• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım benim komşum 42 yaşında 1 yaşında oğlu var lütfen yaşını sorun edip kendini strese koyma olurmu bak benim halam 43 yaşında 3 yaşında çocuğu var. Allah'ın izniyle nasip olacak sana da Rabb'im vereceği günü biliyor. En güzel en hayırlı zaman da sağlıklı gebelik nasip etsin sana ve isteyen herkese🙏🥰
İnşallah canım ama ben sanırım artık yumurtlamıyorum çünkü uzayan akıntı hiç gelmiyor sadece beyaz akıntı oluyor süt rengi😐 senin adına çook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😇
Belirtin oldu mu?

Test yapmak çok abartmadığında eğlenceli olabiliyor ama benim gibi takıntı haline de getirmemek lazım 😂 benim akıntı şeffaf geliyor su gibi
Yok benm henuz sulasmado cok guzel bi yapıda nedense sevdim jahaha ama gecen ay da geldi sadece bunun 3 katı azdı bugun 3 aylık hamiş arkadasmla konstk her zmankı aynı seyler ama dha fazla akıntı vardı dedi o brz heveslendırdı🤣

Kızlar aşerme hhangi haftada başlıyor
Ben ilk meyve aşerdım salonda keyfle ütü yapıyordum dizi bakarken kadın meyveyi bir kesiyordu Allah'ım dedim ben bunu yemzsem yaşayamam sanrm inanılmaz sekılde tam olarak dedim bu aşerme. Sanırım 2bck aylıktımm sonrası hep aşerdm😂 yazın ortasında kocişim bulmustu o meyveyi oy yedim sonra dunyalar bnm oldu

Ben ilk meyve aşerdım salonda keyfle ütü yapıyordum dizi bakarken kadın meyveyi bir kesiyordu Allah'ım dedim ben bunu yemzsem yaşayamam sanrm inanılmaz sekılde tam olarak dedim bu aşerme. Sanırım 2bck aylıktımm sonrası hep aşerdm😂 yazın ortasında kocişim bulmustu o meyveyi oy yedim sonra dunyalar bnm oldu
Ben de nektari gördüm televizyonda kıpkırmızı semsrt canım çekti ama aşerme mi can çekmesimi bilemedim en sevdiğim meyvelerden çünkü 3 manav gezdi yok yarın cafursaya filan bakarız

Kendime kahve yapacak kadar iyi oldum çok şükür kızıma kahvaltıda hazırlayabildim benden mutlusu yok Allah'ıma şükürler olsun Yani kıymetini bilmediğim şeylerin değerini anlıyorum iki gündür gebelik aklıma bile gelmiyor yani Buraya yazıyorum ama aman var mı yok mu tribine girmiyorum canımın derdine düştüm🙈 meğer düne kadar ne kadar şanslıymışım kendi işimi yapabiliyormuşum bütün gün bütün gece uzandım ne kadar zormuş Rabbim yardım etsin ayağa kalkamayanlara
Çok şükür iyi olmana sevindim. Bir ara kuyruğum batmıştı belime vuruyor doktor anlamadı kas gevşetici merhem yazdı ama geçmiyor bilmiyorum kimin aklına geldi. Annemin elinde dikiş vardı kremi bu yüzden babam sürdü belime sürerken bakayım batmış mı diye bir ittirdi sonra yerine oturdu 3 gün oturamamıştım onun yüzünden. Yerine gelince rahatladım.

Canım ben aşılama yapmadım ama yumurtlamadan 1 hafta sonra göğsümde de belirti vardı damarlarım yeşildi ve ucunda ağrı vardı
Benımde ıste yumurtlama gunum ve aşılama gunum aynıydı çatlatma ıgnesıde vurulmustum 29 ocakda ıgne vuruldu 31 ocakdada aşılama yapıldı .1 hafta oldu yani

Canımm moralini bozma ne olur enazndan hamıle kalıyorsun. Sperm verdiniz mi daha önce bak bizim üzüldüğümüz şeylerde belki Bizim için hayır var sabırla sükunetle beklersen inanıyorum ki gelecek. Ben kızımı hamileyken adet günü çok adet ağrıları çektim inanılmaz ağrılar vardı belki de gelmeyecek umutsuzluğa kapılma Bu arada çok haklısın erkeklerin testi bile zevkli hahahaah
Öyle tabi canim herseyde bir hayır var tabiki. Ama elimde degil malesef ister istemez üzülüyorum.. hepsinin bi zamani var biliyorum ama iste beklerken insan biraz sabirsiz oluyor malum..
Evet cnm vermistik test. Oyle valla onlarin testi de kolay

G gozdezynp canim nasilsin iyimisin adet olabildinmi
Evanora Evanora belin nasil oldu kuzum gecmis olsun biraz daha iyimisin hastaneye gttinmi
@eva0108 sen napiyosun nasilsin cnm
babylovee babylovee canim umarim gelen giden yoktur kirmizi🤗içimden bi his ekim annelerine geleceksin diyor hadi hayirlisi💜kizlar özleniyorsnz🥰🥰
Yok canım olmadım ayın 19 una randevu aldım doktordan ama normalde adet gecikmesinde karnım şişerdi ağırırdı bu sefer öyle bir şwy yok ağrım falan da yok anlamadım sen nasılsın

Tek belirtim yumurtalık ve böbrek tarafına giren ince sızılardı ama adet olmadan önce de bunlar olabiliyordu. Adetim geciktikten sonra göğüslerim ağırlaştı. O da regl olmadan önce de olurdu. Anlamak imkansız gibi maalesef. Insallah herkes sağlıklı gebelikler geçirir güzel aileler kurar. Olmasa da moral bozmamak gerek. Sağlık varsa her sey var, sağlık yoksa hiçbir şeyi yok ininsanın.
Öyle canim aynen dogru diyorsun önce saglik olacak. Saglik olunca gerisi gelir inşallah. Amin canim insallah saglikla gelsin evlatlarimiz da..
Bakalim nasip insallah Allah en kisa zamanda bize de nasip eder bebis 🙏

Back
X