2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım çatlama benim 19 ya da 20. Gün oldu çatlama çok geç oluyor bu durum da kimyasal gebeliğe veya düşüğe sebep olur mu acaba

peki hamilelik için ovülasyon testi dışında neler yapabilirizz bilen başka biri de varsa yardımcı olabilirr 🙏🏽 artık çok istiyorum bir bebeğimiz olmasını ama gittikçe umudu azalıyor insanın 😔
Canım Allah ol derse olacak İnan bana başka bir yolu yok bunun. Yani eşin ve sen her şeye baktırdınız mı bir sıkıntı yoksa iş tevekküle kalıyor ama vitamin destekleri falan kullanabilirsin tabii. Ben de bu ay avokado yemeye başlayacağım. Ovulasyon öncesi ve ovulasyon sonrası bırakmadan eşime de bir takım şeyler yedireceğim aktardan araştırıp

Eklentiler

• IMG_20250215_161102_366.webp
    IMG_20250215_161102_366.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20250215_155849_670.webp
    IMG_20250215_155849_670.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20250215_155821_453.webp
    IMG_20250215_155821_453.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 68
Bence hemen cıkar kan gibi düşün 😍
Beni biraz korkutuyor ya bu çocuk yapma işi beni çok germeye başladı psikolojik destek mi almalıyım acaba daha bir ay oldu kafam çok dolu ☹️ bizim yumurtlama geçen ay aynı gündü bu ay ne zaman olur kuzum sence

Canım Allah ol derse olacak İnan bana başka bir yolu yok bunun. Yani eşin ve sen her şeye baktırdınız mı bir sıkıntı yoksa iş tevekküle kalıyor ama vitamin destekleri falan kullanabilirsin tabii. Ben de bu ay avokado yemeye başlayacağım. Ovulasyon öncesi ve ovulasyon sonrası bırakmadan eşime de bir takım şeyler yedireceğim aktardan araştırıp
Haklısın canım

Sağlıkla gelsin canım hayırlı olsun 😍 belirtiler vs oldu mu? Hangi zamanları değerlendirdin? Bizi bilgilendiriri misin 😅🙈
Çok teşekkür ederim
Sarı akıntım oldu sonrasında kesildi beyaza döndü. perşembe ve cuma aşırı yorgundum koltukta iş dönüşü uyuyakalıyordum
Regl öncesi memelerimde hassasiyet olmaz çok rahatsız etmeyecek derecede hassaslık vardı meme uçlarım büyüdü damarlanma olmadı biraz memelerde şişmiş olabilir
Regl olacak gibi sancım vardı ben regl bekliyordum açıkcası
Gece terliyordum , normal gündüz de ellerim ayaklarım buz keserdi yüzüm yanardı
Bugünde biraz avm gezdim ama sanarsınız maraton koştum şuan bitik haldeyim

23 ocakta regl oldum uygulama 3 şubat yumurtlama gösteriyordu ama bence 4 şubattı kasık aprılarım ve akıntımı takip ettim
30 ocak, 2 şubat 4 şubat 5 şubat ve 7 şubat ilişki oldu hepsinde ayaklarımı dikip yattım kalkmadım en az 20 dk hatta çok özür dileyerek eşim beni giydirdi öylece uyudum
Belki faydası olur ama buradan okuyup bir kez doggy pozisyonu ile yüz üstü yattım
Her duşumda belime karnıma bacaklarıma ayaklarıma ve kasıklarıma bayağı sıcak su tuttum
Biraz açık yazdım ama herkese faydası olmasını istiyorum kandilde hepimiz için dua etmiştim umarım hepimizin sağlıkla ilerler

Çok teşekkür ederim
Sarı akıntım oldu sonrasında kesildi beyaza döndü. perşembe ve cuma aşırı yorgundum koltukta iş dönüşü uyuyakalıyordum
Regl öncesi memelerimde hassasiyet olmaz çok rahatsız etmeyecek derecede hassaslık vardı meme uçlarım büyüdü damarlanma olmadı biraz memelerde şişmiş olabilir
Regl olacak gibi sancım vardı ben regl bekliyordum açıkcası
Gece terliyordum , normal gündüz de ellerim ayaklarım buz keserdi yüzüm yanardı
Bugünde biraz avm gezdim ama sanarsınız maraton koştum şuan bitik haldeyim

