- 1 Mart 2016
- 93
- 108
- 93
Aynı benİnsan değişik bi panik içinde oluyor gerçekten. Her wc gittiğimde peçeteyi kontrol ediyorum bir şey var mı diye korkarak vs, sanırım anne olmak biraz da bu. Şimdiden başlıyor evhamı
Benim de belirtilerim gelip gidiyor bi gün hiçbir belirtim yok ertesi gün adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Bi gün göğüslerim normal, sabahına taş gibi şişmiş oluyor mesela. Bi gelip bi gidiyo belirtiler normalmiş sanırım
 her tuvalette kontrol ediyorum. İnsan hamile olduğunu öğrenince evham otomatik yükleniyor sanırım
 her tuvalette kontrol ediyorum. İnsan hamile olduğunu öğrenince evham otomatik yükleniyor sanırım 

sürekli göğüslerimi elliyorum hala şiş mi hassas mı diye. Mesela kabızdım birkaç gün önceye kadar bugün normal yapabildim tuvaletimi, eyvah neden kabızlık bitti kabızlık hamilelik belirtsiydi diye ufak bi panik yaşadım.
 sürekli göğüslerimi elliyorum hala şiş mi hassas mı diye. Mesela kabızdım birkaç gün önceye kadar bugün normal yapabildim tuvaletimi, eyvah neden kabızlık bitti kabızlık hamilelik belirtsiydi diye ufak bi panik yaşadım.

içimden hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor
 içimden hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor

mide bulantisini yoğun yaşayan arkadaşlara tavsiyem prilam Dr alın bayag etkili. Ben son hamilelikte onunla ayakta duymuştum. Yeni gelen arkadaşlar hosgelmis hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
 mide bulantisini yoğun yaşayan arkadaşlara tavsiyem prilam Dr alın bayag etkili. Ben son hamilelikte onunla ayakta duymuştum. Yeni gelen arkadaşlar hosgelmis hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 

henüz bulantı yaşamadım normaldir heralde , koku hassasiyeti oluyor bazen
 henüz bulantı yaşamadım normaldir heralde , koku hassasiyeti oluyor bazen