- 20 Ağustos 2024
- 138
- 78
- 13
Rica ederim her doktoru çok dinlememek lazımİnşallah canım içime su serptin valla çok sağol![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim her doktoru çok dinlememek lazımİnşallah canım içime su serptin valla çok sağol![]()
Ne belirtilerin var meselaa8-9 mart suan içinbakalım ya bu ay her aydan daha farklı umarım vardır da çok iyi hissediyorum kendimi yani
garip bu ayki belirtiler bekliyorum bakalım canım
Regl mi oldun kuzum sen gecikmen mi oldu ? Hadi bakalim güzel haberlerle gel o zamanKzlar bende doktoruma msj attım bugun gel dedi gidiyorum şimdi bakalım bana nediycek
Dün regl oldum cnm evet olunca 2.günü gel demişti bugunde oğlumun toplantısı vardı okulda ona cıkmışken msj attım doktora gel gedi geldim bekliyorum cnm daha bakim ne diycek ne yapacakRegl mi oldun kuzum sen gecikmen mi oldu ? Hadi bakalim güzel haberlerle gel o zaman![]()
Aa oldun mu regl. Hadi bakalim canim ne diyecek doktorun nasil bir yol izlemeyi tavsiye edecek bakalimDün regl oldum cnm evet olunca 2.günü gel demişti bugunde oğlumun toplantısı vardı okulda ona cıkmışken msj attım doktora gel gedi geldim bekliyorum cnm daha bakim ne diycek ne yapacak
Evet cnm şimdi çıktım doktordan hormon testi istedi ayy bu halde alttan baktı nasıl utandımAa oldun mu regl. Hadi bakalim canim ne diyecek doktorun nasil bir yol izlemeyi tavsiye edecek bakalim
Ya iyi canim haberler güzel o zaman. Hormon testlerinde de bir sorun cikmaz bence merak etme. Zaten bu olusan kistlere genelde ilac verilmiyor burda gördüm bende ilac verildigini. Çünkü onlar basit su dolu kesecikler regl ile atılıp gidiyormus. Bence sen ovülasyon testi al yine kuzum. Yumurta takibi ile ayni sey. Evde kendin takip eder degerlendirirsin. Geriden gelen yumurtalarinin olmasi da güzel haber hadi bakalim yeni ay yeni umutlarEvet cnm şimdi çıktım doktordan hormon testi istedi ayy bu halde alttan baktı nasıl utandımbuay 2 yumurtam olmuş biri catlamış adetle atılmış diğeri çatlamamis kiste dönüşmüş dedi ama ilaç vermiycem oda atar kendini gerek yok dedi soldan yine 2 tane kaliteli yumurtan var oyüzden bnla ilgili problem yok dedi hazirana kadar bekleyelim henüz erken 6 aya kadar deneyilim düzenli ilişki yine olmazda eşinle teste cagırcagım sigarayı bırakıyorsun bol yürürüş ve beslenemeye dikkat brazda kilo veriyorsun dedi tekrar bende yumurta takibi yapalım dedim hayır buna ihtiyacn yok suan kendin gebe kalabilirsin engel yok dedi 1 yıl olmazsa ozman o aşamaları deniycem dedi yarında hormon testi sonuclarına bakıcak
Aynen inşallah ondada sorun oldugunu pek sanmıyorum aynen cnm yumurta kıstlerine ilaç verilmyor kendi atyormuş vücut ben doktora kendim tskip ettin testle dedim buaydan sonra takip etmeni istemyorum dedi tamamen dogsl akışına bırskıyorsun sen hissetmesrnde strese giriyor vucudun dedi düzenli ilişki yaşa haftada 3 gün yeterli folik asiti iç baska hiçbişey yapma dedi işte bol yürüyüşü baya bastırdıYa iyi canim haberler güzel o zaman. Hormon testlerinde de bir sorun cikmaz bence merak etme. Zaten bu olusan kistlere genelde ilac verilmiyor burda gördüm bende ilac verildigini. Çünkü onlar basit su dolu kesecikler regl ile atılıp gidiyormus. Bence sen ovülasyon testi al yine kuzum. Yumurta takibi ile ayni sey. Evde kendin takip eder degerlendirirsin. Geriden gelen yumurtalarinin olmasi da güzel haber hadi bakalim yeni ay yeni umutlar![]()
Eşime bugün dedim ki yani bu ay şöyle şehvetle bir buluşamadık hep Bir koşturma hep bir şeyAmin canim amiin Allahım dualarimizi duyar insallah bu ay isteyen herkese nasip ederbizlerde kavuşuruz minik bebislerimize
Aynen canim bak degerlendirmissin iste daha ne düşünüyorsun
Benim bugunde pik testim bakalim aksama bir daha yapcam duruma göre catlama olacak mi bugun yarina mi kalacak.
