2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende aynı fikirdeyim 32de doğum yapsam en geç güzel olur diye düşünüyorum kuzum evet canım 23te evlendim ben
Insallah nasip olur canim. Benimde soyledigin gibi olacak insallah Allahım nasip eder de saglikla hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyi
Erken evlenmissinnn Allahım yuvamizda mutluluğu huzuru daim etsin inşallah hepimizin

Bende şurda beklıyım Klomen kullanıyorum 2 aydır ikinci çocuğum için denemelerdeyız hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah

Ayyy bu akşam cok sessiz burası kızlaaaar napıyosunuz nasıl gidiyoo sürekli yazmasamda sizi okuyorum ama bu akşam sessizlik var

Regl bugün(cumartesi) bitti 2 yıllık evlilikte ilk kez bu ay deneyeceğiz çok heyecanlıyım

Kızlar tekrar merhaba dün gece saat üçte şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Midem de çok kötüydü ama afedersiniz istifra olmadı sadece bulandı. Karın ağrısı kasık ağrısına bıraktı yerini sonra. Sağ kasığım epey ağırdı 2 2,5 saat kadar. Sonra dizlerim ve omuzlar ağırdı. Öyle uyumuşum şimdi de uyandım mide bulantısı devam ediyor ama Bat a 8 gün var. Sizce yerleşme ağrısı olabilir mi kan görmedim herkeste olmuyormuş

Kızlar dün regl günümdü olmadım sabah artimet erken gebelik testi yaptım çıkmadı elimde predictor erly var onuda yapsammi aritmet hamilelik olsa bile negatif cikarirmiki

Kızlar dün regl günümdü olmadım sabah artimet erken gebelik testi yaptım çıkmadı elimde predictor erly var onuda yapsammi aritmet hamilelik olsa bile negatif cikarirmiki
Yalancı pozitif veren bi test artımed hamileliği olsa çıkarır diye düşünüyorum

Kızlaaar

Ben bugün silik çizgi gördüm öncesinde 1 hafta önce kasıklarımda batma ve mide ağrım oldu. Lekelenme yaşamadım bende

Bende gittim 8+5 ken 9 +1 dedi ve hareket etti şok oldum kızlar normalmı hareket etmesi erken drğilmi
Maşallah cnm evet cnm 9 haftalıkken başlıyor hareketleri ama biz hissetmyoruz
Eki Görüntüle 3545314 Ben de dayanamayıp dünden sonra bugün tekrar yaptım bir tık daha koyulaştı gibi hissediyorum ama hâlâ inanamıyorum yokmuş gibi geliyor
Hayırlı olsun cnm bence hamilesin günün gectimi

Canim bazen vucut farkli sekillerde tepki verebiliyor. Bu belirtilere yerlesme de diyemeyiz. Ama belki senin vucudun bebegin tutunmasina bu sekilde tepki vermis olabilir. Umarim bebistendir. Ama 8 gün varmis bata bugünlerde yerlesme icin erken gibi. Hakkinda hayırlısı canim

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…