Merhaba canım. Senden sonra da 25 aralıkta ben doğurdum 31 +2 de 2.200 gr. Geçen hafta 4. ay kontrolde 5.800 kilo 59 boy çıktık anne sütü ile. Düzeltilmişe göre gidecek sanırım. Şu an daha 2 buçuk aylığız biz. Siz de 3 aylıksınız öyle bak konuya

tabi doktorlar ilerleyen aylarda daha detaylı bilgi verir.
akşam 8 ile 9 arası uyumuş oluyor 1 2 civar ve 4 5 civarı 5 10 dk emip yatıyor. 7 8 civarı kalkıyoruz bez değiş demir ilacı iç oyalan sonra karın doyur vitaminleri ver 1 saat sonra tekrar yatıyoruz. 1 1 buçuk saat daha kestirip güne devam ediyoruz.
2. Ve 3. Aylarda oral döneme giriyorlar diş ile ilgili başlangıç dönemi ve tükürük artıyor el ağızda oluyor hep. Hepimizde var o belirtiler. Hemen çıkaracak demek değildir bu. Nurse harweysin jeli var eğer çok huzursuzsa bezelye tanesi kadar alt ve üst damağa sürerseniz acısı hafifler.
Aynı şekilde 5 dk sonra gazını alıyoruz sonra devam ediyor ne zaman çek bırak yapıyor o zaman diyorum ki memede süt azaldı hoşuna gitmiyor sonra meme değiştiriyorum. Onu da emerse emiyor baktım oynuyor emziği veriyorum yallah uykuya. Aç olsa durur mu hiç veyahut doymasa? Kıyamet kopar
ilk 6 ay güneşten koru ve krem kullanma dendi bize de. Bu yaz korunacağız anlaşılan