Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.




ANNE ADI 🌸YAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ🧸ŞEHİR
Test yaptım pozitif insalalh yarın kan vermeye gidecegim
 
Merhaba anne adayları :) reglimden 8 gün gecikti sol kasığımda ara ara ağrı oluyor bugün test yaptım fotoğrafını göndersem bakabilir misiniz ? ( bu arada gebelik bebek vs vs konularında hiç bilgim yok)
IMG_0531.jpeg
 
ahahahaaa çok güldüm 🤣🤣🤣🤣 Istanbul Avrupa yakasında hastane dr önerilerinizi beklerim 😅
 
Kızlar ben de bugün test yaptım. Hayalet çizgi çıktı gibi. Haftaya kan vermeye gidiyorum. İnşallah gönlümüzden geçen olur 🥰🥰🥰
 
Selamlar beta hcg testi yaptırdım, 196 ile aranızdayım. Şubat başı Ocak sonu gelecek minnağım. O yüzden hem burayı hem ocağı takip edeceğim. Hayırlı, kolay bir gebelik dönemi dilerim herkese.
Doktorla görüştünüz mü. Kaç günlük gebeliğiniz? Tahmini doğum tarihi belirtti mi acaba
 
Doktorla görüştünüz mü. Kaç günlük gebeliğiniz? Tahmini doğum tarihi belirtti mi acaba
Şu an gebeliğim çok yeni, henüz beta ile takip ediyorum. 4 haftalık hamileyim. 1 uygulamada doğum tarihi 2 Şubat 1 uygulamada ise 31 Ocak gösteriyor. Doktorların tarih vermesi için henüz çok erken. 40 hafta üzerinden hesaplama yapılıyor.
 
X