı burda herşeyi konuşuyoruz teşekkür ederim kendi adımainşallah sağsalim alırsın kucağına miniğini
İnşallah lüzum hepimiz güzel haberler alırız.İnşallah güzel haberler alırsın kuzum bende Çarşamba günü gidecem eşimin izin günü o gün beraber gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?