2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba mol gebeliğinizin sonucu ne çıktı

Kullandığınız kürler işe yaradı mı?

İnşallah teşekkür ederim Rabbim sizede tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inositolde foliborn myforce kullandım bence deneyin bir sizde bizimde 1 sene geçti olmamıştı onu kullandığım ay oldu
Merhaba fotoğrafı var mıydı?

İnşallah teşekkür ederim Rabbim sizede tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inositolde foliborn myforce kullandım bence deneyin bir sizde bizimde 1 sene geçti olmamıştı onu kullandığım ay oldu
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah rahat gebelik geçirirsiniz. Benim için de dua eder misin ?

Maalesef prolaktin ilacını devamlı kullandım inositol kullandım Mart'ta rahim filmi çektirdim Haziran'da hamile kaldım
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunbende haziranda çekindim film beklemedeyim. İnositol kullanıyorum 2. Ayım. Fazla kilonuz falan var mıydı acaba?

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunbende haziranda çekindim film beklemedeyim. İnositol kullanıyorum 2. Ayım. Fazla kilonuz falan var mıydı acaba?
Evet vardı prolaktin yüksekti o düştü inositol kullandım gebe kaldım

Hangi ilacı kullandınız doktor banada öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…