2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Bizimde biri baya baya poz veriyor diğerinin sadece kulagı doktorunda detaylı yapılan cihazda harika ama gel gör ki biri poz poz üstüne diğeri sadece sağ kulağıma bakın yeter der gibi
Kızlarımız aynı canımm sol taraftaki çok güzel gözüküyor diğeri yan durmuş göstermiyor
Dün ayrıntılıya girdim herşey yolunda hamd olsun

Canım masallah gule gule kullansın bebişlerin , biz daha baslamadık alma işine şimdi fikir aşamasındayım. Kacıncı haftadasın

Canım masallah gule gule kullansın bebişlerin , biz daha baslamadık alma işine şimdi fikir aşamasındayım. Kacıncı haftadasın
21+6 bugün canım bizim ikiz olduğu için erken gelme ihtimalleri var doktorum biri aşağıda olduğu için çok hareket etmeme müsade etmiyor iş yerinde bile hiç kalkmıyorum desem yeri var bu yüzden ara ara eksikleri tamamlamaya çalısıylrum büyük şeyler bitti mi kalanı hallederim zaten aralıktan sonra raporum olacak zaten ve ondan sonra mümkünse hiç hareket istemiyorum dedi bende o süreç içinde yapabildiğim herşeyi yapmak istiyorum ki kızlar ne kadar zamanına yakın gelirse o kadar iyi diye önümüzdeki ay kıyafet işini falan halledeceğim zaten kalanları internetten de sipariş edebilirim elektronik ürünleri vs

Beni yarın çağırdı asm demek ki bizimkilerde var.. ikili olan da çok mantıklıymis canım.. tek doz yetiyor mu peki?
Benım doktor yeterli dedi.
Ben de hamile kalmadan 2 ay önce vuruldum ve yükselmiştim değerlerimi. Hamileyken hiç iğnesini vurulan oldu mu onu merak ettim.
Kalçadan almak daha hızlı etki eder. Yan etkisi de yok sadece biraz pop ağrısı :)

Hangi sehirdesiniz aceba merak ettim.

Öyle şey mi olur canım isteyecek tedarik edecek işin kolayına kaçmışlar biraz sanki
Valla çoğu yerde aşı yok. Durumu olan aabilen yaptıracak ki 600 lira az bi para değil asgari ücretli için. Durumu olmayan da yaptırmayacak. Herşey gibi sağlık sistemini de bu hale getirdiler maalesef

Benim de ikiz kızlarım olacak nasipse insallah ve hafta olarak cok yakınız , ben şimdiden cok agırlasmaya basladım, 1 ocaktan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum ama umarım dayanırım ve hiçbirseylerini de almadık şuan isim buldunuz mu biz hala birine karar veremedik

Geçmiş olsun canım benim sürencemede yavaş yavaş iyileşeceğiz inşallah ben de öksürükten kurtulamadım ama olsundu

Canını sıkma gelişim geriliği ile doğdu kızım şimdi boyu %98 persantil. Allah aşkına da şu kadın doğum uzmanları bir şeye de bir kulp bulmasınlar sürekli bir zahmet ya gebeliği kötü geçirttiriyolar gebe kadına öyle laflar mı edilir. Perinatoloji uzmanını dinle canım. Kalbini de ferah tut. Bişey olmayacak merak etme

Ayvaların çekirdeklerini atma buzdolabı poşetine koy bebek doğunca jel yaparsın. Doğuma yakın da yapabilirsin meme yarası için.

Valla çoğu yerde aşı yok. Durumu olan aabilen yaptıracak ki 600 lira az bi para değil asgari ücretli için. Durumu olmayan da yaptırmayacak. Herşey gibi sağlık sistemini de bu hale getirdiler maalesef
Ben gitmeden bir gün önce aradım buradaki arkadaşlar yazmıstı ası tedariği konusunda sıkıntı varmıs diye dedim bana gün vermiştiniz geleceğim aşı var mı boşuna gelmeyeyim aşı olmaz olur mu gebe sayısına göre her ebe istekte bulunur bir hafta sürmez asılar elimizde olur biz size gün verdiğimizde not alıyoruz bir hafta önce istem yapıyorız demişti bu ısın içinde de bi iş var herhalde bir yer bu sekılde diyor başka yer git özelden al diyor artık hiçbir şeye şaşıramıyoruz maalesef

Bildiğim kadarıyla ikizlerde 30 haftadan sonra rapor yazılıyor sizde doktorunuza bunu sorun boşuna fazladan calısmayın☺
Sağlıkla zamanında kucagınıza alın inşallah
Bende öyle oturup kalkarken yatarken zorlanıyorum
İsim bir kız bir erkek ismi hazırdı ikinci kızda da alternatif var ama net değil ikiside netleşene kadar dile getirmiyorum çünkü insanların yorumlarından etkilenirim diye korkuyorum normalde kimseyi takmam da bu hormonlardan mıdır nedir bilmem herşeyi kafaya takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…