Bende aynı şekilde gece 11 12 gibi sagıp yatıyorum,6 7 gibi uyanıyor kızım o zamanda sabah sagımını yapıyorum.çok geçmiş olsun. yaz gelene kadar hastalıklarla geçiyo malesef. öyle böyle bi şekilde büyüyolar zaman da geçiyor
bende böyle bişey yok konttole gittiğimde bakmıştı iyileşmiş dedi hiç kaşıntı olmadı. doktorunuza ulaşabiliyordanız sorun ama belki iyileşme kaşıntısıdır. ben aldırdım yakın zamanda onun dikişlerine skar kremi sürüyotum o kaşıntı yapıyor öyle bişe kullanıyorsanız o da yapar
yani çok olması şu acıdan iyiydi bi sağımla bikaç öğün çıkıyordu ana beslenme biçimi biberon emmeyi arada çerez niyetine yapıyor. ama tabi bu seviyeye gelmiş olması göğüslerimi rahatlattı
günde kaç kez sağım yapıyorsunuz şimdi? gece ben hiç sağmıyorum artık. yatmadan önce sağıyorum 10-12 arası. sabah da erken kalkıyoruz 6-8 arası ne zaman kalkarsak sağıyorumx
Neyle sağım yapıyorsunuz ben gün içinde eller serbest olanla sağıyorum,gece yatarken ve sabah 6 gibi olanıda elektrikli olanla yapıyorum o daha çok çıkartıyor.ama diğeride gün içinde iş yaparken sağım yapıyorum vakit kaybetmeden iyi oluyorBende aynı şekilde gece 11 12 gibi sagıp yatıyorum,6 7 gibi uyanıyor kızım o zamanda sabah sagımını yapıyorum.
Ondan sonrada 11 15 18 de bir sağım daha yapıyorum gece ile birlikte 5 oluyor.ama arda 4e de düşüyor işin varsa yâda dısardaysam
Aynen öyle iyi ki zaman geçiyorçok geçmiş olsun. yaz gelene kadar hastalıklarla geçiyo malesef. öyle böyle bi şekilde büyüyolar zaman da geçiyor
bende böyle bişey yok konttole gittiğimde bakmıştı iyileşmiş dedi hiç kaşıntı olmadı. doktorunuza ulaşabiliyordanız sorun ama belki iyileşme kaşıntısıdır. ben aldırdım yakın zamanda onun dikişlerine skar kremi sürüyotum o kaşıntı yapıyor öyle bişe kullanıyorsanız o da yapar
yani çok olması şu acıdan iyiydi bi sağımla bikaç öğün çıkıyordu ana beslenme biçimi biberon emmeyi arada çerez niyetine yapıyor. ama tabi bu seviyeye gelmiş olması göğüslerimi rahatlattı
günde kaç kez sağım yapıyorsunuz şimdi? gece ben hiç sağmıyorum artık. yatmadan önce sağıyorum 10-12 arası. sabah da erken kalkıyoruz 6-8 arası ne zaman kalkarsak sağıyorumx
Canım ben bugun dr a sordum normal dedi kasınmasınaEvet benimde 2 ay oldu 2 tane krem kullanıyorum doktorun verdiği ama hala pembe gibi kaşınıyor ve hala çok hassas o bölge
Bende aynı şekilde gece 11 12 gibi sagıp yatıyorum,6 7 gibi uyanıyor kızım o zamanda sabah sagımını yapıyorum.
Ondan sonrada 11 15 18 de bir sağım daha yapıyorum gece ile birlikte 5 oluyor.ama arda 4e de düşüyor işin varsa yâda dısardaysam
artık zor geliyo sağım yapmak çok azalttım hiç düzeni yok. mesela bugün 3 gibiydi sağdım sonrası yok ve yattım çok yorgun hissettim.Neyle sağım yapıyorsunuz ben gün içinde eller serbest olanla sağıyorum,gece yatarken ve sabah 6 gibi olanıda elektrikli olanla yapıyorum o daha çok çıkartıyor.ama diğeride gün içinde iş yaparken sağım yapıyorum vakit kaybetmeden iyi oluyor
Bende tükendim açıkçası ama 6.aya kadar direneceğim ne olursa olsun.artık zor geliyo sağım yapmak çok azalttım hiç düzeni yok. mesela bugün 3 gibiydi sağdım sonrası yok ve yattım çok yorgun hissettim.
Ben genelde eller serbesti kullanıyorum ama arada kabloluyla da yapıyorum arada en azından tamamen boşalsın meme diye. o daha güçlü çekiyor tabi. aslında en güzeli sabah ve gece onunla yapıp gün içinde eller serbest kullanmak sma işte dediğim gibi artık çok zor geliyor bana.
Allah yardımcınız olsun şifa versinKızlar kızım kalp ilacı kullanmaya başladı. Kalbinde birden fazla delik ve kompleks kalp yetmezliği var. Dualarınıza çok ihtiyacım var
benim de amacım 6 ayı görebilmek en azından. buzluk sütleri artı sağımla biraz da emiyor işte görürüz diye düşünüyorum.Bende tükendim açıkçası ama 6.aya kadar direneceğim ne olursa olsun.
