2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben sarı akıntı ile öğrendim gebeliğimi ümidini kesme 😊
Ayyy nasıl yani kuşum sarı akıntı gebelik habercisi mi? Bugün yumurtlamadan sonraki 6. Gün ve sarı koyu sarı akıntım gelmiş ağrı kaşıntı vs yok , akıntım olur zaten de böyle sarı sanırım ilk kez görüyorum …ay hadi inşallah yaaaaa 🥹

Ay daha varmis hemen yapma o zaman test kuzucum. Biraz beklet. Testi ne kadara aldin. Eczanelere gelmis mi bu marka canim
Evet canm daha var 2 3 gün kalınca yaparım 100 liraydı canm adam dedi diğer markalardan çok şikayet oldu bundan herkes memnum kaldı aldım bende mecbur nasıl bi marka sence ?

Evet canm daha var 2 3 gün kalınca yaparım 100 liraydı canm adam dedi diğer markalardan çok şikayet oldu bundan herkes memnum kaldı aldım bende mecbur nasıl bi marka sence ?
Iyi kuzum erken yapma sonra daha üzücü oluyor.
Kuzum markayi genel olarak medikal ürünlerinden biliyorum medikal ürünleri güzel. Gebelik testi oldugunu bilmiyordum. İnşallah güzeldir.

Yok cnm artımed gibi aynı burda kaç kişi yaptı arama yap bak herkezde pozitif çıktı ve negatifti sonuç yanni bak benm yaptığım resminide atyorum istersen yap birini şimdi bak sileklte olsa cıkartyor hemen

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-17-19-40-30-975_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_2025-02-17-19-40-30-975_com.google.android.apps.photos.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 35
Yok cnm artımed gibi aynı burda kaç kişi yaptı arama yap bak herkezde pozitif çıktı ve negatifti sonuç yanni bak benm yaptığım resminide atyorum istersen yap birini şimdi bak sileklte olsa cıkartyor hemen
Ya gerçekten neye güveneceğimizi şaşırdık niye böyle yalancı pozitif veriyo bütün testler iki tane aldım bakalım bi kaç gün daha bekleyip yapıcam eğer silik çikarsa diğer gün tekrar yaparım koyulaşma görürsem giderim bende napıyım sen ne zaman yapmıştın bunu bi kaç kişinin mesajlarına baktım da olumsuz görmedim henüz hayırlısı 🤷🏻‍♀️

Ayyy nasıl yani kuşum sarı akıntı gebelik habercisi mi? Bugün yumurtlamadan sonraki 6. Gün ve sarı koyu sarı akıntım gelmiş ağrı kaşıntı vs yok , akıntım olur zaten de böyle sarı sanırım ilk kez görüyorum …ay hadi inşallah yaaaaa 🥹
Yani bilmiyorum ama sarı akıntı ile ilgili bir konu açılmıştı oradan çoğu kişi o ay hamileydi benimde normalde yumurtlamadan sonra akıntım olmazdı ama o ay sarı beyaz karışık renkte akıntım vardı bat günu geçinceye kadar devam etti🥰

Yani bilmiyorum ama sarı akıntı ile ilgili bir konu açılmıştı oradan çoğu kişi o ay hamileydi benimde normalde yumurtlamadan sonra akıntım olmazdı ama o ay sarı beyaz karışık renkte akıntım vardı bat günu geçinceye kadar devam etti🥰
Kız varya yemin ederim bende de sarı akıntı var belirti aramıycam dedikçe burda bişi çıkıyo karşıma 😂😂 enfeksiyondur deyıp geçiyorum ama normalde her ay devamlı gelen bi akıntım olur onu biliyorum bu sefer sarı akıntı geliyo garip bi şekilde inşallah gebeliktendir 😂💕

Tebrik ederim canim terfiini 💗🌸
Haklisin tabiki canim. Olanda da olmayanda da bir hayır var zaten. Iste bizlerdeki evlat istegi anne baba olma istegi bu durumu daha fazla istememize sebep oluyor ondan oluyor. İnşallah en yakin zamanda aliriz bebegimizin olacagi haberini
Canımm benimm çok teşekkür ederiim babymm 😊 amiinn en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah kuzumm :KK200:
Kesinlikle her dediğine herfiyen katılıyorum bende bu kafadayım oyuzden artık hiccc umursamıyorum rabbim vereceği zamanı biliyor Rabbime bıraktım geç olsun güç olmasın 🙏🏻
Evet kuşum ya nasipten öte yol yok 🙏

Ya gerçekten neye güveneceğimizi şaşırdık niye böyle yalancı pozitif veriyo bütün testler iki tane aldım bakalım bi kaç gün daha bekleyip yapıcam eğer silik çikarsa diğer gün tekrar yaparım koyulaşma görürsem giderim bende napıyım sen ne zaman yapmıştın bunu bi kaç kişinin mesajlarına baktım da olumsuz görmedim henüz hayırlısı 🤷🏻‍♀️
Oyuzden ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum kasetten şaşmam Sen bilirsin cnm değiştirme imkanın varsa değiştir bence bunda çıkan çizgiye göre hareket etme derim çünkü sendede çizgi cıkıcak ben 2 tanesinde byle çıktı yanı biri daha silkti artimedten hiçbir farkı yok bende çok girip baktım ozman herkez aynı seyi yazmıştı topiklerlerde

