2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ben pompa almadım, bazıları hiç gerek olmadı diyor o sebeple doğumdan sonra bakacağım ilk başta gerekirse hastane tipi kiralarım ya da direk hemen alırım diye düşündüm

Normal elektrikli pompa da alacak mısın? Yoksa sadece eller serbest mi kullanacaksın?

Normal elektrikli pompa da alacak mısın? Yoksa sadece eller serbest mi kullanacaksın?
Kuzenim Philips avent kullandı sonra eller serbest diye bebebao aldı hiç fark yok diyor bebebao pozitif anlamda daha iyi demişti
Ve doktor bir arkadasım iki bebeğini de bebebao ile büyüttüğünü söyledi ben bu yüzden ilk tercihimdi ama ilk başta masaj özelliği ile sütun gelişini hızlandırmak çoğaltmak için çok yararlı olduğunu defalarca okumuştum sağmasam bile masaj özelliği çok işime yarayacak ikiz bebeklerim olacagı için de zaten ne kadar erken cogalırsa sütüm o kadar iyi diye düşündüm o yüzden şimdilik elektrikli almam diye düşünüyorum ama yine de almam gerekirse burdan da yenilerim tabi sizi de

Ben kızımda elektrikli tekli pompa aldım süt arttırmak için çok işimi gördü. Sadece çalışan anneler için değil bence herkese lazım. Bi de Mochi vardı süt topluyordum onla da. Şimdi Almanya’da mochi bulamadım aynı mochi gibi medelanın bu ürününü aldım aynı mantık aynı işi görüyor

Pompa olarak ben de eller serbest almak istiyorum ama normal kablolu elektrikli pompa da almayı düşünüyorum. Kızımı 19 ay emzirdim Kasım 15de memeyi kesmiştim. Yani tam 1 sene önce bugün seneyi devriyesi bugün

Eklentiler

• IMG_7772.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 43
Elektrikli ama çokta mük değil çekim gücü
Ben kızımda weebabynin elektrikli pompasını kullanmıştım yeterliydi benim için o zaman bir tane lansinoh bir tane momcozy eller serbest ve şu aldığım süt toplayıcı işimi görür inş. Zaten Kasımda kızımı emzirmeyi bırakmıştım Mayısta hamile kaldım süt kanalları henüz çekilmemişti bile hamile kalınca hatta ilk 3 ay süt gelmeye başlamıştı

Ben pompa almadım, bazıları hiç gerek olmadı diyor o sebeple doğumdan sonra bakacağım ilk başta gerekirse hastane tipi kiralarım ya da direk hemen alırım diye düşündüm
Bende almadım gerek olursa hemen eczanelerden temin edilebilir. Ama gerek olmazsa boşuna para vermiş olmak beni üzer benimde etrafımdakiler gerek olmadığını söylediler biberon falan onları da almadım duruma göre hareket edicem

Merhaba, bebeğiniz gece uyurken ne giydireceksiniz? Ben kundak uyku tulumu bakıyorum ama henüz bulamadım. Alan varsa link paylaşabilir mi? 1. Veya 1.5 tog düşünüyorum
Ben normal kundak yapmayı düşünüyorum yada fermuarlı kalın bir kundak alırım evin sıcaklığı iyi olacak bir sonraki kış uyku tulumu alcam zaten sürekli emzirme için uyanacağım evde bir çocuk var şuan bile 24 -25 derece oluyo bence uşutmeyeceği bir sıcaklık olur uyku tulumu çok sıcak olur diye düşünüyorum hatâ oğlumun doktoru oğlum alerjik diye gece terlemesi çok oluyor diye tulum giydirme dedi giydirmedimden beri daha az hasta oluyor terleme ile çok kolay hasta oluyor

Kızlar benim kıza ben yatak aldım ikeadan yavaş yavaş yatakları ayırma niyetindeyim

Eklentiler

• IMG_7773.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_7774.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_7775.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_7776.webp
    16 KB · Görüntüleme: 33
Kundak yaparken altına da çıtçıtlı zıbın üstüne uzun kol tulum giydirdiniz demi? Hazır kundaklar var onlardan mı almıştınız ? Sevibebe markasındaki gibi

Katılıyorum terleme çok kötü
takip ettiğim bi doktor var çocuğu soğuk değil sıcak hasta eder diyor.

Merhabalar hamişler. 24+ 5 ye komtrolümüze gittik bebek 730 gram. Ama 10 gün önce 700 gramdı önden gidiyordu haftasıyla uyumlu olmuş. Bu hafta misafirlerim vardı. Acaba çok dolaştık gezdik yoruldum diye mi kuzum kilo alamadı sizce ??

Kesinlikle doğru ben oğlumu doğduğu günden beri asla petekleri açık odada uyutmadım,uyumadan mutlaka peteği kapatır odayı,soğuk ve temiz hava ile doldurur öyle uyuturum.sabaha kadar mışıl mışıl uyur,ne zaman petekler açık uyusa sıcak,kuru ve nemsiz havadan uyuyamaz hatta hemen üst solunum yoku enfeksiyonu olur.bu satede bir kez bile antibiyotik kullanmadan 4yası devirdik.kızımdada aynı şeyi uygulayacağım inşallah

Evet dün kontrolüm vardı. Çok şükür kızım iyi, suyu iyi gelişimi haftasi ile uyumlu

Ama ben çok kilo almışım, doktor tartisi 96 gösterdi.. ama evde 93 um ben ve kendim kontrol ediyorum.. 88 ile hamile kaldım.. 24.haftada 5 kg hadi 6 kg almış oldum.. ama doktor tartısı 96 verince doktorum baya payladi beni..

1 hafta sonra tartı kontrolü verdi..

Benim gibi ilk kez anne olacak tecrübesiz annelere öneriler de verse çok iyi olacak kimseden destek almıyorum ailemin sağlık sorunları var her şeyi kendim araştırarak bulmaya çalışıyorum kafam karışıyor

Bende bu sayfaları takip ediyorum valla çünkü anneler kayınvalideler de biraz eski kafa olabiliyor.
Bilinçli olmak lazım.

Aslında çok almamışsın ama hamile kaldığın kiloda çokmuş üstene 5kilo daha gelince dahada çoğalmış..100 kilo ve üstü bir gebelik asla istemiyor doktorlar sen bebeğe kilo aldıracak seylere odaklan canım.senin içinde zor olur daha önümüzde 3 ay var,birde bunun doğum sonrası varki sende büyük ihtimalle sezeryan olur iyileşmesi zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…