Eller serbestte hangi marka kullanıyorsun benimki pek iyi çekmiyor ya
Ya benim de oyle sutum cok azaldı , mama agırlıklı gidiyoruz ama bari 6 aya kadar bile içebilseler sevinecegimbenim de amacım 6 ayı görebilmek en azından. buzluk sütleri artı sağımla biraz da emiyor işte görürüz diye düşünüyorum.
Bebebao kullanıyorum eller serbestler kablolu gibi hiç bi model çekmiyodur diye düşünüyorum. ben bazen bi göğsü eller serbesr takıp diğerini kabloluluyla sağıyorum. kabloluyu takmışken diğer göğsü de bi sağıyorum onunla bi miktar daha çıkıyo.
Bebebao zaten çok eller serbest olamıyoradaptörü o kadar büyükkü elimle destekliyorum hep mecbur
aslında sağımla artması mümkün ama eskisi gibi düzenli sağım olamıyor artık büyüdüler koyduğun yerde put gibi durmuyorlar daha az vaktin var sağım içinYa benim de oyle sutum cok azaldı , mama agırlıklı gidiyoruz ama bari 6 aya kadar bile içebilseler sevinecegim
Ravla lohusa yağı var. Ben düzenli kullanıyorum tavsiye de ederim.Bizde dün aşılarımızı yaptırdık. 3 aylık olmasına 10 gün var ve boy 57 cm kilo 5.200 geldi ölçen kişi alt sınır olmadan mama takviyesi önermiyoruz dedi ama kilo alımı azalmış süt için özel bir şey yapmıyorum sadece bir haftadır sabahları tahin yemeye başladım ama sütün kalitesini arttırmak için başka şeyler de denemem gerek sanırım. Kilo alımını desteklemek için öneriniz var mı
Mama emzirmekten cok daha kolay zaten, sureci kolaylastıracak ekipmanlar derken neler mesela , orneklendirirseniz çok sevinirimaslında sağımla artması mümkün ama eskisi gibi düzenli sağım olamıyor artık büyüdüler koyduğun yerde put gibi durmuyorlar daha az vaktin var sağım için
Sağımı artırın ama olmuyorsa da hiç üzülmeyin mamayla büyüyor diye benim ilk kızım hiç anne sütü almadı maşallahı var bağışıklık konusunda da gelişim konusunda. Mamayla devam edecekseniz de sürecinizi kolaylaştıracak ekipmanlar bulundurun bazen gerçekten emzirirmekten bile kolay oluyor.
Çok çok gecmis olsun. Allah en kisa zamanda sifasini versin.Kızlar kızım kalp ilacı kullanmaya başladı. Kalbinde birden fazla delik ve kompleks kalp yetmezliği var. Dualarınıza çok ihtiyacım var
termos üç bölmeli mama kabı bütçeniz uygunsa doğrudan mama hazırlama makinesi olabilir ama kısa vade için gerekliliği tartışılır :)Mama emzirmekten cok daha kolay zaten, sureci kolaylastıracak ekipmanlar derken neler mesela , orneklendirirseniz çok sevinirim
Geçmişler olsun. Allah şifalar versin.Kızlar kızım kalp ilacı kullanmaya başladı. Kalbinde birden fazla delik ve kompleks kalp yetmezliği var. Dualarınıza çok ihtiyacım var
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, mama suyu için ben de evde termos kullanıyorum, ama üç bölmeli mama kabini araştıracağım onu bilmiyordumtermos üç bölmeli mama kabı bütçeniz uygunsa doğrudan mama hazırlama makinesi olabilir ama kısa vade için gerekliliği tartışılır :)
şu üç bölmeli mama kapları şahane onlardan mutlaka alın yoksa. mycey marka vardı sanırım. bir termos bir mama kabı her yerde rahatça hazırlarsınız mamasını. dışarı çıkarken ben üç saatten fazla çıkacaksam ilk üç saat için bozulmayacağından süt ayarlıyorum. sonraki beslenme için toz mama alıyorum yanıma.
Ya arkadaşlar bunu kimseye itiraf edemiyorum ama emzirmek bana çok zor geldi hatta eziyet geldi,birazda ben istedim sagıp vermeyi o yüzden ama pişmanım Buda zormuşMama emzirmekten cok daha kolay zaten, sureci kolaylastıracak ekipmanlar derken neler mesela , orneklendirirseniz çok sevinirim
Çok geçmiş olsun dualarımız sizinleKızlar kızım kalp ilacı kullanmaya başladı. Kalbinde birden fazla delik ve kompleks kalp yetmezliği var. Dualarınıza çok ihtiyacım var
Bizimkinin kilosuda alt sınır değil ama sizinki gibi.Erkek miydi sizin bebiş kız mı?Bizde dün aşılarımızı yaptırdık. 3 aylık olmasına 10 gün var ve boy 57 cm kilo 5.200 geldi ölçen kişi alt sınır olmadan mama takviyesi önermiyoruz dedi ama kilo alımı azalmış süt için özel bir şey yapmıyorum sadece bir haftadır sabahları tahin yemeye başladım ama sütün kalitesini arttırmak için başka şeyler de denemem gerek sanırım. Kilo alımını desteklemek için öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?