• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kızlar hem ev işlerini tam yapip hem bebeğine tek başına bakıp evde esiylede ilgilenebilen varsa eğer o kişiyi tebrik ederim ☺️ Ben hiç bir şeyi düzgün yapamıyorum, hemen yoruluyorum. Dışarı çıkıyorum eve gelince pertim. Eşimle zaten tartışıyoruz sürekli 😬 Nolur çocuk büyüdükçe bazı şeyler düzeliyor desin deneyimli anneler. Ek gida konusunda kızıma kendimiz ne yiyorsak ondan yedirme kararı aldım. Ona özel hazırladığım şeyleri yemiyor. Zaten her zaman hazırlamaya zamanım da olmuyor.
8 aylik olmamıza az kaldı. Kafama huniyi takar gezerim artik 🤣
Bundan 15 gün öncesine kadar eşim işten dönmeden yemek yapamıyordum.Evi robot süpürğyordu haftasonu yer silme toz alma vs.Herşeyi eşim varken yapabiliyordum.Çünkü yaramaz bir afacan heryere ayaklanıyor herşeui deviriyor çok tehlikeli zamanlara girdik.15 gündür huyu suyu değişti ben mutfakta iş yaparken mama sandalyesinde durmayı hiç sevmiyor ama açıyorum kapağı tencereleri indiriyor 🤣 Poşetleri kurcalıyor çekmeceler aşağı iniyor derken en azındsn yemek yapabiliyorum.Kendime bakım derseniz o 0 işte 😆 kıl temizliği dışında sanırım birşey yapmıyorum😆Eşimle ilgilenemiyorum zaten hergün kavgalıyız artık dert etmiyorum ne hâli varsa görsün🤣 Ek gıda konusunda bizde öyleyiz özenecek vaktim olmuyor çünkü durmuyor kereta.Sadece tuz ve baharatsız şekilde hazırlıyorum onunkini ama bazen elimizde canı çektiği birşey oluyor tattırıyorum takılmıyorum o kadar şeker ve tuza.(kendi fikrim tabi😆)
8. Ay. Uyku konusu beni perişan etti gruptakilerde öyle gördüğüm kadarıyla.7. Ay çok rahat çok güzel uyku geçişi yaşıyordul ağlamadan direkt uyurdu ahhh cenneti yaşamışım 1 ay 😆

Ahh canım anneler demek ki hepimiz de aynı dertten muzdaripmişiz gelin şöyle bi sarılalımm 🥹🥹

Ek gıdayı ben de hep özenle hazırlıyordum artık öğünler arttıkça ne hazırlasam derdi ayrı hazırlamak için ayrı vakitler gerekiyor ve ev işi asla aslaa bitmiyor öyle olunca bazen kendi yediklerimizden bazen de özel hazırlayarak durumu akışa bırakmaya başladım. Kendimize hazırladıklarımızı mümkünse tuz atmadan önce ona ayırıyorum değilse artık ya nasip diyorum 🙈 ona hazırladıklarımdan da muhallebileri artık pek sevmiyor parmaklarıyla tutup yemeyi çok seviyor

Back
X