- 14 Kasım 2024
- 2.271
- 893
- 38
- 30
Hangi doktora gitmem gerekiyor bunun için yarın hemen gitmek istiyorumKızamıkçık zona su çiçeği yada basit bir alerjik reaksiyon doktora görünmende yarar var arkadaşım sperm alerjisi de olabilir tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi doktora gitmem gerekiyor bunun için yarın hemen gitmek istiyorumKızamıkçık zona su çiçeği yada basit bir alerjik reaksiyon doktora görünmende yarar var arkadaşım sperm alerjisi de olabilir tabi
Büyük ihtimal 13 Şubat da çatladı sanırım benim de 28 günde bir regl oluyorum genelde pcos olduğum için de gecikiyor regl m hep 5 gun 7 gun felan inşallah ikimizin de tutar bu aySanırım ayni gün catladık Benimde 3 gün önce geldi ve kasık ağrılarımda vardı buyunk ihtimalle 13 Şubat'ta çatladı çünkü göğüs ağrım başladı ve 3 gündür yükseldi zaten çatlama gerçekleştikten 3 gün sonra ateş artıyorsa 3 gün öncesi çatlama olmuş demektir bende 35.9 36.0 36.3 36.4 bugünde 36.5 oldu yani 36.0 la çatlama gerçekleşmiş oldu 13 Şubat'ta ama artık her sabah alarm kur 8 de ölç cnm aksamkinin önemi yok hareket haliyle normal o dereceler herkezde
Aynen bir gidin görünün cildiye ye gitmeniz gerekiyor mevsimsel de olabiliyor eğer stresli günleriniz varsa son zamanlar stres de çok tetikler inşallah ciddi birşey yokturAyy bilemedimki ya değişik farklı birşeyde yemedim yarın hemen gideceğim kasinmaktan mafoldum şuanda![]()
Benimde döngum 27 28 gün günümde olurum sadece ilk 2 ay 3 gün erken olmuştum İnşallah olmuştur nasip bakalım bekleyip göreceğiz 27 Şubat ta belli olurBüyük ihtimal 13 Şubat da çatladı sanırım benim de 28 günde bir regl oluyorum genelde pcos olduğum için de gecikiyor regl m hep 5 gun 7 gun felan inşallah ikimizin de tutar bu ayHer sabah uyanıyorum işe gitmeden ölçerim artık.
Aslında stresli dönem yaşamadım. 2 hafta önce sanırım infiluanza geçirdim 1 hafta yattım. inşallah kötü birşey değildir bakalım yarın anlarız ne olduğunu vallahi buayda birşey daha yaşamak istemiyorumAynen bir gidin görünün cildiye ye gitmeniz gerekiyor mevsimsel de olabiliyor eğer stresli günleriniz varsa son zamanlar stres de çok tetikler inşallah ciddi birşey yoktur![]()
Benim 25 normalde regl günüm geç yumurtlama olduğu için 27 si sanırım nasip bakalımBenimde döngum 27 28 gün günümde olurum sadece ilk 2 ay 3 gün erken olmuştum İnşallah olmuştur nasip bakalım bekleyip göreceğiz 27 Şubat ta belli olur
Çok geçmiş olsun dua okuyun bol bol nazar da olabilir.Aslında stresli dönem yaşamadım. 2 hafta önce sanırım infiluanza geçirdim 1 hafta yattım. inşallah kötü birşey değildir bakalım yarın anlarız ne olduğunu vallahi buayda birşey daha yaşamak istemiyorumsu 4 ayda heray birşey geliyor basıma
Vücudun eşinin spermine alerji geliştirmiş olabilir benim başıma geldi her yerim kabarmıştı böyle kaşınmadan duramıyordum üstüne de Corona olmuştum o dönem işime geldi eşim çalıştığı için mecbur uzak durmak zorunda kaldı.Ayyyy ne diyorsun cnm ya korktum şuandasprem alerji ne oluyor ya ilk defa duydum
Canim e2 yumurta kaliteni gosterir. Su an yumurtlama döneminde isen yumurtanin büyüklüğüne göre deger artar genelde. Ov.doneminde bakilir daha cok ve regl donemindeKızlar bır de benım E2 testim 22.77 cıkmıs bu ne anlama gelıyor anlayan var mı aranızda
Dermatoloji olabilir çok bilgim yok o konudaHangi doktora gitmem gerekiyor bunun için yarın hemen gitmek istiyorum
Canim gecmis olsun, bu aralar yemedigin farklı bir yiyecek yemis olabilirsin, fazla temizlik malzemesine maruz kalmis olabilirsin, cocuklarda el ayak hastaligi varya oyle biseyler sende farkli reaksiyon gostermis olabilir. Yada stres falan yaptiysan birseyleri ondan da olabilir.Ya kızlar ben dünden beri çok fena kaşınmaya başladım kollarım bacaklarım göbeğim neyden olabilir heryerim kabardıkollarim bu şekilde bacak göbekte daha az
Aynen cnm değişiyor her ay yumurtlamaya göreBenim 25 normalde regl günüm geç yumurtlama olduğu için 27 si sanırım nasip bakalım
Ahh cnm benim okuduğum duaları bir ben birde Allah biliyor bilmiyorumki nazar olduğuna kesinlikle çok inanamıyorumÇok geçmiş olsun dua okuyun bol bol nazar da olabilir.
