2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Burda o şekilde öğrenen iki kişi var bilemedim 😅🤣

Ay asla yapamam ben herhalde anlamam da diye düşünüyorum kız hahahaha😂
Kolay aslında rahmi tanımak adına da ellerini iyce temizle yıka sokunca ucuna gelen yuvarlak şey ragim ağzı eğer yumusamisssa gebelik var demekmiş ama sert ise değil demekmiş böyle öğrenen de var muhteşem yüzyıl daki o kadın gibi 🤣

Hahaha deli kız 😄 biz 2 gündür pes pese degerlendirdik bugunu de degerlendiririz muhtemelen. Dedigin gibi bu aksama bi atraksiyon hazir etmek lazm hahaha😅
Kuzum dün 3 tane yedim simdi yine hazirladim 3 taneyi yicem. Insallah catlar bugun bakalim. Hafif kasık batmalarim.var muhtemelen catlayacak bugun
Yumurta öyle garip bir şey ki of çatladı çatlamadı derken şak diye çatlıyor dün öğlen çok ağrım başladı benim de senin dediğin gibi sonra birkaç saat kesildi Bir de ben idrarımı da çok tutamadım aslında testler için ama arkadaşlarla içli köfte yaparken dedim herhalde bu durdu yani gelişimi falan ne bir ağrı ne bir şey saat 12 oldu bir başladı minik minik ağrılarım Akıntım belim İçim ağrıyor ve biz bunu her defasında biliyoruz gelecek sakin ol diyoruz ama stres yapmadan edemiyoruz. Yap yap bir program yap sen ay ben çok severim yani kostümler flnda. Demirm cokk yüksek cok ferritinim 6'ya düşmüş 15 lerdeyken. çıkmıştı ne güzel d git kullansgm halde yerlerde 27. Bu ara hep enerjisiz yorgun halsizim galiba ondan hemogramlar daha çıkmamış hemogramlar daha çıkmamış

Canim selam, laboquik genel olarak silik cikariyor. Senin 14.gün yumurtlama olmus bu teste gore 15.gun catlama. 13.gun yaptigin degerlendirme ise yaramistir. Bugunu de degerlendir catlama günü oldugu icin tamam zaten. Tabiki denk gelme ihtimali var. Zaten herkes yumurtlama günü birliktelik yapamiyor ki. Test yapanlar bunu denk getiriyor genelde. Gunasiri ilerlerken mesela denk gelirse gelir yumurtlama gününe, gelmezse 1 gün oncesine ve sonrasina gelir. Catlama günü birliktelik de önemli. Sen bugunu de degerlendir.
Mutlaka değerlendiricem bir sorun çıkmazsa. Kocişe de söyledim bugün yumurtladım diye tavuk gibi😅 kaçırmamız lazımm. Ama çok heyecan yapıyorum testlerle vallahi strese sokuyor ya... yapmasammı artık acaba? Günaşırı ilişkiyle doğal devam edeyim iyisi

Mutlaka değerlendiricem bir sorun çıkmazsa. Kocişe de söyledim bugün yumurtladım diye tavuk gibi😅 kaçırmamız lazımm. Ama çok heyecan yapıyorum testlerle vallahi strese sokuyor ya... yapmasammı artık acaba? Günaşırı ilişkiyle doğal devam edeyim iyisi
He birde yumurtlama olduğu zamanda yumuşak oluyormuş yumurtlamayı da öyle anlayan varmis onu da deniycem eğer regl olmazsam yumurtlama günü 😅

Yumurta öyle garip bir şey ki of çatladı çatlamadı derken şak diye çatlıyor dün öğlen çok ağrım başladı benim de senin dediğin gibi sonra birkaç saat kesildi Bir de ben idrarımı da çok tutamadım aslında testler için ama arkadaşlarla içli köfte yaparken dedim herhalde bu durdu yani gelişimi falan ne bir ağrı ne bir şey saat 12 oldu bir başladı minik minik ağrılarım Akıntım belim İçim ağrıyor ve biz bunu her defasında biliyoruz gelecek sakin ol diyoruz ama stres yapmadan edemiyoruz. Yap yap bir program yap sen ay ben çok severim yani kostümler flnda. Demirm cokk yüksek cok ferritinim 6'ya düşmüş 15 lerdeyken. çıkmıştı ne güzel d git kullansgm halde yerlerde 27. Bu ara hep enerjisiz yorgun halsizim galiba ondan hemogramlar daha çıkmamış hemogramlar daha çıkmamış
Canim bende takip edicem aksama bi test daha yapcam bakalim catlama olacak mi bugun.eglenmek de lazim tabi haklısın 😁
Canim kadinlarda hep düşük oluyormus demir zaten. Sen takviye kullanmaya devam et. Bende kullanmaya devam ediyorum.

