2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ovu, testi kullanmadım canım hiçte anlamıyorum. Bütün hormon testlerim yapıldı kasım ayında ama yine yaptırcam bir tek amh yapılmadı bana
Canım ovu kullan bakalım belki de yanlış günleri değerlendiriyosunuz, eşin test vermiş miydi o da önemli bir etken

Evanora Evanora kuzum doktorum eşimden sperm testi istedi. Çarşamba verecek. Bana da bu ay yumurtalıkları dinlendirelim ilaç kullanma dedi. Ben de pharma supra aldım şimdi hem eşime hem kendime bu ay onu kullanacağım. Sperm testi ne zaman çıkar ki

Ayy içime su serptin kuzum inşallah öyledir 🥹🙏

Balım o kadar farklı şeyler oldu ki o yüzden verdim kanı. Belimin hiç bu kadar ağrıdığını bilmem ara ara kasığıma vurdu,gögüs ağrısı oldu, sık idrara çıkma vardı, ateşim yükseldi. İşin garibi dün erkenden uyudum bugün uyanınca ateş hariç hiçbiri yok gibi çok garip değil mi 🤷‍♀️ yani hastaysam bu kadar çabuk geçmesi enteresan, hamilelikse de geçmemesi gerekirdi anlamadım
Bebeğim az çok biliyorsun aylardır benim de yaşamadığım şeyler kalmadı zaman zaman yani bunlar hiç olmadığı ama kesin hamileyim dediğim anlar hayal kırıklıkları Şimdi benim için gerçekten gebelik belirtisi aşırı meme ucu hassasiyeti ve yerleşme kanaması başka hiçbir şeyi gebelik olarak değerlendiremiyorum bu yüzden sana umut vermek istemem İnşallah hamilesindir ve HCG henüz yeni geçiyordur

Bebeğim az çok biliyorsun aylardır benim de yaşamadığım şeyler kalmadı zaman zaman yani bunlar hiç olmadığı ama kesin hamileyim dediğim anlar hayal kırıklıkları Şimdi benim için gerçekten gebelik belirtisi aşırı meme ucu hassasiyeti ve yerleşme kanaması başka hiçbir şeyi gebelik olarak değerlendiremiyorum bu yüzden sana umut vermek istemem İnşallah hamilesindir ve HCG henüz yeni geçiyordur
Canım benim ilk defa böyle şeyler başıma geliyor o yüzden şaşkınım. Bakalım artık regl gecikmesini bekliyorum sadece 🤍

Canım benim ilk defa böyle şeyler başıma geliyor o yüzden şaşkınım. Bakalım artık regl gecikmesini bekliyorum sadece 🤍
İnşallah gebelik vardır tabii ki kuzum ama benim de ilk defa olduğunda heveslenmiştim onu demek istedim yani her ay farklı şeyler çıkabiliyor. Başka hormonlardan dolayı da olabiliyor. Progesteron mesela cok sey yapıyor bıze batma gogus hassasiyeti bel agrısı akıntı vs. Sen genelde hep sakin beklerdin senı anlıyorum bende farklı bsy kalmadı herseyı gördüm yasadım dıye kabullendm belirti olmadıgını. Sakince beklemeye calış madem artık kan verdin idrar a bak olmadı 3kala erken gebelik fln🤩

Eklentiler

• IMG_20250215_174159.webp
    IMG_20250215_174159.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 42
İnşallah gebelik vardır tabii ki kuzum ama benim de ilk defa olduğunda heveslenmiştim onu demek istedim yani her ay farklı şeyler çıkabiliyor. Başka hormonlardan dolayı da olabiliyor. Progesteron mesela cok sey yapıyor bıze batma gogus hassasiyeti bel agrısı akıntı vs. Sen genelde hep sakin beklerdin senı anlıyorum bende farklı bsy kalmadı herseyı gördüm yasadım dıye kabullendm belirti olmadıgını. Sakince beklemeye calış madem artık kan verdin idrar a bak olmadı 3kala erken gebelik fln🤩
Evet kuzum biliyosun ben pek test yapmam beklerim sakince ama dün vücudum çok farklıydı hormon dalgalanmalarından muhtemelen, artık en erken 21-22 si gibi yaparım diye düşünüyorum 😘😘

Kızlar benim yumurtlama 19. Gün oldu geçen ay da 23. Gün olmuştu. Çok geç değil mi?

Çatlamadan emin olmak lazım bir kaç günde çatlamış olabilir mi. Umarım test pozitife döner
Canım çatlama benim 19 ya da 20. Gün oldu çatlama çok geç oluyor bu durum da kimyasal gebeliğe veya düşüğe sebep olur mu acaba

Canım çatlama benim 19 ya da 20. Gün oldu çatlama çok geç oluyor bu durum da kimyasal gebeliğe veya düşüğe sebep olur mu acaba
Canım sanmıyorum öyle olsa pcoslar ydoğum yapamazdı . Önemli olan yumurta kaliteli mi kaç milim de çatladı falan

Çatlamadan emin olmak lazım bir kaç günde çatlamış olabilir mi. Umarım test pozitife döner
Canım sanmıyorum öyle olsa pcoslar ydoğum yapamazdı . Önemli olan yumurta kaliteli mi kaç milim de çatladı falan
peki hamilelik için ovülasyon testi dışında neler yapabilirizz bilen başka biri de varsa yardımcı olabilirr 🙏🏽 artık çok istiyorum bir bebeğimiz olmasını ama gittikçe umudu azalıyor insanın 😔

Back
X