2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet karın ağrım ve kaşık ağrım çok o yüzden de korkuyorum açıkçası seni de korkutmak istemem ama. Bilen varsa bize yardımcı olabilir mi kızlar gebelikte de adet ağrısı gibi karın ve kaşık ağrısı olur mu şiddetli 😢
Çıkmış değerim canım 31 çok düşük değil mi ya :((

Çıkmış değerim canım 31 çok düşük değil mi ya :((
2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor kuzum senin ki de 2ye katlanmış 🥰 2 ya da 4 gün sonra tekrar kan ver dediler bana sen de öyle yaparsın ama progestan kullan bence yine de 🌸 inşallah sağlıkla artıcak hep çok dua ediyorum 🙏🏽

İyi ne güzel bir sorun yokmuş cnm stresden gecikti bence

Nedemek cnm😘 cok normal rahime yerlestikce ağrın olur daha ben oğlumda hep adet agrısı yasadım kasıklarımda onuda göreceksin Allah'ın izniyle korköanı anlıyorum cnm bende yasadım inşallah bişey olmaz içini rahat tutmaya bak

Ayy vallahi bende cok utandım regl iken ilk defa alttan baktı peceteyle temizledim öyle çıktım catala zaten örtü veriyor üsütne bile görmyor bakmadan yapıyor

İsyan etme cnm yanlış düşünüyorsun rabbim geciktiriyor sa güzelleştiyordur sen Rabbimden ısrarla iste duandan vazgecme

Cnm 50 altına en azından düşmemesi gerekiyor bende 10du kasımda 2 ayda 28e yükseldi aşırı saç dökülmem vardı şükür azalmaya başladı bende cocukluktan beri var taşıyıcı anemi var oğlumdada çıktı benden Kaynaklı anneden cocuga geciyormuş çünkü cnm oda etkiliyor annemde bildim bileli böyle hep böyle dogumdada sıkıntı yaşadım bu yüzden benim depolarım adet iken boşalıyormuş oyuzden adetken günde 2 defa al dedi bna sana ilaç yazmadımı bu degerle

Belkide göremeden catladı cnm artık bakma bence düzenli ilişki yasa bırak takılma cok
Kuzum salı göstercem degerleri dr.a arştırma hastanesi ine gittim ya

Hadi bakalım inşallah pozitiftir inşallahh 🙏🏽❤️
İnşallah kuzum yaa ama olsa da çıkardı artık bugün yani aslında boşa hevss
Ben inandım nedenseee 😂😂😂
Ahahah bize a diyene biz hemen inanmaya odaklıyız zaten bebek konusunda 😅😅
Canım çıkmış değerim ama düşük ya 31 çıkmış
Kuzucum senin testlerin çok silikti yanı sen çok daha yeni döllenmişken öğrendin hatırlasana testlerinle oynayarak gördük çizgileri artımede bakma sen. 2-3 gün gecikince test verseydin zaten 100 gibi bişey görecektin. 2 günde bir minimum %60 artması gerekiyor seninki %100 artmışş. İki gün sonra bir daha ver zaten uçacak değeer. Herşey bizim hemencecik öğrenmemizden kaynaklanıyor 🥰

Kizlar panik atak krizinde ne yapilir ne edilir bilginiz var mi. Annem su an hastanede panik atak krizi gecirmis. Hastaneye gitmek icin esimi bekliyorum evde degil. O gelene kadar kafayi yememek icn size sormak istedim lutfen yardim edin😭😭

Kizlar panik atak krizinde ne yapilir ne edilir bilginiz var mi. Annem su an hastanede panik atak krizi gecirmis. Hastaneye gitmek icin esimi bekliyorum evde degil. O gelene kadar kafayi yememek icn size sormak istedim lutfen yardim edin😭😭
Kuzum çok çok geçmiş olsun, hiç bildiğim bir kınu değil allah tez zamanda şifa versin 🥺

İnşallah kuzum yaa ama olsa da çıkardı artık bugün yani aslında boşa hevss

Ahahah bize a diyene biz hemen inanmaya odaklıyız zaten bebek konusunda 😅😅

Kuzucum senin testlerin çok silikti yanı sen çok daha yeni döllenmişken öğrendin hatırlasana testlerinle oynayarak gördük çizgileri artımede bakma sen. 2-3 gün gecikince test verseydin zaten 100 gibi bişey görecektin. 2 günde bir minimum %60 artması gerekiyor seninki %100 artmışş. İki gün sonra bir daha ver zaten uçacak değeer. Herşey bizim hemencecik öğrenmemizden kaynaklanıyor 🥰
Canım çok saol valla içimi rahatladı 😍🥰 daha önce kimyasal yaşadığım için korkum aslında sen ne yaptın varmı gelen giden.

