2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Bende kamburlastim artık omuzlarım sırtım odun gibi Bazen eşime diyorum masaj yapiver ama tabi bir faydası olmuyor pek. Bizim kız 8 aylik sanırım uyku gerilemesi başladı gündüzleri 2.5-3 saat uyanık kalırdı sonra uykusu gelirdi hemen. Dün 4 5 saat uyanık kaldı bugün de öyle uyandı 4 saat filan geçti öyle uyudu. Napalim illaki bugünlerde geçecek

Çok geçmiş olsun. Bebisler hasta olmasın ya. İnşallah bebise geçmemiştir

İnş aşıdandır ya. İnanın çocuğu hastayken Dünyası kararıyor sanki. Bizimki de ilacı döküyor geri çıkarıyor neyseki iştahı yerindeymiş yavrucağın bizde iştah da gitti ama allahtan emiyorlar

Valla önlem amaçlı az önce bi ölçek verdik gece yükselecek gibi görünüyordu. Yani şurubu baya anam babam usulü verdik bi kişi ellerinden bi kişi yanaklarından tuttu üçüncü kişi enjektörle ağzına dayadık yavrum kıyamam normalde böyle yapmaz aslında bugün bana burnunu da temizletmedi. altını değişirken bile kıyameti kopardı hiç elletmek istemiyor kendini. Bu gece inşallah rahat uyur. Tabii bende
Ve bol bol emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…