Ya anneler sizin bebislerin su icme durumu nedir? Benimki birturlu icmiyor. Ek gidaya 3 haftadir basladik, cok sukur yemesi iyi. Sabah yumurtasarisi+peynir+pekmez/hurma veya muz, oglen sebze puresi veya corba, aksamustu meyve puresi+yogurt yiyor. Su iciremiyor cocuga. Insan hic mi susamaz, bir yudum alip birakiyor. Korkuyorum susuz kaliyor birsey olmasin. Sizler nasil iciyorsunuz suyu?
Dişleri çıktı mı? Benim kızım da aynı şekilde babası ve beni çekip ısırıyor 6 diş çıkardık sanırım yine geliyor. Uykuya direnmesi de oldu bizde baya da uzun sürdü o süreç gerçekten çok sabır gerektiren bir süreç. Bu aralıklarda uyku gerilemesi oluyor diye okumuştum atak haricinde. Sakin kalmaya çalış eninde sonunda uyuyacak diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyordum ben.
Hiç çıkarmadık henüz 2 buçuk 3 aylıktan beri deli gibi kaşınıyor ama hâla çıkmadı ve bir belirtide yok malesef Çok minik bir beyazlık görüyorum ama daha şişmedi bile etler şişmeden çıkıyor mu bilmiyorum.Maşallah siz 6 baya hızlısınızz
Bende aynı cümleyi söylüyorum ama artık işlemiyor
2 uykuya geçen bebe var mı aramızda?
Bizim ki çok direniyor bugün 2 uyku yaptı 1 er saat. 13:00 da kalktı ve 19;00 bayıldı bakalım uyursa sabaha kadar.2 uykuya geçenler varmış bu ayda ama bizim ilk uykuyanyatma saatimiz çok erken ondsn hemüz erken diye düşünüyorum