Çok geçmiş olsun canım keşke bir bilgim olsaydı 😢😢

Ya asla oyle düşünme. Bak vajina yapisi geregi ıslak bir organ oldugu icin kendine has bir kokusu olmak zorunda ve bu bir tek sana özel degil tüm kadinlarda olan birsey. Ve senin yapacagin vajinal dus o kokuyu veya islakligi anlik giderir sonra yeniden baslar. Camasirini degistir mesela islaklik ve koku hissedince ama o dus isi cok tehlikeli. Hele de reglkende mi yapiyorsun. Asla yapmaaa. Vucut kanı atmaya calisiyor sen iceri yolluyorsun. Yanlis birsey kuzum. Zararin neresinden dönersen kar. Simdiden itibaren asla yapma. Sabun dahi kullanmadan dışını yika gec demisti benim kürtaj sonrasi doktorum. Dikkat et kuzum kronik hale gelir sonra mantar benim arkadasim 6 sene cekti o kronik mantardan.
Aa çok kötü 6 sene bi de. En azından belirtisi yok benim ama düşüncesi bile hoş değil. Artık çok daha dikkat edeceğim. Reglken de kan gidiyor iyice temizleniyro gibi geliyordu hatta öyle duş alınca pede bile doğru dürüst gelmediği için rahat ediyordum. Ama çok yanlış tabi biraz da nasılsa bir şey olmaz fazla abartılıyordur diye düşünerek yaptım ama akıllanıcam ☺️

Ben hamile kalınca bırakıcsm diyordum hep doktorda bastıra bastıra kesin bırakman lazm dedi artık bende yavastan azaltatak bırakmak istyorum cok stresli dönemlerden geçtim malesef yeni yeni kendiimi toparladım aslında oyuzden hep sigaraya yüklendim cnm 65 kiloyum işten çıkmadan önce 58 59 aradıydım ideal kilom 55 56 arası evet seninki yıkmadan kaynaklo cnm yapma birdaha lütfen dogsl sabunla dıştan yüzeysel yapman yeterli devlet öyle malesef 🥴 yok ya özel öyle degil bende özele gidyorum cok memnumum sağolsun doktorumda herseyi detaylı anlatıyor sordugum sorularıda detaylı cevaplıyor
Evet konuşmuştuk canım çok zor şeyler yaşadın tabi. Sigara bırakma için ayrı bi randevu alınıyor sanırım ilaç veriyorlar benim kayınvalidem inanılmaz içiyordu günde 2 paket kadar sonra randevu alıp yolladık doktor hap verdi onları kullandıkça bıraktı şu an hiç içmiyor canı bile istemiyor onu deneyebilirsin bence. Kilon çok fazla değilmiş ama kontrol altına almak lazım tabi bırakınca ipin ucu kaçabiliyor özellikle yemek yemeyi sevince kilolar yürüyüp gidiyor bir yerden sonra. Umarım ramazanda dikkat edebiliriz ben genelde kilo alıyorum sahurda yiyip yattığımız için ve illa akşamına tatlı yeniyor çay olunca onlara alternatif bularak ilerlemem lazım çünkü doktor kilo almamaya çok dikkat et dedi. Kafana uyan doktor bulmana sevindim zor oluyor çünkü . Ben evlenmeden önce pcos için özel bi yere gidiyordum hiç memnun kalmayıp bırakmıştım doğru düzgün ciddiye bile almadılar belki şimdi gebelik istiyorum diyince takipli alacağı için ilgilenirler o da bana çok itici geliyor bazı şeyler bu kadar para konusuna indirgenmemeli tabi o da haklı sonuçta işi bu para kazanıyor ama hastalara nakit gözüyle bakmak çok yanlış ve itici geliyor bana inşallah bende kafama uyan bi doktor bulurum. Şimdilik regl olunca devlette kan tahlili isteyip bi 6 ay daha kendiliğimden hamile kalmayı deneyip öyle tedaviye başlayayım diyorum

