- 15 Aralık 2024
- 863
- 565
- 18
Evet hayırlısı bu zamanmış ne kadar şanslısın öyle düşüninşallah ben 6-7 ay sonra olur diye hazırlamıştım kendimi çok da hazır hissetmiyordum ama Allah nasip ettiyse şimdi olması gerekiyormuş demek ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayırlısı bu zamanmış ne kadar şanslısın öyle düşüninşallah ben 6-7 ay sonra olur diye hazırlamıştım kendimi çok da hazır hissetmiyordum ama Allah nasip ettiyse şimdi olması gerekiyormuş demek ki![]()
Aynen olabilir cnm hadi inşallah hakkında hayırlısı olsunValla akşam dikkat etmedim canım kuruma çizgisise olabilir sabah baktım inşallah vardır. Şimdi erken gebelik testi aldım onu yapıcam dua edin nolur![]()
Yok canım negatif çıktıAynen olabilir cnm hadi inşallah hakkında hayırlısı olsun![]()
Canım ben 41 yaşındayım doktor zaten direkt tüp bebek dedi doğal yolla olmaz diyor. 20 lerde olsam keşkeÖyle düşünme yasin 20 lerdeymis çok çok gençsin benim yaşım 39 neler yaşadım 3 kere düşük yaşadım amh 0.02 le 8 senedir evliyim birçok şey duydum çocuğumuz olmuyor diye herkesin dilinde bisey tabi hepsine gereken cevabı verdim daha neler anlatsam roman olur demem o ki benim bile budurumda hala umudum varken senin umudu kesmen doğru değil canım herseyin bi çözümü var güzel bi doktor bulun testlerinizi yaptırın umarım gonlundeki olur
Efekt olan bebe time canım. Erken gebelik testi de aldım bugün o bile negatif artık teste gerek yok belli yaniGünün geçerse tekrar yaparsın kuzum. Markası neydi efekt koyunca çok çok önce bir çizgi gördüm gibi ama efektende olabilir gibi bilemedim
Ben güvenmiyorum canım geçen ay bende yalancı pozitif cıkardı hemde ilk 5 dkdaKızlar evde bulunsun diye prodoctor marka test almayı düşünüyorum gecıkmem olursa yaparım sizce güvenilir mi ona göre sipariş vericem![]()
Ben yanlış anlamışım o zaman canım banada 5 sene önce direk tup bebek dediler yumurta kalitesiz çıktı 6 ay sonra normalden gebe kaldım düştü 6 ay arayla hamile kaldım düştü şimdi de tup bebekle zor diyorlar ama benim inancim umudum var inşallah çok inşallah Rabbım tez zamanda isteyen herkesin kucağını doldurur sağlıklı hayirli evlatlarCanım ben 41 yaşındayım doktor zaten direkt tüp bebek dedi doğal yolla olmaz diyor. 20 lerde olsam keşke
Cnm hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla ilerler kucağınada alırsın inşallahAllah ım çok şükür hamğleyim
Doktorunuz ne diyor pekiZaman aleyhime işliyor inan umudum kalmadı nasip değilmiş sanırım
Zaten bir önceki adetim 13. Günde olmuştu sanırım yumurtlamıyorum artık
Hayırlısı olsun cnmYok canım negatif çıktı
Peki neden tüp bebek yaptirmiyorsunuz yanlış anlamazsaniz doktorda olmaz demiş diye diyorum yani böyle zaman kaybı oluyor bnceCanım ben 41 yaşındayım doktor zaten direkt tüp bebek dedi doğal yolla olmaz diyor. 20 lerde olsam keşke
Bence erken testlere aldanma cnm albi bulursan kaset test direk ondan al ikiside aynı çünkü 25ml üstünü algılıyorKızlar evde bulunsun diye prodoctor marka test almayı düşünüyorum gecıkmem olursa yaparım sizce güvenilir mi ona göre sipariş vericem![]()