Canım Şimdi gördüğüm durum nedir umarım güzel haberler almışsındırKzlar bende doktoruma msj attım bugun gel dedi gidiyorum şimdi bakalım bana nediycek
Ben sürekli bakıyorum vallahi dediğin tarzda rastlamadım ama girişinde yuvarlak bir şey var sonrası dümdüz boşluk Bence gebe olanların parmağını sokma riski alacağını sanmıyorum. İnşallah Sen hamilesindir tabiiŞimdi kızanlar olacaktır illa
Parmakla gebelik test ediliyormuş eskilerde regle yakın parmağınıza rahim ağzı yuvarlak ser hir şekilde gelirse hamilelik yok eğer varsa rahim ağzı yukarı çıkarmış sönmüş balon gibi yumuşak bisiy gelirmiş bunu da normal doktor kontrolünde hafif yatar pozisyonda bakiliyomus ben baktım geçen ayda bakmıştım orta parmagim değiyordu ama baya sertti bu ay da kontrol ettim ama şimdi yumuşak geliyor elime o rahim ağzı yuvarlak kısım birde sönmüş balom gibi etrafı gebe olanlar bı bakabilirsmi he birde Doktorlar rahmi tanımak adına kontrol etmek bı hastalık vs varmı diye öneriyorlar![]()
Grupta cok kisiye hap verdiler bu kistler icin. Neden veriyorlar bende anlamiyorum.Aynen inşallah ondada sorun oldugunu pek sanmıyorum aynen cnm yumurta kıstlerine ilaç verilmyor kendi atyormuş vücut ben doktora kendim tskip ettin testle dedim buaydan sonra takip etmeni istemyorum dedi tamamen dogsl akışına bırskıyorsun sen hissetmesrnde strese giriyor vucudun dedi düzenli ilişki yaşa haftada 3 gün yeterli folik asiti iç baska hiçbişey yapma dedi işte bol yürüyüşü baya bastırdı
Hahaha deli kızEşime bugün dedim ki yani bu ay şöyle şehvetle bir buluşamadık hep Bir koşturma hep bir şeyhadi bakalım sen akşama güzel hazırlıklar yap biraz heyecan falan kat biliyor musun tutkuyla yapılan sevişmelerde bir kadının tekrar yumurtlama ihtimali varmış hormonları uyarıp bunu bir doktor söylüyordu ahhahah. Kuzum pik gördüğün için havuç ye bol bol istersen bu gerçekten işe yarıyor biliyorsun
Penis ye giriyor ya sıkıntı olucagini düşünmedim canımBen sürekli bakıyorum vallahi dediğin tarzda rastlamadım ama girişinde yuvarlak bir şey var sonrası dümdüz boşluk Bence gebe olanların parmağını sokma riski alacağını sanmıyorum. İnşallah Sen hamilesindir tabii![]()
Doktor ne dedi kuzumMerhaba kızlaaarr ne alemdesiniz? Varmı yeni hamişler?
Ben bu ay hiç bakmayacaktım takvime falan, öyle iyi gidiyordum ama son 1 haftadır eşimde bir bebek hevesi isteği gördüm, eskiden hiç söylemezdi. Ama açık açık dedi nasıl bebiş istediğini, kızımızı özlediğini... o yüzden dedim işi şansa bırakmayayım bir övülasyon testi yapayım. Laboquick marka denedim bu ay, hep silikti sadece 14.gün belirgin oldu ama C çizgisi kadar değil. Sonraki gün yani bugün yeniden silik oldu. Anlamadım şimdi ben hemen yumurtlayıp hemen çatlıyor mu ki? Geçen ay da böyle olmuştu. O yüzden doktora geldim şimdi ultrasonla baksın yumurtam varmı diye... bugün kasıklarımda acayip bir ağrı oldu anladım çatladığını aslında. Bugün akşam değerlendirirsem acaba geç olmaz dimiii? Birde 13.gün değerlendirmiştim yani günaşırı olacak aslında...çatladıysa denk gelirmi sizce??
Canim selam, laboquik genel olarak silik cikariyor. Senin 14.gün yumurtlama olmus bu teste gore 15.gun catlama. 13.gun yaptigin degerlendirme ise yaramistir. Bugunu de degerlendir catlama günü oldugu icin tamam zaten. Tabiki denk gelme ihtimali var. Zaten herkes yumurtlama günü birliktelik yapamiyor ki. Test yapanlar bunu denk getiriyor genelde. Gunasiri ilerlerken mesela denk gelirse gelir yumurtlama gününe, gelmezse 1 gün oncesine ve sonrasina gelir. Catlama günü birliktelik de önemli. Sen bugunu de degerlendir.Merhaba kızlaaarr ne alemdesiniz? Varmı yeni hamişler?
Ben bu ay hiç bakmayacaktım takvime falan, öyle iyi gidiyordum ama son 1 haftadır eşimde bir bebek hevesi isteği gördüm, eskiden hiç söylemezdi. Ama açık açık dedi nasıl bebiş istediğini, kızımızı özlediğini... o yüzden dedim işi şansa bırakmayayım bir övülasyon testi yapayım. Laboquick marka denedim bu ay, hep silikti sadece 14.gün belirgin oldu ama C çizgisi kadar değil. Sonraki gün yani bugün yeniden silik oldu. Anlamadım şimdi ben hemen yumurtlayıp hemen çatlıyor mu ki? Geçen ay da böyle olmuştu. O yüzden doktora geldim şimdi ultrasonla baksın yumurtam varmı diye... bugün kasıklarımda acayip bir ağrı oldu anladım çatladığını aslında. Bugün akşam değerlendirirsem acaba geç olmaz dimiii? Birde 13.gün değerlendirmiştim yani günaşırı olacak aslında...çatladıysa denk gelirmi sizce??
Ay asla yapamam ben herhalde anlamam da diye düşünüyorum kız hahahahaPenis ye giriyor ya sıkıntı olucagini düşünmedim canımbaktığında o yuvarlak nasıl peki sert mi benim ki 3 4 gün önce sertti bugün ise yumuşamış o yuvarlak kısım okadar sert değil etrafıda sönmüş balon gibi canım ay inşallah vardır dün test negatifti ama nebilim bı Umut işte
![]()