İnşallah canım benim sende durumlar nasıl havucu yiyor musun. Catlar ınsallah var mı ayrı sızı Ya benim ferit'in çok düşük ama demir serum olarak Demir 144 referansın çok üstü baktım birçok hastalığa sebep verebilir diyor zaten bu ara çok halsizim modum düşük aylardır misafir ağırlamaktan resmen bağışıklığını düşmüş yani şaşırmıyorum
Havuca başlamadım canım evde değilim ya çatlamasın diye düşündüm. Bugün doktora gittim hiç yumurtadan falan bahsetmedi acaba olgunlaşmadı mı zaten hiç belirtim de yok bu ay da geç çatlama görecek gibi duruyorum. Yüksek demir seviyesini hiç duymamıştım benim 58 mi ne çıktı doktor normal demişti. Neden oluyormuş o

Pcos olduğumu her duyduğumda canım sıkılıyor ister istemez aslında ilk regl olduğumdan beri biliyorum teşhis yıllar önce konmuştu ama alışamadım bir türlü. Bi de mantar başlangıcı var dedi hiç belirtim şikayetim yok onu da anlayamadım biraz ona da sıkkınım

Kızlar acil bir şey soracağım. Ben daha önce hiç fitil kullanmadım şimdi internetten baktım nasılmış diye böyle uzun bi aparat var onun ucuna koyup vajina içine öyle yerleştiriyorlar ama bende öyle bi aparat yok tabi. Nasıl yapmak lazım bunu daha önce kullanan var mı ?

Instada minnakkurabiyeler hesabi var. Ona bir gönder fotosunu. Sizin testlerinizi aldm yorumlayabilir misiniz yumurtlama olmus mu diye sorabilirsin.
Yumurtlama yok dedi kuzum ama ışıktan parlayanlar var yarın daha düzgün çekicem ama bence de yok

Canım benim annem ben doğduğundan beri panik atak hastası. Hiçbir şey olmuyor korkma ilk başlarda alışmak çok zor hele ben çok zorlandım çünkü çocuktum her defasında annem şimdi ölecek diye düşünüp korkuyodum hatta o yüzden travmam var bende aksiyete tedavisi görüyorum. Şu an annene hastanede sakinleştirici vermişlerdir zaten rahatlar. Eve geldiğinde de hiç korkma sanki annen çok hastaymış kötü haldeymiş gibi davranıp ona kendisini hastalık modunda hissettirme. En yakın zamanda psikiyatristten daha sonra da psikologtan randevu almanızı öneririm. Bu hastalık antidepresanla hafifliyor terapiyle de iyileşiyor. Arada panik atak krizi geçirecektir senin yanında olursa destekleyici davran dikkatini başka şeylere yöneltmeye çalış etraftaki eşyaları saydır renkleri saydır örneğin. Panik atak için çok faydalı nefes egzersizleri var onları yaptır. Örneğin 4 saniye nefes alıyorsun 7 saniye tutup 8 saniyede yavaş yavaş ağzından veriyorsun. İlk başlarda zorlanıyorsun yaparken ama sonradan alışıyorsun. Bu egzersizi kese kağıdı kullanarak da yapabilir o da faydalı ve ilk başlarda daha kolay olur. Sakın hiç korkma bu durumda annenin senin desteğine ihtiyacı var

Canım Rabbim şifa versin annem babam öldüğünden beri 4 yıldır panik hastası ve bununla mücadele ediyoruz ne olursa olsun ne söylerse söylesin ona Moral vermeye çalış konu ne bilmiyorum ama bir şey tetiklemiş olabilir eğer tetiklediği bir şey varsa bunun mantıklı veya mantıksız yanlarını ona anlatma sadece onu anlamaya çalış tamam geçecek de ellerini tut destek ol ben senin yanındayım de bizi de haberdar et çok şiddetli ataklarına denk geldim ben de kontrolümü kaybettiğim anlar oldu ağlama krizlerine girdim ama ona senin güç vermen lazım yanındayken ve en önemlisi de bunu bil ki geçecek

Back
X