- 30 Ocak 2018
- 2.360
- 3.145
- 133
- 35
Evet aynen bunu söyledi.Rahim agzı acık derken plesanta rahmi kapatmamıs demek istemiş olabilir yani rahim açılmış değil de plesanta rahmi kapatmamıs gibi demiş olabilir
öyle düşündüm çünkü rahim ağzı açık dediyse gondermemeleri gerekirdiRahim agzı acık derken plesanta rahmi kapatmamıs demek istemiş olabilir yani rahim açılmış değil de plesanta rahmi kapatmamıs gibi demiş olabilir
e tamam canim rahim ağzı açık gibi yazmışsın. öyle olsa birsey demeyip gönderirler mi hiçPlesanta rahim ağzını kapatmadı. Önü açık dedi şimdilik. Normal açıklıktan bahsetmedi
Kızlar kontrole gittim. Plasenta aşağıya doğru inmiş. Ama rahim ağzı açık dedi. Sizce riskli bir durum mu ?
İlk yorumun doğrudan rahim ağzın açık şeklinde. Bu doğum başlangıcı demek senin durumun bambaşka bir şey rahim ağzı yetmezliğinden 3 bebeğini erken doğumla kaybetmiş biri olarak yüreğimi ağzıma getirdin. neyse ki durum ilk yazdığın şekildeki gibi değilmiş...Evet aynen bunu söyledi.
Telaşla yazdım. Yanlış ifade etmişim. Allah razı olsun sendenİlk yorumun doğrudan rahim ağzın açık şeklinde. Bu doğum başlangıcı demek senin durumun bambaşka bir şey rahim ağzı yetmezliğinden 3 bebeğini erken doğumla kaybetmiş biri olarak yüreğimi ağzıma getirdin. neyse ki durum ilk yazdığın şekildeki gibi değilmiş...
Evet bana da aynı şeyi söyledi oradan biliyorum bunun için yatıs vermiyor istirahat öneriyor sadeceöyle düşündüm çünkü rahim ağzı açık dediyse gondermemeleri gerekirdi
aman öyle olsun çok şükür dinlen ama yat ayaklarını kaldır o plasenta çıkar yukariTelaşla yazdım. Yanlış ifade etmişim. Allah razı olsun senden
Allah razı olsun sizden. Öyle yapayım. Rabbim yardımcım olsun.aman öyle olsun çok şükür dinlen ama yat ayaklarını kaldır o plasenta çıkar yukari
merak etme olacak çoğu kişiden duyduğum bir şey bu aşağıda oluyor dinlenmeye yukari çıkıyorAllah razı olsun sizden. Öyle yapayım. Rabbim yardımcım olsun.
Ben şimdi kullanıyorum kaşıntı olunca ama o zaman ayva çekirdeği sürmeyi düşünüyorumAy kızlar az önce Aptamil’in yenidoğan emzirme eğitimde hemşire göğüs ucu kremi olarak Mustelayı önerdi, içeriğinde lanolin yok dedi bastırarak. Baktım Lansinoh saflaştırılmış %100 lanolinden oluşuyormuş. Zararlı mı diye sordum, araştırın dedi imalı imalı. Koyun yününden elde ediliyormuş, alerjik reaksiyona sebep olabilir ya da kanserojen yazan siteler bile var. Yani en çok tercih edilen Lansinoh, bu kadar insan kullanıyor. Kafam karıştı açıkçası
Ben de 26+2yim büyük ihtimal ocakta olacak doğum. 9 kilo aldım şu an 55tim 64 oldum bir aydır sabit kilom zaten 6 kiloyu komple yaz tatilinde aile yanında aldım deniz piknik mangal derkenMaşallah ikiz gebelikle 6 kg almışsın. Ben tek gebelik 22. Hafta 5 kg aldımNormal diyordum ama 3kgları görünce acaba dedim son birkaç gündür iştahım açıldı. Dün öğlen yoğurtlu makarna yapıp yedim ekstra, gece yatarken de tost. Eşim senin hamilelik yeni başladı herhalde diyor, dikkat et diye de uyarı geldi
Allah razı olsun sizden. Morale cok ihtiyacım vardı. Panik bozukluk da var bende. Her şeyi felaket algılıyorum bu haldeykenmerak etme olacak çoğu kişiden duyduğum bir şey bu aşağıda oluyor dinlenmeye yukari çıkıyor
valla ilk yorumunda ben de öyle sandım. Rahim ağzı açık cümlesi bende buyuk travmadir. surda hiç tanımadığım birinde bile olsa yüreğim ağzıma geliyor. Bu aralar bende de ayrıca bir korku var sevdiklerime bir şey olacak korkusu var. ama biliyorum hormonlardan olduğunu ve onemsemiyorumAllah razı olsun sizden. Morale cok ihtiyacım vardı. Panik bozukluk da var bende. Her şeyi felaket algılıyorum bu haldeyken
Ben de 56yla başladım, son 1 haftada 1 kilo almışımBen de 26+2yim büyük ihtimal ocakta olacak doğum. 9 kilo aldım şu an 55tim 64 oldum bir aydır sabit kilom zaten 6 kiloyu komple yaz tatilinde aile yanında aldım deniz piknik mangal derken
Hamileyim diye sağlık sorunumuz yoksa yan gelip yatmiyorsak hareket harekettirBen de 56yla başladım, son 1 haftada 1 kilo almışımBiraz hareketsizim sanırım, yoksa aşırı yemem yok genel olarak. Evimiz yokuşta, sahile arabayla inmem lazım üşeniyorum. Evin etrafında mı dolaşsam dedim ama ebe merdiven inip çıkma, yokuş yürüme dedi Yoksa hayalimdi hamileliğimde her gün yürüyüş yapmak, mükemmel bir zamanda taşındık
Ben biraz güçsüzüm bu konularda. İnşallah onu da atlatırım. Tekrar çok teşekkür ederim size. Rabbim size de ferahlık versin.valla ilk yorumunda ben de öyle sandım. Rahim ağzı açık cümlesi bende buyuk travmadir. surda hiç tanımadığım birinde bile olsa yüreğim ağzıma geliyor. Bu aralar bende de ayrıca bir korku var sevdiklerime bir şey olacak korkusu var. ama biliyorum hormonlardan olduğunu ve onemsemiyorum
ferahim çok sükut iyiyimBen biraz güçsüzüm bu konularda. İnşallah onu da atlatırım. Tekrar çok teşekkür ederim size. Rabbim size de ferahlık versin.
Maşallah. Bana da dua edin olur mu ?ferahim çok sükut iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?