23 ocakta regl oldum uygulama 3 şubat yumurtlama gösteriyordu ama bence 4 şubattı kasık aprılarım ve akıntımı takip ettim
30 ocak, 2 şubat 4 şubat 5 şubat ve 7 şubat ilişki oldu hepsinde ayaklarımı dikip yattım kalkmadım en az 20 dk hatta çok özür dileyerek eşim beni giydirdi öylece uyudum
Belki faydası olur ama buradan okuyup bir kez doggy pozisyonu ile yüz üstü yattım
Her duşumda belime karnıma bacaklarıma ayaklarıma ve kasıklarıma bayağı sıcak su tuttum
Biraz açık yazdım ama herkese faydası olmasını istiyorum kandilde hepimiz için dua etmiştim umarım hepimizin sağlıkla ilerler
Yok canım ne açığı burda herşeyi konuşuyoruz teşekkür ederim kendi adıma🥰 inşallah sağsalim alırsın kucağına miniğini 😍

Kızlar merhaba ,bende pcos var ve deniyoruz gebeliği ama daha tutturamadık. 10 gündür sürekli bir gaz sıkışması gecmeyen bulantı tokluk hissi gibi ,karında baloncuk patlıyor hissi seyirmeler ara ara kasık ağrısı bel ağrısı birde ayak altı karıncalanmalar var sizce bir şeyler olabilir mi yoksa çatlatma iğnesi yaptirmak istiyorum. Çatlatma pcosta hızlı çözüm verir mi?

merhaba. 3 yaşında bir oğlum var, şimdi ikinciyi istiyoruz. bu ay ikinci deneme olacak. bende pcos var burada pcoslular varsa ilk hamileliğim öncesi sürecimden bahsetmek istiyorum.

pcos kaynaklı regllerim çok düzenli değildi. bazen 40 günü bulduğu oluyordu döngümün veya ara kanamalar yaşayabiliyordum. ilk iki ay yalnızca korunmayı bıraktık, olmadı. sonra doktora gittim, doktor folik asit ve bir de yumurta gelişimini destekleyen bir takviye verdi. 3. ay yine olmadı. 4. ayda ilk defa ovulasyon testi aldım ama o ay hiç keskin bir çizgi görmedim hep silik kaldı. 5. ayda beslenmeme çok dikkat etmeye başladım, oldukça düzenli ve sağlıklı beslendim. bununla birlikte 1 2 kere karanfil suyu içtim ve youtubeda denk geldiğim yumurtlama masajını yaptım. doktorun verdiği takviyeye de devam ettim. bu sefer ovulasyon testinde çok koyu bir çizgi yakaladım ve o ay hamile kaldım.

belirtilere gelecek olursak.. hamile kalamadığım 4 ay hep çeşitli belirtilerim oldu psikolojik veya kendimi çok dinlemekten bir şeyleri hamile olduğuma yordum. ateş takibim bile yüksek gitti bir ay.. ama hamile olduğum ay belirti hissetmedim, hatta regl sancılarım başladı diye düşündüğüm için umutsuzdum. yumurtlamayı 22.günde görmüştüm döngüm uzun olduğu için. 32.günde kaset testte çook silik bir gölge gördüm hatta var mı yok mu emin olamadım bile o yüzden üstünde durmadım. ertesi gün yine test yaptım. çizgi yine çok silikti ama önceki güne göre koyulaşmıştı artık var mı yok mu diye düşündürmüyordu. 34. günde kan testi verdim ve beta 60 küsürlerdeydi. mide bulantım o gün başladı. yerleşme kanaması da yaşamadım, meme hassasiyeti de. ama aşırı derecede şişkinliğim oldu ilk haftalar. hatta dalga geçiyordum şimdiden hamile gibi görünmeye başladım diye.

Back
X