Şimdi internetten baktım cnm o vajinal olan bsieymis daha çok onla ilgisi olduğunu düşünmüyorum 10 yılı geçti evleneli 7 yaşında oğlum var öyle olsa ozmanalrdada olurdu bu başka bişey bence ki ben alerjik bir insan değilim oğlum çok alerjik ve eşim yarın belli olur bakalimVücudun eşinin spermine alerji geliştirmiş olabilir benim başıma geldi her yerim kabarmıştı böyle kaşınmadan duramıyordum üstüne de Corona olmuştum o dönem işime geldi eşim çalıştığı için mecbur uzak durmak zorunda kaldı.
Cildiyeye gideceğim yarın cnm önce bakalım ne diycekDermatoloji olabilir çok bilgim yok o konuda
Sağol cnm yok cnm farklı bişey yemedim. ama deterjanla çok bağlıyım .temizlik hastası biri olarak her ay başı evi kırklarım. stresli bir durumumda olmadı şükür cnm bakalım yarın gidince ne diycek doktor umarım kötü bişey değildir içim hiç rahat değil bişey cıkıcak yine başıma hissedyrumCanim gecmis olsun, bu aralar yemedigin farklı bir yiyecek yemis olabilirsin, fazla temizlik malzemesine maruz kalmis olabilirsin, cocuklarda el ayak hastaligi varya oyle biseyler sende farkli reaksiyon gostermis olabilir. Yada stres falan yaptiysan birseyleri ondan da olabilir.
Evet ben yani bazrn birden bire bişey olmadan mutsuz hiçbir şeyden zevk almayan evin içinde boğulan birine donusebilyorum ama hemen toparlyorum sonraKızlar yaa bazen sizin de modunu düşüyor duvara toslamış gibi hissediyor musunuz yoksa bir ben mi oluyorum arada böyle...![]()
kuzum belki deterjanlar yapmistir cok ugrastiysan. Bende de mesela her zaman yapmasa da bazen elimde assiri kurumaya yol aciyo ellerim pul pul dökülme seviyesine geliyor. Her zaman olmuyo ama bazen oluyo. Allah korusun önemsiz birseydir canim merak etme sen. Haber ver mutlaka ne diyecek dr.Sağol cnm yok cnm farklı bişey yemedim. ama deterjanla çok bağlıyım .temizlik hastası biri olarak her ay başı evi kırklarım. stresli bir durumumda olmadı şükür cnm bakalım yarın gidince ne diycek doktor umarım kötü bişey değildir içim hiç rahat değil bişey cıkıcak yine başıma hissedyrum
Evet ben yani bazrn birden bire bişey olmadan mutsuz hiçbir şeyden zevk almayan evin içinde boğulan birine donusebilyorum ama hemen toparlyorum sonra
Demir ilacı yapabilirYa kızlar ben dünden beri çok fena kaşınmaya başladım kollarım bacaklarım göbeğim neyden olabilir heryerim kabardıkollarim bu şekilde bacak göbekte daha az
Regl donemınde bakıldı canımCanim e2 yumurta kaliteni gosterir. Su an yumurtlama döneminde isen yumurtanin büyüklüğüne göre deger artar genelde. Ov.doneminde bakilir daha cok ve regl doneminde
Canım bu ara rutinininde yeni olan bişey var mı bir ürün mesela duş jeli ya da temizlik malzemesi ya da dışardan yemek yedin mi bazen sostaki birşeye vücut tepki verebiliyor, çok geçmiş olsunYa kızlar ben dünden beri çok fena kaşınmaya başladım kollarım bacaklarım göbeğim neyden olabilir heryerim kabardıkollarim bu şekilde bacak göbekte daha az
kuzum olmaz mı yaa sadece çocuk konusu bile değil yaşadığımız gündemler kimse için kolay değil, hepimizin kafaya taktığı birşey mutlaka var… herkesin yarası farklı yerden kanıyor.. ben artık an’da kalmaya çalışıyorum ve inan çok işe yarıyor. Örneğin bir konu kafama takılıyorsa 1 sene sonraki ben bunu düşünecek miyim diyorum çoğu şeyde aklıma bile gelmeyecek konular oluyor ve bu da iç sıkıntımı geçiriyorKızlar yaa bazen sizin de modunu düşüyor duvara toslamış gibi hissediyor musunuz yoksa bir ben mi oluyorum arada böyle...![]()
Cnm doktora gittim sabah uyuza benziyor dedi baya kalabalık ve bu sikayyet den dolayı gelenlerde losyon krem yazdı ailecek sürünün dedi kafayı yicem ya nerden gelmiş olabilir kikuzum belki deterjanlar yapmistir cok ugrastiysan. Bende de mesela her zaman yapmasa da bazen elimde assiri kurumaya yol aciyo ellerim pul pul dökülme seviyesine geliyor. Her zaman olmuyo ama bazen oluyo. Allah korusun önemsiz birseydir canim merak etme sen. Haber ver mutlaka ne diyecek dr.
