Insallah nasip olur canim. Benimde soyledigin gibi olacak insallah Allahım nasip eder de saglikla hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyiBende aynı fikirdeyim 32de doğum yapsam en geç güzel olur diye düşünüyorum kuzumevet canım 23te evlendim ben
8 aydır evliyiz 8 aydırgüzel tesadüf olmuş sen kaç aydır evlisin canm ne zamandır deniyosun
Bende gittim 8+5 ken 9 +1 dedi ve hareket etti şok oldum kızlar normalmı hareket etmesi erken drğilmiKızlarrr 9+1 mişizkıpırdanıyor sıpacık
Maşallah cnm evet cnm 9 haftalıkken başlıyor hareketleri ama biz hissetmyoruzBende gittim 8+5 ken 9 +1 dedi ve hareket etti şok oldum kızlar normalmı hareket etmesi erken drğilmi
Yalancı pozitif veren bi test artımed hamileliği olsa çıkarır diye düşünüyorumKızlar dün regl günümdü olmadım sabah artimet erken gebelik testi yaptım çıkmadı elimde predictor erly var onuda yapsammi aritmet hamilelik olsa bile negatif cikarirmiki
KızlaaarKızlar tekrar merhaba dün gece saat üçte şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Midem de çok kötüydü ama afedersiniz istifra olmadı sadece bulandı. Karın ağrısı kasık ağrısına bıraktı yerini sonra. Sağ kasığım epey ağırdı 2 2,5 saat kadar. Sonra dizlerim ve omuzlar ağırdı. Öyle uyumuşum şimdi de uyandım mide bulantısı devam ediyor ama Bat a 8 gün var. Sizce yerleşme ağrısı olabilir mi kan görmedim herkeste olmuyormuş
Yok yok erken değilmiş yani öyle hareket dediğin sallanıyor böyle pıtı pıtıBende gittim 8+5 ken 9 +1 dedi ve hareket etti şok oldum kızlar normalmı hareket etmesi erken drğilmi
Kızlar bir Allah kulu cevap verebilir miKızlaaar
Ben bugün silik çizgi gördüm öncesinde 1 hafta önce kasıklarımda batma ve mide ağrım oldu. Lekelenme yaşamadım bendeKızlar tekrar merhaba dün gece saat üçte şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Midem de çok kötüydü ama afedersiniz istifra olmadı sadece bulandı. Karın ağrısı kasık ağrısına bıraktı yerini sonra. Sağ kasığım epey ağırdı 2 2,5 saat kadar. Sonra dizlerim ve omuzlar ağırdı. Öyle uyumuşum şimdi de uyandım mide bulantısı devam ediyor ama Bat a 8 gün var. Sizce yerleşme ağrısı olabilir mi kan görmedim herkeste olmuyormuş
Maşallah cnm evet cnm 9 haftalıkken başlıyor hareketleri ama biz hissetmyoruzBende gittim 8+5 ken 9 +1 dedi ve hareket etti şok oldum kızlar normalmı hareket etmesi erken drğilmi
Hayırlı olsun cnm bence hamilesin günün gectimiEki Görüntüle 3545314 Ben de dayanamayıp dünden sonra bugün tekrar yaptım bir tık daha koyulaştı gibi hissediyorum ama hâlâ inanamıyorum yokmuş gibi geliyor
Canim bazen vucut farkli sekillerde tepki verebiliyor. Bu belirtilere yerlesme de diyemeyiz. Ama belki senin vucudun bebegin tutunmasina bu sekilde tepki vermis olabilir. Umarim bebistendir. Ama 8 gün varmis bata bugünlerde yerlesme icin erken gibi. Hakkinda hayırlısı canimKızlar tekrar merhaba dün gece saat üçte şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Midem de çok kötüydü ama afedersiniz istifra olmadı sadece bulandı. Karın ağrısı kasık ağrısına bıraktı yerini sonra. Sağ kasığım epey ağırdı 2 2,5 saat kadar. Sonra dizlerim ve omuzlar ağırdı. Öyle uyumuşum şimdi de uyandım mide bulantısı devam ediyor ama Bat a 8 gün var. Sizce yerleşme ağrısı olabilir mi kan görmedim herkeste olmuyormuş
Teşekkür ederimCanim bazen vucut farkli sekillerde tepki verebiliyor. Bu belirtilere yerlesme de diyemeyiz. Ama belki senin vucudun bebegin tutunmasina bu sekilde tepki vermis olabilir. Umarim bebistendir. Ama 8 gün varmis bata bugünlerde yerlesme icin erken gibi. Hakkinda hayırlısı canim
Teşekkür ederimBen bugün silik çizgi gördüm öncesinde 1 hafta önce kasıklarımda batma ve mide ağrım oldu. Lekelenme yaşamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?