2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Merhabalar. Dediğiniz gibi bazen işlerimiz var diye gecistiriyoruz bende o zaman sütümün azaldığını farkettim düzenli yememiz lazım öğlen yemeğini atlamamaya çalışın. Ara ogun de yapın. Ben düzenli yediğimin de sutumun arttığını farkediyorum. Kiziminda kilo alimi yavasti gecen haftalarda bizde mama vermeye çalıştık sevmedi icmedi. Kilo olarak alt sınırda değilseniz tabi doktorunuzun ne dediği de önemli emzirmeye devam edin. Sagmakta sütü arttiriyormus diyolar ama bilmiyorum şu an etki eder mi. Denemekte fayda var.
İyi beslendiğimde göğsümü daha dolgun hissediyorum ama ona rağmen sağımda az çıktı. Mama konusunda ben de ondan korkuyorum hangi marka kullanmıştınız

Bizde fenayız bugün.Tam bitti düzeldi derken geceler gündüzler ikiside berbat şuan.4 te 5 te kalkıyor geir uyumyyor.Gündüz bugün max uykumuz 25 dk.chatgbt 4. Atak diyor bana 19. Hafta atağıymış daha ne zaman diğernden çıktık buna giridk allahımmm
Aynı durumlar bizde de mevcut yeni hareketler öğrenirken onun heyecanlarını korkularını da yaşıyorlar zor bir süreç ama geçici diye sabrederek onu da rahatlatmaya ona destek olmaya çalışıyorum anlıyor olsa gerek bu ara aramızdaki bağ çok güçlendi gibi hissediyorum 🥰

Aynı durumlar bizde de mevcut yeni hareketler öğrenirken onun heyecanlarını korkularını da yaşıyorlar zor bir süreç ama geçici diye sabrederek onu da rahatlatmaya ona destek olmaya çalışıyorum anlıyor olsa gerek bu ara aramızdaki bağ çok güçlendi gibi hissediyorum 🥰
Kesinlikleee güçlendi bencede ♡

Benim süt mü tazyikli bizim kız mı heyecanlı bilemiyorum ama bizimkinin de hep boğazına kaçar gibi oluyor çok heyecanlı emiyor kıtlıktan çıkmış gibi bi de burnu temizlesem bile yine bir hık hık diye ses illa geliyor Allah'tan kilomuz normal seyrediyor da tüm bunlar çok sıkıntı olmuyor
Üf aynısı ya bi de hem tıkanıyor emerken hem de emdikten sonra Gazi cikmiyo 2 saat geçiyor bi bakıyorum tekrar gak... Gaz üretiyor resmen, emerken gaz da yutuyo öyle emince bu tazyik soeununu cozmem lazım bi de kendisi de çok hızlı emmeye çalışıyor 😂 tazyik sorununu çözen var mi :( ne zaman terbiye olacak.....

Anneanne yanında oluşan gündüz uyku düzenimiz ve doğduğundan beri hiç bozulmayan gece uyku düzenimiz 4.ay aşısı sonrası darmaduman oldu artık geceleri saat başı uyanıyor bir türlü derin uykuya geçmiyor 🥴 canı sağolsun bunların hepsi geçecek Rabbim devasız dert vermesin inşallah 🤍🤍🥰 Annem diyor ki siz her hastalandığınızda daha önce yaptığınız şeyleri unuturdunuz bizim kız da 4.ay aşısı ateşi sonrası dönmeyi unuttu bakalım ne zaman hatırlayacak 😀

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir :) anne sütüyle beslenen bebişleriniz ne sıklıkta kaka yapıyor ? Benimki önceden her emzirmeden sonra yapardı nerdeyse ama şimdi bazen 3-4 günü buluyor yapması. Sizinde öyle mi acaba ?

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir :) anne sütüyle beslenen bebişleriniz ne sıklıkta kaka yapıyor ? Benimki önceden her emzirmeden sonra yapardı nerdeyse ama şimdi bazen 3-4 günü buluyor yapması. Sizinde öyle mi acaba ?
Merhaba, bazen 2-3 günü buluyor bazen bir günde 3-4 defa yapıyor bazen gün aşırı 😂😂 değişiyor yani bağırsakları vs hâlâ gelişiyor herhalde ondandir diye düşünüyorum

Benim kızım her gün 3-4 kez yapiyor.

Selamlar Güzel anneler

Herkes ayni dertten muzdarip sanırım
4 ay atağı 😒 biz bir haftadır yaşıyoruz üstelik daha yeni 4 aylık olduk okdr yoruldum ki uykusuz kalmaktan
Bitsin artık bu ataklar 🥹

Kızım sadece anne sütü ile besleniyor ve günde bezini dolduracak şekilde iki kez kaka yapıyor önceleri sabah beş gibi ilk kakasını akşama doğru da ikici kakasını yapardı 4. Ay aşısın dan sonra peşpeşe sabah ve öğle yapmaya başladı o düzen de değişti 🙄

