- 10 Ocak 2025
- 219
- 84
- 13
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tedirgin olacak bir şey yok benim için gerçek gebelik belirtisi öyle olduğunu sanmak değil de gerçekten meme ucunu acıyorsa Bence hamilesin çünkü bu gerçekten gebelikte ve yumurtlamada oluyor Yani en azından ben de öyle oldu
Ay gördümKızlar selamm reglimden 2-3 gün önce kahverengi lekelenmem oldu 2 gündür sildikçe az az leke geliyor ben regl oldum sandım hatta , bugün test yapayım dedim yerleşme mi acaba diye ve silik çizgi çok belirsiz çıktı sizce var mıdır ya![]()
Yaa dimi ilk 5. Dakikada bu oldu acaba sağlık ocağına gitsem mi yarın regl olurum diye ödüm kopuyorAy gördüm![]()
Bir bekle istersen canım. Kimyasal olmadıgna bir bak enazndan gecikme var mı yok mu. Ben olsam baska testler le de bakar öyle giderdm bu ay bana laboquıck pozitif verdi ama adet oldum awox negatif tiYaa dimi ilk 5. Dakikada bu oldu acaba sağlık ocağına gitsem mi yarın regl olurum diye ödüm kopuyor![]()
Bu yaptıgım test miratech’di yarın erken gebelik testi alsın eşim onunla deneyeyim prodoctor aldırayım, bir kere de kimyasal yaşadım onda böyle lekelenme olmamıştı ama her ay lekelenir akşamına sökülürdü reglim bunda 2 gündür böyle bakalım ne olacakBir bekle istersen canım. Kimyasal olmadıgna bir bak enazndan gecikme var mı yok mu. Ben olsam baska testler le de bakar öyle giderdm bu ay bana laboquıck pozitif verdi ama adet oldum awox negatif ti
Var kuzu ya testin markası nee?Ederim tabi etmezmiyim. Daha çok yenisin inanıyprum olacakBen iki oğlumda da korunmadım ve çok istedik ilk oğlum 2 sene sonra 2. Oğlum 4 sene sonra oldu . Bunu hiç düşünmüyorduk bu ay tek bir gece korunamadık yani şok oldum hala atabilmiş değilim testimde böyle çıktı
Ay bende awox aldım 5 li. 3 lü de predictor early aldım. Predictor çok iyi de inşallah awox yanıltmazYok cnm artımed gibi aynı burda kaç kişi yaptı arama yap bak herkezde pozitif çıktı ve negatifti sonuç yanni bak benm yaptığım resminide atyorum istersen yap birini şimdi bak sileklte olsa cıkartyor hemen
Sarı akıntının kıvamı nasıl pekii su gibi mi biraz çökelekimsi miKız varya yemin ederim bende de sarı akıntı var belirti aramıycam dedikçe burda bişi çıkıyo karşımaenfeksiyondur deyıp geçiyorum ama normalde her ay devamlı gelen bi akıntım olur onu biliyorum bu sefer sarı akıntı geliyo garip bi şekilde inşallah gebeliktendir
![]()
Kuzu bende gördüm var gibi erken gebelik testin se var mı varsa yapsanaKızlar selamm reglimden 2-3 gün önce kahverengi lekelenmem oldu 2 gündür sildikçe az az leke geliyor ben regl oldum sandım hatta , bugün test yapayım dedim yerleşme mi acaba diye ve silik çizgi çok belirsiz çıktı sizce var mıdır ya![]()
Bir de bu ay hayıt tohumu çayı içtim ve incir havuç kürü yaptım birde eşimle arı sütü propolis macunu yedik bakalım olursa vesiledir ama etkisi var mı bakacazBu yaptıgım test miratech’di yarın erken gebelik testi alsın eşim onunla deneyeyim prodoctor aldırayım, bir kere de kimyasal yaşadım onda böyle lekelenme olmamıştı ama her ay lekelenir akşamına sökülürdü reglim bunda 2 gündür böyle bakalım ne olacak![]()
Suan yok yrın prodoctor ile denicem kuzumVar kuzu ya testin markası nee?
