- 11 Ağustos 2017
- 631
- 884
- 103
- 34
Valla ben de yıllardır çalışıyorum, yüksek lisansa Almanya ya gidecektim, sınavlara hazırlanıyordum hamile olduğumu öğrendim. Şu an ne avukatlik yapıyorum ne yuksek lisans. Varım yoğum bebisim oldu, bir süre böyle gidecek :) Meme verirken yüzüne bakıp konuşabilirsiniz aslında. Benim kiz alışmış özellikle memede onunla ilgilenmeme. Geçen telefonla ilgilendim bir andan onu birakip ağlamaya basladiAyrica inanın hiç usumuyorlar. Biz haftada 3 gun falan en az çıkıyoruz. Avm ye gidince de maske takmayı unutmayın. Kapalı her mekanda maske takın, hastalık çok var. İnanın çocuğun da havası değişiyor, o gökyüzü, etraf, ışıklar falan meraklı gözlerle bakıyorlar. Kendinizi koruyun çocuğunuza bir sey olmaz inşallah. Disari cikmak icin hazirlanmak, belki makyaj yapmak falan cok iyi hissettiriryo. Biz 15 gunluk idi sahile çıktık sonra da devamı geldi şimdi neredeyse 2.5 aylik oldu :)
Teşekkür ederimKız bu durum senle eşin arasında inat meselesi mi oldu acaba. Seni bu kadar etkileyecekse verme canım.
Ama anne sütü vermiycem demionki. Bi kaç gün sadece akşamları ver sersemken baktın fark var çıcuk memeyi istiyor devam edersin.
Canım bende çalışan biri olarak hobim balkon oldu. Ama küçük üşür diye şartlandırma. Sarmalarsın çıkar gezersin. Ben koyuyorum arabasına geziyorum yada sahile gidiom araçla mışıl mışıl uyuyor. İki defa küçük bebeyle tatil yaptık. Şükür hepsinde durdu farklı ortam seviolar. Benimde kucaktaydı evi dolaştırdım tanıttım.konuştum sohbet ettim. Sürekli öptüm. Onlar bizi kokumuzdan tanıolar göz perdeleri daha açılmadı. Melek olarak dünyaya geliolar düşünsene birden karşılarında bizi görüolar korkarlaryavaş yavaş adapte olarak bu süreçler onlar içinde bizim içinde çok zor.

Bize doktor toz ialc verdi 'ther biotic for infants' süt sağıp karıştırıyorum ama biberonla veriyordum kaşıkla da denedim yarısından fazlası çöp oldu. 20 ml mama alsa yetecek ama onu bile almıyor. Bir de sizlerde konak için zeytinyağından başka çözüm var mı,?