Biz de bu aralar gece 12-1 gibi uyanıp ayağa kalkmak istiyor oturmak istiyor 1 saat falan uyanık duruyoruz oyun oynamak istiyor. Alkış yapmayı öğrendi tutunarak kalkmayı öğrendi sürekli bunları yapmak istiyor sizinkilerde de var mı bu uyanık uyumama??
Bunlar çok normal, uyumaya çalışırken gözü kapalı bile yapıyor bazen. Gece uyandığında da yapıyor. Benim dikkat ettiğim şey oyun oynamasına izin vermiyorum. Oyuncak olarak kullanabileceğini hiçbir şeyi yakınında tutmuyorum. Işığı kesinlikle açmıyorum. Kendi beşiğinde oturup kalkıp duruyor. İletişimi de minimum kuruyorum. Sıkılıp yatmak istiyor bir süre sonra
Kızlar 6. Hastalık geçiriyor kzım mahvolduk 3 gün ateş sonra birden döküntü yaşadı.zaten hastaydı birde o eklenince yatırdı doktor sıvı kaybınolmasın diye. Aklınızda olsun 2 3 gün düşmeyen ateş be bir gün sonrası döküntü olursa panik yapmayın
Kızlar bebekleriniz bir öğünde kaç kaşık yiyor? Benim kızım bir günü bir gününe tutmuyor. Üstteki dört kişi aynı anda çıkıyor sizce o yüzden mi iştahsız((
Kizlar 9.ay asisi icin hemsiremiz zorunlu olmadigini soylemisti. Takip ettigim birkac doktorda salgin bolgelerinde yapilabilir ama gerek yok demislerdi. Dun saglik ocagi hemsiremiz aradi ve takvime zorunlu olarak eklendigini soyledi. Yeni eklendiyse bundan sonraki doganlar dahil olmali benim takvimim neden degissin dedim. Eger yaptirmayacaksaniz gelip onam formu imzalamalisiniz dedi. Haftaya gidip imzalayacagim. Fazladan asi yaptirmak istemiyorum. Siz yasadiniz mi bu durumu?