Ay bende awox aldım 5 li. 3 lü de predictor early aldım. Predictor çok iyi de inşallah awox yanıltmaz
Sarı akıntının kıvamı nasıl pekii su gibi mi biraz çökelekimsi mi
Kuzu bende gördüm var gibi erken gebelik testin se var mı varsa yapsana
Canım o testi bilmiyorum da bulabilirsen predictor early all o kesin kesin çıkartıyor yalancı da çıkartmıyorSuan yok yrın prodoctor ile denicem kuzum![]()
Tifolic var bana doktor önerdi 3 haftadır kullanıyorum
Awox canımVar kuzu ya testin markası nee?
Ay bende awox aldım 5 li. 3 lü de predictor early aldım. Predictor çok iyi de inşallah awox yanıltmaz
Aa tamam canım ona bakayım o zamanCanım o testi bilmiyorum da bulabilirsen predictor early all o kesin kesin çıkartıyor yalancı da çıkartmıyor
Ben de yumurtlamadan zannettim kız bir haftadır acıyor bir haftadır mı yumurtluyorumCanım tedirgin olacak bir şey yok benim için gerçek gebelik belirtisi öyle olduğunu sanmak değil de gerçekten meme ucunu acıyorsa Bence hamilesin çünkü bu gerçekten gebelikte ve yumurtlamada oluyor Yani en azından ben de öyle oldu![]()
Su gibi sarı akıntı farkı ne ki çökelek gibi olunca ne oluyor bilmediğim için soruyorum kusura bakmaVar kuzu ya testin markası nee?
Canım sence hangi gün test yapayım en doğru sonuç ne zaman olur bugün bitti sayarsam altı günüm kaldı erken değil mi daha yapmiyim diyorum ama tutamıyorum kendimiCanım tedirgin olacak bir şey yok benim için gerçek gebelik belirtisi öyle olduğunu sanmak değil de gerçekten meme ucunu acıyorsa Bence hamilesin çünkü bu gerçekten gebelikte ve yumurtlamada oluyor Yani en azından ben de öyle oldu![]()
Ahahaha kız bende bilmiyorum bende olursa diye ondan öğrenedim dedim asdasdSu gibi sarı akıntı farkı ne ki çökelek gibi olunca ne oluyor bilmediğim için soruyorum kusura bakma![]()
Sen akıntıya bakma bende de çökelek oldu cok oldu hem de cok. Benzeyen seylere aldırma kuzuSu gibi sarı akıntı farkı ne ki çökelek gibi olunca ne oluyor bilmediğim için soruyorum kusura bakma![]()
Ya ahahahha iç çamasırım hep ıslak öyle diyim günlük ped kullanıyorum daha doğrusu sapsarı gözüküyo peçeteye silince de aynı şekilde fazlalaştı 3 gündür flnAhahaha kız bende bilmiyorum bende olursa diye ondan öğrenedim dedim asdasd
İstersen bir iki gündür bekle benim de bazen 6-7 gün acıyor meme ucumu hiç geçmiyor sonra aniden geçiyor bu senin yanıltmasın Ama gerçi neredeyse 8 gün olmuş O da çok ay canım ben senin yerinde olsam alırım ya Bir sürü test alırım hem deBen de yumurtlamadan zannettim kız bir haftadır acıyor bir haftadır mı yumurtluyorumşaka gibi bir gülme geliyor geri diyorum demek ki bu yumurtlama değil yani inşallah gebeliktendir tek temennim çok istiyorum bu haberi hep hayal ediyorum öğrenirsem eşime sürpriz yapacağım sürprizimi bile buldum bebek yok yani inşallah vardır
belirti aramıyorum dedikçe her ay farklı bir şey yaşıyorum
![]()