2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canim bazen vucut farkli sekillerde tepki verebiliyor. Bu belirtilere yerlesme de diyemeyiz. Ama belki senin vucudun bebegin tutunmasina bu sekilde tepki vermis olabilir. Umarim bebistendir. Ama 8 gün varmis bata bugünlerde yerlesme icin erken gibi. Hakkinda hayırlısı canim
Acaba acile bu şikayetle gitsem beta çıkar mı yoksa erken mi sizce

Kızlar sizce ne zmn test yapmam gerekir 😭hem heycan hem korku bir aradayım 😭
Canım bu kadar stres iyi değil. Stres hormonu başlı başına hamileliğe Engel. Vücut tehlike olarak algılayıp gebeliği zorlaştırıyor.
Başka şeylerle oyala kendini odak noktanı değiştirmeye çalış. Anlıyorum zor beklemesi ama ağlasak da sızlasakta bizim değiştirebileceğimiz bir şey yok maalesef.

Canım bu kadar stres iyi değil. Stres hormonu başlı başına hamileliğe Engel. Vücut tehlike olarak algılayıp gebeliği zorlaştırıyor.
Başka şeylerle oyala kendini odak noktanı değiştirmeye çalış. Anlıyorum zor beklemesi ama ağlasak da sızlasakta bizim değiştirebileceğimiz bir şey yok maalesef.
Öyle aslında çok haklısınız gece böyle bişey yaşayınca daha da umudum arttı o yüzden 😇

Eklentiler

• IMG_20250216_165315.webp
    IMG_20250216_165315.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 47
Öyle aslında çok haklısınız gece böyle bişey yaşayınca daha da umudum arttı o yüzden 😇
Vala cnm ben yaşadıklarımi belirti diye bekleseydim her ay hamileydim okdar yani progesteron hormonu vücudu geleblik oluşması için hazırlıyor oyuzden bunları hissediyoruz kendine bunları kabullendirdiginde daha rahat bekleyebilirsin🙏🏻

Maşallah cnm sanırım geç döllenme olmuş tekrardan hayırlı olsun🙏🏻kan ver yarın hemen
Doğum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım hap kullanmadan önce regl’m 35-40 günde bir geliyordu onun etkisi olabilir hatta amh 5 küsürdü benim bir doktor tembellik var demişti dkh vermişti sanırım iyi geldi ki 2.denememizde bu şekilde sonuç aldım☺️

Kızlar sizce ne zmn test yapmam gerekir 😭hem heycan hem korku bir aradayım 😭
Regline 3 gün fln kala yap test bence en erken. Erken yapmanin anlami yok ki. Zaten varsa da cikmaz. Biraz da stresten uzak dur canim. Seni anliyorum hem heves oluyor insanda hemde ya olmazsa stresi. Kafanda döndürme bu konuyu. Zor biliyorum ama elinden geleni yapmaya calis. Kendine kafani oyalayaacak bir hobi birsey bul

Acaba acile bu şikayetle gitsem beta çıkar mı yoksa erken mi sizce
Yok canim henüz erken kanda da cikmaz. Bekle biraz daha regl tarihin yaklassin oyle yaparsin test.

Back
X