2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar selamm reglimden 2-3 gün önce kahverengi lekelenmem oldu 2 gündür sildikçe az az leke geliyor ben regl oldum sandım hatta , bugün test yapayım dedim yerleşme mi acaba diye ve silik çizgi çok belirsiz çıktı sizce var mıdır ya 🙃

Eklentiler

• IMG_6314.webp
    IMG_6314.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar benim göğüs ucu acıması geçmiyor öyle böyle değil aşırı derece acı var inşallah güzel bi sebebi vardır tedirgin ediyo beni 🤷🏻‍♀️ babylovee babylovee @eva0108 Evanora Evanora
Canım tedirgin olacak bir şey yok benim için gerçek gebelik belirtisi öyle olduğunu sanmak değil de gerçekten meme ucunu acıyorsa Bence hamilesin çünkü bu gerçekten gebelikte ve yumurtlamada oluyor Yani en azından ben de öyle oldu 🙄😍😍😍😍

Kızlar selamm reglimden 2-3 gün önce kahverengi lekelenmem oldu 2 gündür sildikçe az az leke geliyor ben regl oldum sandım hatta , bugün test yapayım dedim yerleşme mi acaba diye ve silik çizgi çok belirsiz çıktı sizce var mıdır ya 🙃
Ay gördüm 🥰

Kızlar ben bugün hayıt tohumu çayını içtim ya Allah'ım akşamüstü bir uyuyakalmışım kızımla eşim ödev yaparken hayal meyal hatırlıyorum anca kendime geldim sarhoş gibiyim yani bence hormonları dengelediği için mantıken uykuya da faydası olduğunu düşünüyorum eğer öyleyse geceleri bebek gibi uyumaya bu gece bakayım nasıl olacak ben de bir tane içmeyi düşünüyorum babylovee babylovee sen dedin ya ama aktar bana gebelik için olduğunu anlayarak iki bardak için dedi neyse bakalım bu gece bir çay bardağı kadar içeyim güzel uyutacak mı

Yaa dimi ilk 5. Dakikada bu oldu acaba sağlık ocağına gitsem mi yarın regl olurum diye ödüm kopuyor 🥲
Bir bekle istersen canım. Kimyasal olmadıgna bir bak enazndan gecikme var mı yok mu. Ben olsam baska testler le de bakar öyle giderdm bu ay bana laboquıck pozitif verdi ama adet oldum awox negatif ti

Bir bekle istersen canım. Kimyasal olmadıgna bir bak enazndan gecikme var mı yok mu. Ben olsam baska testler le de bakar öyle giderdm bu ay bana laboquıck pozitif verdi ama adet oldum awox negatif ti
Bu yaptıgım test miratech’di yarın erken gebelik testi alsın eşim onunla deneyeyim prodoctor aldırayım, bir kere de kimyasal yaşadım onda böyle lekelenme olmamıştı ama her ay lekelenir akşamına sökülürdü reglim bunda 2 gündür böyle bakalım ne olacak 😇

Ederim tabi etmezmiyim. Daha çok yenisin inanıyprum olacak 🌸 Ben iki oğlumda da korunmadım ve çok istedik ilk oğlum 2 sene sonra 2. Oğlum 4 sene sonra oldu . Bunu hiç düşünmüyorduk bu ay tek bir gece korunamadık yani şok oldum hala atabilmiş değilim testimde böyle çıktı
Var kuzu ya testin markası nee?
Yok cnm artımed gibi aynı burda kaç kişi yaptı arama yap bak herkezde pozitif çıktı ve negatifti sonuç yanni bak benm yaptığım resminide atyorum istersen yap birini şimdi bak sileklte olsa cıkartyor hemen
Ay bende awox aldım 5 li. 3 lü de predictor early aldım. Predictor çok iyi de inşallah awox yanıltmaz
Kız varya yemin ederim bende de sarı akıntı var belirti aramıycam dedikçe burda bişi çıkıyo karşıma 😂😂 enfeksiyondur deyıp geçiyorum ama normalde her ay devamlı gelen bi akıntım olur onu biliyorum bu sefer sarı akıntı geliyo garip bi şekilde inşallah gebeliktendir 😂💕
Sarı akıntının kıvamı nasıl pekii su gibi mi biraz çökelekimsi mi
Kuzu bende gördüm var gibi erken gebelik testin se var mı varsa yapsana

Bu yaptıgım test miratech’di yarın erken gebelik testi alsın eşim onunla deneyeyim prodoctor aldırayım, bir kere de kimyasal yaşadım onda böyle lekelenme olmamıştı ama her ay lekelenir akşamına sökülürdü reglim bunda 2 gündür böyle bakalım ne olacak 😇
Bir de bu ay hayıt tohumu çayı içtim ve incir havuç kürü yaptım birde eşimle arı sütü propolis macunu yedik bakalım olursa vesiledir ama etkisi var mı bakacaz 😇

Ay bende awox aldım 5 li. 3 lü de predictor early aldım. Predictor çok iyi de inşallah awox yanıltmaz

Suan yok yrın prodoctor ile denicem kuzum 😇

ifolic var bana doktor önerdi 3 haftadır kullanıyorum
T

Awox canım

Canım tedirgin olacak bir şey yok benim için gerçek gebelik belirtisi öyle olduğunu sanmak değil de gerçekten meme ucunu acıyorsa Bence hamilesin çünkü bu gerçekten gebelikte ve yumurtlamada oluyor Yani en azından ben de öyle oldu 🙄😍😍😍😍
Ben de yumurtlamadan zannettim kız bir haftadır acıyor bir haftadır mı yumurtluyorum😂😂😂 şaka gibi bir gülme geliyor geri diyorum demek ki bu yumurtlama değil yani inşallah gebeliktendir tek temennim çok istiyorum bu haberi hep hayal ediyorum öğrenirsem eşime sürpriz yapacağım sürprizimi bile buldum bebek yok yani inşallah vardır😂😂 belirti aramıyorum dedikçe her ay farklı bir şey yaşıyorum😂

Su gibi sarı akıntı farkı ne ki çökelek gibi olunca ne oluyor bilmediğim için soruyorum kusura bakma😂😂

Canım sence hangi gün test yapayım en doğru sonuç ne zaman olur bugün bitti sayarsam altı günüm kaldı erken değil mi daha yapmiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi

Ben de yumurtlamadan zannettim kız bir haftadır acıyor bir haftadır mı yumurtluyorum😂😂😂 şaka gibi bir gülme geliyor geri diyorum demek ki bu yumurtlama değil yani inşallah gebeliktendir tek temennim çok istiyorum bu haberi hep hayal ediyorum öğrenirsem eşime sürpriz yapacağım sürprizimi bile buldum bebek yok yani inşallah vardır😂😂 belirti aramıyorum dedikçe her ay farklı bir şey yaşıyorum😂
İstersen bir iki gündür bekle benim de bazen 6-7 gün acıyor meme ucumu hiç geçmiyor sonra aniden geçiyor bu senin yanıltmasın Ama gerçi neredeyse 8 gün olmuş O da çok ay canım ben senin yerinde olsam alırım ya Bir sürü test alırım hem de

Back
X