Doğum sonrası normal olabiliyor o. Birkaç aya düzene girer. Benım de öyle berbar oldu her yere çıktı çocuk bezi lohusa külodu ile geçirdim üç günü. İki kez adet oldum ikisi de öyleydi. aralarında biraz uzun oldu eski düzende değildi yani. Miyom sebep oluyor evet ama Benım doğumdan önce iki milyonum vardı doğumda aldılar I. Şimdi miyom yok kanamam iki kat daha fazla oldu diyebilirimkızlar benim adetleeim hep biraz yoğun olurdu ama doğum sonrası olanlar evden çıkılmayacak gibi. çok yoğun ayağa kalkmamla üstüm başım batıyo ped yetişemiyo lohusa külot bezi aldım artık. var mı böyle olan yoksa bu sorunlu bi durum mu kontrollerde bişe yoktu ama küçük bi
myomum var o neden olur mu ki
Ben de Kraft aldım açıkçası küçük tepsi özellikle istedim yıkaması ve yer kaplamaması açısından daha iyi. Sonuçta önüne koyacagınız bir tabak bir bardak. Ben de emniyet kemerini beğenmedim çok uğraştırıyor kemer takmak istememe gibi bi şansım yok. Özellikle çocuğu koyarken kemerin üzerine geliyor batıyor belki çocuğa. Onu sevmedim.Kraft chef aldık, oturma yeri geniş ve tepsisi öne doğru sıkışık değil. Beybi tombik olunca iyice baktık incelediksonra evde karar verip netten aldık. şuan kargo dağıtımda heyecanla bekliyorum
tek olumsuz yanı bence tepsi fazla büyük değil. Tepsi büyüklüğü olarak joie çok güzeldi ama oturma yeri dar ve tepsi çok önde, ileri fazla çekilmiyor göbekli bebeği sıkar gibi geldi.
#reklamdeğil
Benım de gecikerek oldu. Korkma:) ya da kork aman :) dikkatBen ilk adetimi geçen ayın 18 inde oldum ve deli gibi kan geldi. Bu kadar yoğun yaşamazdım. Bu ay gelmedi 1 hafta gecikti. Düzenli mi oluyor sizin ?
Aa iyi düzenli olmamamsı normalbiraz daha bekleyeceğim gelmezse test mi yapsam yoksa korunduk ama bilemedim
Evet kabak havuç patates sonra da ev yoğurdu
aynu biz de öyleyiz Allahtan şimdilik uyuyor da biz de sabahları uyuyoruz. Birkaç aya o da kalmayacak mecbur kalkacağız. Şöyle uykusunu 8 gibi uyanmaya ayarlasa çok mutlu olacağım
Ben ikeadan antilop aldım yanında da sırt yan destekli şişme yastığını aldım ama çok küçükmüş. Bizimki zor içine girip çıkıyor cumartesi götüreceğim bakalım iade alacaklar mı açıp kurduk ama![]()
Benım kızım da kilo alımı alt sınırda. Meme reddi var bu ara. Mama hiçbir şekilde ilk günden beri almıyor kaç çeşit denedik. Aynı durumdayız memeyi birkaç dk emip bırakıyor on dk sonra gene ağlıyor aç olduğu için ağlıyor ama meme de almıyor ilgisi hep başka yerlerde. Geçici diye bekliyorum. Bir hafta sonra bizimki de beş aylık olacak. Şu 6300 gr. Ek gıda tadımına ben 4 ay solunca başladım çünkü laktoz intoleransı var kakası hep sulu köpüklü idi. Yogurt vs ile düzeldi. Şimdi günde bir iki çorba kaşığı olacak şekilde bir şeyler veriyorum.Merhaba. Benim kızda aynı ya kilo almıyor. Mama vermek istedim tadını beğenmedi icmedi. Emziriyorum karnı biraz doyunca bırakıyor sanırım emmeyi çünkü tam bosaltmiyor memeyi. Bende ne yapacagimi sasirdim. Biz 4 bucuk aylik olduk daha 6 kilo anca olucaz.