Aynen öyleyim iste.. hic bisey yokken bi anda kalbim icim ruhum daraliyo sanki. O an yaptigim hic bisey mutlu etmiyo. Sonra biraz duraksiyorum bi kendimi hadi hadi falan diye gazliyorum sonra toparlamaya calisiyorum. Gercekten bu süreç epey insani farkli düşüncelere iten bir süreç
Demir ilacına alerjim yokta damardan verilen demire alerjim var hamileyken olmuştu heryerim yanık gibi kabarıp kasınmıştı. Uyuz olabilir dedi doktorDemir ilacı yapabilir
Yok cnm rutinimden şaşmam kolay kolay doktor uyuza benzyor dedi morelim altüst oldu bayada uzun sürermis geçmesi başka gelen insanlarla da konustum aylardirr cekiyoruz illet birşey diyorlar napcam ben ya nasıl kurtulacagimCanım bu ara rutinininde yeni olan bişey var mı bir ürün mesela duş jeli ya da temizlik malzemesi ya da dışardan yemek yedin mi bazen sostaki birşeye vücut tepki verebiliyor, çok geçmiş olsun![]()
Ayyy duymuştum uyuz salgını var diyeeCnm doktora gittim sabah uyuza benziyor dedi baya kalabalık ve bu sikayyet den dolayı gelenlerde losyon krem yazdı ailecek sürünün dedi kafayı yicem ya nerden gelmiş olabilir ki
Demir ilacına alerjim yokta damardan verilen demire alerjim var hamileyken olmuştu heryerim yanık gibi kabarıp kasınmıştı. Uyuz olabilir dedi doktor
Yok cnm rutinimden şaşmam kolay kolay doktor uyuza benzyor dedi morelim altüst oldu bayada uzun sürermis geçmesi başka gelen insanlarla da konustum aylardirr cekiyoruz illet birşey diyorlar napcam ben ya nasıl kurtulacagim![]()
Aktardan vazelin toz kükürt ve çay ağacı yağı alın vazelini kalorifer üzerinde eritin 15 damla çay ağacı yağı damlatın içerisine 2 tatlı kaşığı kadarda kükürt ilave edip iyce karıştırın sürülebilir hale gelene kadar kükürt ekleme yapın ve her banyodan sonra bütün kıyafetli yıkayın çarşafları nevresim vs hergun değiştirin her banyodan sonra hu kremi sürün geceden sabaha kadar kalsın ne kadar çok kalabilirse okadar iyi her gün aynı şekilde tekrarlayın siz eşiniz evde lim varsa aynı şekilde yapicaksiniz mesala sadece bilek kısımda var diyelim dirseğe kadar sürün aktarda çalışırken bu kremi yapıyorduk aktariniza sorun yine o sızı yönlendirir yineCnm doktora gittim sabah uyuza benziyor dedi baya kalabalık ve bu sikayyet den dolayı gelenlerde losyon krem yazdı ailecek sürünün dedi kafayı yicem ya nerden gelmiş olabilir ki
Demir ilacına alerjim yokta damardan verilen demire alerjim var hamileyken olmuştu heryerim yanık gibi kabarıp kasınmıştı. Uyuz olabilir dedi doktor
Yok cnm rutinimden şaşmam kolay kolay doktor uyuza benzyor dedi morelim altüst oldu bayada uzun sürermis geçmesi başka gelen insanlarla da konustum aylardirr cekiyoruz illet birşey diyorlar napcam ben ya nasıl kurtulacagim![]()