İyi ne güzel bir sorun yokmuş cnm stresden gecikti bence
Nedemek cnm

cok normal rahime yerlestikce ağrın olur daha ben oğlumda hep adet agrısı yasadım kasıklarımda onuda göreceksin Allah'ın izniyle korköanı anlıyorum cnm bende yasadım inşallah bişey olmaz içini rahat tutmaya bak
Ayy vallahi bende cok utandım regl iken ilk defa alttan baktı peceteyle temizledim öyle çıktım catala zaten örtü veriyor üsütne bile görmyor bakmadan yapıyor
İsyan etme cnm yanlış düşünüyorsun rabbim geciktiriyor sa güzelleştiyordur sen Rabbimden ısrarla iste duandan vazgecme
Cnm 50 altına en azından düşmemesi gerekiyor bende 10du kasımda 2 ayda 28e yükseldi aşırı saç dökülmem vardı şükür azalmaya başladı bende cocukluktan beri var taşıyıcı anemi var oğlumdada çıktı benden Kaynaklı anneden cocuga geciyormuş çünkü cnm oda etkiliyor annemde bildim bileli böyle hep böyle dogumdada sıkıntı yaşadım bu yüzden benim depolarım adet iken boşalıyormuş oyuzden adetken günde 2 defa al dedi bna sana ilaç yazmadımı bu degerle
Belkide göremeden catladı cnm artık bakma bence düzenli ilişki yasa bırak takılma cok