Bütün tavuklar burdayiz 😁
Canim sen yarin da test yap sonra birak. Zaten yumurtlama olmus catlama olmus testin anlami yok artik. Yarin da tekrar koyulasma olcak mi belki pik olmadiysa diye yap diyorum yoksa normalde yarina da gerek yok

Şubatın 7 sinde oldum mart 8 i bekliyorum en geç 14 üne kadar olmalıyım düzenim şaştı evlendikten sonra döngüm değişti
İnşallah bu ay hamile kalırsın cnm oluyor bazen bazı kişilerde adet düzensizliği otutr zamanla

Canım Şimdi gördüğüm durum nedir umarım güzel haberler almışsındır
Cnm alttan baktı yumurta kslitesini görmek için cok şükür cok iyi dedi 2 tane solda kaliteli yumurtan var buay 2 tane yumurtan olmuş biri çatlamış biride çatlamamis kist olmuş ama oda atar kendini adetle sıkıntı yok dedi rahimde cok güzel gebelik için hazır dedi hormon testi yaptı tekrar hazirana kadar düzenli ilişki yaşayarak stres yapmadan devam kendin gebe kalablirsin hiçbir sıkıntı yok dedi hazarina akdsr gebelik yine oluşmazsa eşinle tekrsr gel eşinede bakalım dedi sigarı bırak hergün düzenli yürüyüş sağlıklı beslenme paketli gıda yasak brazda kilo ver dedi takip istedim gerek yok o enson aşama 1yıl sonra olmazsa dedi sende hiçbir takip yapmana gerek yok folikasit iç ve haftada 3 gün ilişki baska bişeye gerek yok dedi yarında sonuclarıma bakacak bakalım artık hiçbişeyi takip etmiycem artık
Grupta cok kisiye hap verdiler bu kistler icin. Neden veriyorlar bende anlamiyorum.
Sen bilirsin canim elbette iliski sık yasamakta ayni sey. Ama takip yapinca iste yumurtlama ne zmn oldu fln onlari biliyoruz. Nasil istersen senin icin hangisi mantikli geliyorsa onu uygula kuzum🙏
Aynen bencede çikolata kisti olmadığı sürece bence ilaç kullanılmamalı vala uğrsşmıycam cnm ya zaten baksakts tskip etsekte bişey yaramıyor dedigi gbi doktorun düzenli ilişki ve sabırlı bekleyiş bukdar zaten ramazanda geldi hiç o moda giremiycem buay gelişi güzel yine ilişki yaşayıp oluruna bırakıyorum hamilelik le ilgili hiçbileyle ilginmycem bugünden sonra zamanı gelince gelecek zaten zorlamanın bir anlamı yok bekliycez🙏🏻

Kızlar şimdi enabzdan istedigi testlere baktım HCG testide istemiş neden ona bakıyor sizce zaten adetim suanda ben daha önce böyle sizlerde bakıldımı

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-27-16-27-11-484_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-02-27-16-27-11-484_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 49
Bütün tavuklar burdayiz 😁
Canim sen yarin da test yap sonra birak. Zaten yumurtlama olmus catlama olmus testin anlami yok artik. Yarin da tekrar koyulasma olcak mi belki pik olmadiysa diye yap diyorum yoksa normalde yarina da gerek yok
Ahahah gıdak gıdak 😅 yok hayır az önce doktor ultrasonda baktı zaten çatlamış dedi. O yüzden mm falan da ölçemedik...bugünü değerlendir dedi. Bakalım şimdi nasıl olacak Vignette Vignette

Yok canim ümidini kaybetme. Her sekilde hareketli sperm üretiyor vucut. Sen degerlendirmene bak. 3 gun ust yste yapildiginda da mesela sperm sayisi azaliyor ama yapin diyorlar öyle düşün. Sen degerlendir 😍
Haklısın canım ben yine de değerlendiririm ama mantar için fitil ve ilaç verdi doktor. Onları kullanırken korunmak gerekir mi diye sormayı unuttum ama önemli olsa doktor derdi heralde bebek istediğimi biliyor çünkü

Neden cnm ne dedi doktor
2 cmlik kistim vardı o gitmiş ona sevindim aslında ama mantar başlamış dedi fitil ve hap verdi. Gebelik konusunu nasıl etkiler bilmiyorum acaba bunları içerken korunmak lazım mı sormayı unuttum zaten doktor zorla bilgi veriyor her şeyi tek tek sormak gerekiyor maalesef. Aslında yumurtayı da soracaktım oluşmuş mu diye hep unuttum. Pcos olduğumu duydukça da her defasında canım sıkılıyor ayrıca mantar da moralimi bozdu. 6 ay daha dene kendiliğinden olmazsa tedavi başlarız dedi onu da zorla öğrendim. Bi de benim hiç şikayetim yok mantarla alakalı ne kaşıntı var ne kokulu akıntı var

Ahahah gıdak gıdak 😅 yok hayır az önce doktor ultrasonda baktı zaten çatlamış dedi. O yüzden mm falan da ölçemedik...bugünü değerlendir dedi. Bakalım şimdi nasıl olacak Vignette Vignette
Ben de devlette muayene oldum bugün yumurtlama hakkında en ufak bir şey söylemedi ben de sormayı unuttum acaba henüz oluşmadı mı yoksa devlette hep mi böyle. İnşallah senin tutar bu ay

Back
X