Ay bende bestlak aldım ve herşey deniyorum tahine dut karıştırıp yiyorum.Az kilo alınca bende panikledim ama hastalıktan sanırım dediğiniz gibi.Bizde aşılarımızı olduk ama 2 tane olduk sağlık ocağındaki hemşire karma aşıyı birleştirecekleri için daha kesin birşey yok onu yapmayalım şmdi dedi.Sizin nasıl olacak acaba.Canım iyiyiz dün doktor buharda kullandığımız ilaçları da kesti, koca bir bağışıklığımız oldu allaha şükür.
sadece kilo almamış hatta 15 gün önceye göre de vermiş 70 gr vermiş. Doktora mama mı başlayayım dedim. O da dur sen de hastaydın o da çok normal salı aşı olucaz ertlelenmiş 2 ay aşılarını olacağız orada konuşuruz dedi. şimdilik gerek yok alır o salıya kadar dedi.
Doktorumun yaklaşımını aşırı sevdim beni rahat hissettirdi şimdi tüm tuşlara basıyorum süt azaldıysa alamadıysa diye bestlak vs aldım. Umarım mamaya hiç ilişmeden biter süreç
Biliyorum mama öcü değil ama beni psikolojik olarak üzücek ondan hiç başlamak istemiyorum
Doktorunuz çok iyiymiş gerçekten ben iki doktor gttim iki aydır ama hâla bulamadım iyisini.Anadolu yaksında mı acaba