Kız varya yemin ederim bende de sarı akıntı var belirti aramıycam dedikçe burda bişi çıkıyo karşıma 😂😂 enfeksiyondur deyıp geçiyorum ama normalde her ay devamlı gelen bi akıntım olur onu biliyorum bu sefer sarı akıntı geliyo garip bi şekilde inşallah gebeliktendir 😂💕
İnşallah gebeliktendir canım bata kaç gün var kaşıntı ve koku yoksa enfeksiyon değildir 🥰🌸

Çikolata kisti nekadar büyüklükte benimde var ilk gebeliğim oldu ıkıncı için uğraşmaktayız testte çıkardı mutlaka ama biraz dana beklemekte fayda var
Kuzum benim bir yumurtalığımda 4,5 diğerinde 3,5 cm çikolata kistim var. Senin ne kadardı? Biz de bebek düşünüyoruz

Oyuzden ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum kasetten şaşmam Sen bilirsin cnm değiştirme imkanın varsa değiştir bence bunda çıkan çizgiye göre hareket etme derim çünkü sendede çizgi cıkıcak ben 2 tanesinde byle çıktı yanı biri daha silkti artimedten hiçbir farkı yok bende çok girip baktım ozman herkez aynı seyi yazmıştı topiklerlerde
Değiştiremem canm tatilden gelirken aldım yaparım evde laboquick var onla da emin olurum artık kısmet ❤️

Kuzu iste 2 kere bana fazla geldi. Birde bir sıkıntı olmadigini biliyorum ya 2 defa icmek de vucuda fazla yuklenme gibi olur diye düşündürdü. Acı kız asıl sen nasil iciyorsun😁 ben bal katip iciyorum bogazimi acitiyor tadi vallahi. Normal tohum seklinde suya atiyorum 6 7 dk kaynatiyorum hafif sicakligi cikinca birkac yudumda bitirmeye calisiyorum.
Oy sakin avokadoyu olgunlasmadan yemeye kalkma 😁😁 yani büyük hata olur. Ben de bir defa o hataya düştüm de malesef.. aslinda alabilirdin canim t.disli ottan da. Bende alayim diyordum ama sonra aktara epey para bayilinca onu da almaya elim varmadi😁 ic canim ihmal etme folici. Gerci zaten surekli kullaniyoruz illaki depolarimizda var su an folic asid de. Yine de ic. Evet kuzum su an iciyorum yumurtlama görünce birakicam. Ama yumurtlama da henuz goremedim. Gecen ay reglden 4 gun sonra yumurtlamistim su an henuz yok yumurtlama fln.ov.testi ile kontrol ediyorum bende 6 gün oldu regl biteli bakalim beklemedeyim.
Canım vallahi acı değil ya hatta buradaki aktar çok güvenilir ondan da eminim bir şüphem yok ürünlerle ilgili acaba sen çok mu katıyorsun bana aktar kesinlikle bir çay kaşığı dedi bir bardağa. İşte benim de en korktuğum konu bu maşallah sübhanallah günümde yumurtluyorum hiçbir sıkıntı yok bu bununla alakalı ama umarım gecikmez çok üzülürüm ve ben buradaki şehrin en iyi doktoruna arkadaşım vasıtasıyla sıra alacağım adetimin 13 gününe denk gelsin istiyorum yumurtanın boyutunu falan görsün bundan sonra da hep bana verir umarım binada oturan komşumun alt katındaki doktorun en yakın arkadaşıymış buradaki en iyi kadın doğum doktoru sonra internette araştırdım gerçekten herkes hayran adama gidince direkt tüplerime falan bakar mısın dyecegö. Senin döngün kalp canım Yani kaçıncı günü yumurtlama oluyordu Bir de kaçıncı günü temizleniyorsun

İnşallah uzamadan kurtuluruz ya sende kıyafetin üstünden dene genede tenine deymesin☺️

İdare eder işte sen nasılsın nasıl gidiyor sen kendin yap bence ne yapacaksan eşine gerek yok bence şuanda 😂hadi inşallah senden iyi haberler alırız buayda elma varsa direk onun yanında yağlı kağıda yada kağıt havluya sar cnm
Canım yeni okudum geçmiş olsun geçen yıl da benim kızıma uyuz teşhisi olabilir dedi bütün aile kullansın dedi ama biz kullanmadık çok da emin olamadık açıkçası ama öyle nasıl olduysa çok da evi öyle durulamadım çarşafları her şeyi yıkadık falan derken kendi kendine unutuldu geçti değişik böyle deri altında değişik izleri vardı İnşallah sizin de o yüzden değildir

Back
X