Bende 22 yaBelirti değilde göğüs ucu ağrısı var aşırı derecede oda hormonal bişeymiş yaşım 22 canm senin
Bide ona bakayım canm teşekkür ederimCanım çok pahalı gelmeyecekse predictor express alabilirsin. Ben çok memnun kaldım. İlk gebeliğimde tesadüfen eczaneden almıştım. Akşam çok sıvı aldığım halde direk çıkardı. Bu ayda ondan almıştım net çıkardı![]()
Ya neye guveneceğimizi şaşırdık en iyi testlerden biri diye duydum dedim onu alayımBen güvenmiyorum canım geçen ay bende yalancı pozitif cıkardı hemde ilk 5 dkda
Canm ben köyde yaşıyorum bi eczane var onda da sadece artımed var onu da almam bakayım internette bulabilirsem onu alayım canmBence erken testlere aldanma cnm albi bulursan kaset test direk ondan al ikiside aynı çünkü 25ml üstünü algılıyor
Bende 22 yabu kadar tıpa tıp olmamızzz
Sonra başka bir doktora gittik canım devlette baya ilgiliydi 5 ay deneyin olmazsa gelin adet oluyorsanız yumurta vardır dedi ondanCnm hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla ilerler kucağınada alırsın inşallah![]()
Doktorunuz ne diyor peki
Hayırlısı olsun cnm
Peki neden tüp bebek yaptirmiyorsunuz yanlış anlamazsaniz doktorda olmaz demiş diye diyorum yani böyle zaman kaybı oluyor bnce
Ama bu durumda takiple kendisinin yapması daha iyi olmazmiydi yada aşılama filanSonra başka bir doktora gittik canım devlette baya ilgiliydi 5 ay deneyin olmazsa gelin adet oluyorsanız yumurta vardır dedi ondan
ovulasyon testiyle yumurtlama gördünüz mü hiç baktinizmi bu arada yumurtlama olmadanda adet gorebiliyormusuz cnm doktorunla bence takip iste busefer gittigindeSonra başka bir doktora gittik canım devlette baya ilgiliydi 5 ay deneyin olmazsa gelin adet oluyorsanız yumurta vardır dedi ondan
Aynen aman uzak dur o testten aslında direk herhangi bir kaset testte alabilirsin cnm inan erken gebelik testlerinden daha iyi 2 3 kala meraktan yaparsın varsa çıkıyor zatenBide ona bakayım canm teşekkür ederim
Ya neye guveneceğimizi şaşırdık en iyi testlerden biri diye duydum dedim onu alayım
Canm ben köyde yaşıyorum bi eczane var onda da sadece artımed var onu da almam bakayım internette bulabilirsem onu alayım canm![]()
Canımmm çok tebrik ederim zaten testinde çıkmıştıAllah ım çok şükür hamğleyim
Canım bence bu ay doktora gidip bütün testlerini yaptır ovulasyon testi kullandın mı daha önce yumurtlama görmüş müydünErken gebelik testi yaptım canım negatif çıktı![]()
Ovu, testi kullanmadım canım hiçte anlamıyorum. Bütün hormon testlerim yapıldı kasım ayında ama yine yaptırcam bir tek amh yapılmadı banaCanımmm çok tebrik ederim zaten testinde çıkmıştısağlıkla gelsin inşallah
Canım bence bu ay doktora gidip bütün testlerini yaptır ovulasyon testi kullandın mı daha önce yumurtlama görmüş müydün
Tamam işte 5 ayda gebelik olmazsa tedaviye başlarız dediAma bu durumda takiple kendisinin yapması daha iyi olmazmiydi yada aşılama filan
Demek istediğim bu 5 ayı takiple yapsaydı daha iyi olmazmiydi demek istedim cnm eğer regl olursan birde ovulasyon testi al yap bakalım cnm belki byle yumurtlama gününde ilişkiyle daha iyi olurTamam işte 5 ayda gebelik olmazsa tedaviye başlarız dedi