Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarşamba günü gidecem inşallah randevumu aldımCanim sen ne yaptin gittin mi hastaneye
Bu markanin testini daha önce gormemistim canim insallah dogru gosteriyordur.Kızlar bu nasıl bilgisi olan var mı ?
Kac günün var canim regle. Hadi insallah guzel birseydir sebebiii. Yine heyecanlar yükleniyor gruba
Görünüşe göre var canim. Foto cok net degil amaYaptım kızlar![]()
Hay maşallah iyi sabirlisin daha gitmedin mi. Evde koyulasma takibi yaptin mi peki testlerle canimÇarşamba günü gidecem inşallah randevumu aldım
Evet yaptım onu direk net koyu çıkıyorHay maşallah iyi sabirlisin daha gitmedin mi. Evde koyulasma takibi yaptin mi peki testlerle canim
Bata 7 gün var canm bakalım inşallah ondandır kötü bişey olmasında henüz erken sanırımTesti ne zmn yapicaksin canim göğüs ucu hassasiyeti Gebelikten olur derler ama inşallah seninde öyledir![]()
![]()
İlk 3 dkkada böyle oldu sonra dağıldı son haliÇizgi var canımbiraz daha net aydınlık biyerde cekebilirmisn
Bunda göremedim ben canım diğerinde bariz görünüyordu ama daginiktiİlk 3 dkkada böyle oldu sonra dağıldı son hali
Ay inşallah ya inşallah gebeliktendir testi bile o kadar gönülsüz alıyorum ki yine üzülecek gibi inşallah sevinirim bu seferBu markanin testini daha önce gormemistim canim insallah dogru gosteriyordur.
Kac günün var canim regle. Hadi insallah guzel birseydir sebebiii. Yine heyecanlar yükleniyor gruba![]()
Çokmu idrar da beklettin acabaİlk 3 dkkada böyle oldu sonra dağıldı son hali
Erken gebelik testleri 6 gün oncesine kadar gösterir deniyor ama birazdaha bekle istersen varsa da çıkmayabilirBata 7 gün var canm bakalım inşallah ondandır kötü bişey olmasında henüz erken sanırım![]()
10 sn tuttum neyse yarın randevum vardı bakalım ne diyecek doktorÇokmu idrar da beklettin acaba
Normal gözle çok silik var fotoda net değil canimBunda göremedim ben canım diğerinde bariz görünüyordu ama daginikti
Öyle yapıcam canm em azından 3 gün kalasıya yaparım bu testi ilk kez aldım bu yüzden iki tane aldım varsa eğer diğer gün koyulaşırsa anlıyım diyeErken gebelik testleri 6 gün oncesine kadar gösterir deniyor ama birazdaha bekle istersen varsa da çıkmayabilir![]()
Belkide daha yenidir gebelik canım fotoğrafta gorunemeye bilir inşallah güzel haberlerini alirz regl ne zmnNormal gözle çok silik var fotoda net değil canim
İnşallah canım 2.gun gecikeliBelkide daha yenidir gebelik canım fotoğrafta gorunemeye bilir inşallah güzel haberlerini alirz regl ne zmn
İnsallh koyulasicak canım hayırlısı olsun inşallahÖyle yapıcam canm em azından 3 gün kalasıya yaparım bu testi ilk kez aldım bu yüzden iki tane aldım varsa eğer diğer gün koyulaşırsa anlıyım diye![]()
Allah razı olsun çiçeğim rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsinİnsallh koyulasicak canım hayırlısı olsun inşallah![]()
Ay daha varmis hemen yapma o zaman test kuzucum. Biraz beklet. Testi ne kadara aldin. Eczanelere gelmis mi bu marka canimAy inşallah ya inşallah gebeliktendir testi bile o kadar gönülsüz alıyorum ki yine üzülecek gibi inşallah sevinirim bu seferbata 7 gün var