2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Rahim agzı acık derken plesanta rahmi kapatmamıs demek istemiş olabilir yani rahim açılmış değil de plesanta rahmi kapatmamıs gibi demiş olabilir
öyle düşündüm çünkü rahim ağzı açık dediyse gondermemeleri gerekirdi

Kızlar kontrole gittim. Plasenta aşağıya doğru inmiş. Ama rahim ağzı açık dedi. Sizce riskli bir durum mu ?

Evet aynen bunu söyledi.
İlk yorumun doğrudan rahim ağzın açık şeklinde. Bu doğum başlangıcı demek senin durumun bambaşka bir şey rahim ağzı yetmezliğinden 3 bebeğini erken doğumla kaybetmiş biri olarak yüreğimi ağzıma getirdin. neyse ki durum ilk yazdığın şekildeki gibi değilmiş...

Telaşla yazdım. Yanlış ifade etmişim. Allah razı olsun senden

Ben şimdi kullanıyorum kaşıntı olunca ama o zaman ayva çekirdeği sürmeyi düşünüyorum

Ben de 26+2yim büyük ihtimal ocakta olacak doğum. 9 kilo aldım şu an 55tim 64 oldum bir aydır sabit kilom zaten 6 kiloyu komple yaz tatilinde aile yanında aldım deniz piknik mangal derken

Allah razı olsun sizden. Morale cok ihtiyacım vardı. Panik bozukluk da var bende. Her şeyi felaket algılıyorum bu haldeyken
valla ilk yorumunda ben de öyle sandım. Rahim ağzı açık cümlesi bende buyuk travmadir. surda hiç tanımadığım birinde bile olsa yüreğim ağzıma geliyor. Bu aralar bende de ayrıca bir korku var sevdiklerime bir şey olacak korkusu var. ama biliyorum hormonlardan olduğunu ve onemsemiyorum

Ben de 26+2yim büyük ihtimal ocakta olacak doğum. 9 kilo aldım şu an 55tim 64 oldum bir aydır sabit kilom zaten 6 kiloyu komple yaz tatilinde aile yanında aldım deniz piknik mangal derken
Ben de 56yla başladım, son 1 haftada 1 kilo almışım Biraz hareketsizim sanırım, yoksa aşırı yemem yok genel olarak. Evimiz yokuşta, sahile arabayla inmem lazım üşeniyorum. Evin etrafında mı dolaşsam dedim ama ebe merdiven inip çıkma, yokuş yürüme dedi Yoksa hayalimdi hamileliğimde her gün yürüyüş yapmak, mükemmel bir zamanda taşındık

Hamileyim diye sağlık sorunumuz yoksa yan gelip yatmiyorsak hareket harekettir

Ben biraz güçsüzüm bu konularda. İnşallah onu da atlatırım. Tekrar çok teşekkür ederim size. Rabbim size de ferahlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…