Normalde sürekli emziriyordum bugün bahsettiğiniz şekilde yapmaya başladım 40ml çıktı sağıma devam etsem de tekrar gelmedi ama bebeğim kendi emdiğinde direkt uykuya geçiyor doymasa huzursuz olurdu diyorum kafam karıştı doğrusu
İsterseniz önce bebeğinizi emzirin sonra da sağım yapın ya da bir taraftan emziriken diğer tarafı sağın bu şekilde vücudunuz ikiz bebek vae gibi algılıyormuş daha çok süt üretiyormuş

Kzlar benim bebeğim herşeyden sıkılıyor sürekli onla ilgileneyim istyor ama zaten full onla ilgileniyırum neredeyse.Ev işini çok hızlı hallediyorum aralarda.Hergün aynı şeyleri oynuyoruz hepsi başa sarıyor.Etkinlik olarak neler yaptırıyorsunuz.Birde kangurudundan memnun olan var mı ya?E bebek markası almıştım ama hiç memnun değilim.Dışarı çıkarken bebek arabası indir çıkar çok zorluyor.-1 de oturuyorum.

Birde ek gıdaya başlayacağız az kaldı tadım şeklinde gideceğiz baya bi çünkü alerjik bir bebeğiz 🫠
Bebeğime en azından bu tadım dönemi ilk süreçte elimden geldiğince organik beslemek istiyorum.Zaten köye ekimlerimizi yaptık onlar çıkana kadar da bir yerden almak istiyorum.Var mı bildiğiniz satın alabileceğim bir yer ?

Uyandığında çok ağlak oluyor mu sizinkide? Ben artık ışıkları açıp oyun oynadım mecbur o zaman biraz sakinleşti. Gündüz uykularına geçerken çığlık kıyamet ağlıyor artık kendi yoruluyor da bir yerde pes ediyor :(
Sabah ilk uyandığında emmek için biraz mızırdanıyor sonra çok huysuz olmuyor 1 saat uyanıklıktan sonra biraz uyku gelince huysuzluk başliyor biraz uykuya zor dalıyor

Selam reflusu devam eden bebeğim var ay başı kontrolle gıtcem fakat bu aya kadar reflü uzaması normal mi bir dönem geçti tekrar başladı aslında beslenme sonra sı yatmak istemiyor kucakta destekli oturunca kusuyor böyle bir şey yaşayan var mı gazı çıkartıyorum ona rağmen kusuyor

Kzlar benim bebeğim herşeyden sıkılıyor sürekli onla ilgileneyim istyor ama zaten full onla ilgileniyırum neredeyse.Ev işini çok hızlı hallediyorum aralarda.Hergün aynı şeyleri oynuyoruz hepsi başa sarıyor.Etkinlik olarak neler yaptırıyorsunuz.Birde kangurudundan memnun olan var mı ya?E bebek markası almıştım ama hiç memnun değilim.Dışarı çıkarken bebek arabası indir çıkar çok zorluyor.-1 de oturuyorum.
Benim kı de kucaktsn inmez oldu kanguru duşunu yorum e bebek olanı alacaktım rahat mı değil neden beğenmediniz

Arkadaşlar tükendim. Sadece kucakta squat yaparak uyuyor. Uyuması en az yarım saat sürüyor. Gecede bin defa kalkıyor. Artık sabrım tükendi. Asla asla yerinde pışpışla uyumuyor. Kalkınca da yatması çığlık kıyamet 2 saat. Bir de çalışıyorum perişan oldum.

Selam reflusu devam eden bebeğim var ay başı kontrolle gıtcem fakat bu aya kadar reflü uzaması normal mi bir dönem geçti tekrar başladı aslında beslenme sonra sı yatmak istemiyor kucakta destekli oturunca kusuyor böyle bir şey yaşayan var mı gazı çıkartıyorum ona rağmen kusuyor
Bizim reflümüz baya devam ediyor hergün en az 6-7 üst değişimi yapıyoruz gazını çıkartsamda dikte tutsam yatırsam da her şekilde kusuyor.İlaç kullansak bile..
Süt ve süt ürünleri tüketmezsem daha iyi ama herşeye de dikkat edemiyorum arada kaçıyor.Eskiden böyle bir sorun yoktu ama bu aralar kakada kan da oluyor doktora gittim alerjidir dedi.Çileğe var sanırım bir kerede ananas yiyince böyle olmuştu.Ek gıdada ne yapacağız bilmiyorum😪
Benim kı de kucaktsn inmez oldu kanguru duşunu yorum e bebek olanı alacaktım rahat mı değil neden beğenmediniz
Bizim kanguru bu.Ne eşim ne ben olmuyor çocuk arkaya doğru yığılıyor kemerleri en sıkıda olsa bile.Sırt tarafında üste bir kilit ip tarzı birşey lazımki sıkı tutsun.Ayrıca öne doğru kullanamıyoruz.Çünkü çocuğun yüzü kapanıyor.

Eklentiler

• IMG_5899.webp
    IMG_5899.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 16
Etkinlik olarak su matı almıştım onun üzerinde epey bir oynatıyorum oyun halısında kendi kendine takılıyor bi süre
Bime yükselen zekanın buz dolabı magnet oyun seti geldi onu aldım cırt cırtlı kitabını almıştım onlarla geçiriyoruz bir şekilde vakti
bi de sarılmaca öpmece gıdıklamaca 🥰 en çok onda eğleniyor

Back
X