2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
kızlar merhaba küçük bi tatil planladık sinopta yakınlarımıza geldik. miniği denize soktuk gık demedi bayıldı 🤗
Bir de avent emzikle şöyle bişey yaşadık dikkat edin lütfen sizlerde. biz 6-18 ay emziğe geçtik baya büyük. eliyle çevirmiş oynarken şişik yanlardan ağzına sokmuş damağına sıkıştı kaldı. çıkardık ama çook ağladı çok canı yandı.
Çok geçmiş olsunnnn.Nasıl beceriyor bu minikler ya.Biz daha geçemedik itiyor hep.
Sizinle cok yakin gidiyor bizim bebisler. Bizim dogum kilosu 3520 5.ay kilosu 6900 cikti. Henuz 6 ay kontrolumuze var ama bizim doktorumuz 5.ayda dogum kilosunun 2 kati olmasini beklerdim keske biraz daha alsaydi dedi. Benimkinde istahsizlik vardi gecen ay ciddi sorun yasadim ama cok sukur suan iyi durumda duzelmeye basladi. Zayifligini takiyorum acikcasi bizimki boya gidiyor 70 cmdi. Ince uzun duruyor. Tek tesellim artik ek gidaya baslayacagiz bundan sonraki surecte kilo aldirmaya calisacagim artik. Isten de ayrildim, yil sonuna kadar yakindan ilgileneyim, cocugum toparlasin dedim.
Bizimki de 70 cm ve çubuk gibi duruyor 🤣 Erkek bebek mi sizinde?
Bende iş konusunu kapattım bebeğime benden iyi kimse bakamıyor çünkü.

Kızlar bizim canavarda yastık falan dinlemiyor herşeyi atıyor kaç kez yatağın yanında yakaladım.Beşiğinde çok terliyor diye biizm yatakta yatırıyordum.Dün beşiğinin yanını açıp yatakla birleştirdşm.İkisinin arasına girmiş sıkışmıştı yere bi 15 cm kalmıştı.Ağlama sesini duyup kolubdan tutup çekebildim o an.Sabahta çamaşırları kurutmaya atmaya gitmştim üniteye gelmiş ve ünitem cam.0 dı üniteyle salonaa girdim baktım çocuk yok.Kısa süreli kalp kriziydi benim için.Yüreğime indirecek sürekli birşey yaşıyoruz.Gerçekten rabbim koruyor.Çok dikkatli olmamız gereken dönemlere grdik 😅

Kızlar bizim canavarda yastık falan dinlemiyor herşeyi atıyor kaç kez yatağın yanında yakaladım.Beşiğinde çok terliyor diye biizm yatakta yatırıyordum.Dün beşiğinin yanını açıp yatakla birleştirdşm.İkisinin arasına girmiş sıkışmıştı yere bi 15 cm kalmıştı.Ağlama sesini duyup kolubdan tutup çekebildim o an.Sabahta çamaşırları kurutmaya atmaya gitmştim üniteye gelmiş ve ünitem cam.0 dı üniteyle salonaa girdim baktım çocuk yok.Kısa süreli kalp kriziydi benim için.Yüreğime indirecek sürekli birşey yaşıyoruz.Gerçekten rabbim koruyor.Çok dikkatli olmamız gereken dönemlere grdik 😅
Benimkisi poposunu kaldıra kaldıra prize gitmiş. Eve acil çeki düzen vermem lazım. Ben emeklemeye daha var sanıyordum ama benimki fıldır fıldır geziyor evi.

Benimkisi poposunu kaldıra kaldıra prize gitmiş. Eve acil çeki düzen vermem lazım. Ben emeklemeye daha var sanıyordum ama benimki fıldır fıldır geziyor evi.
Aynen öyle tam emeklemeselerde sürünğyolar yüzünü bastıra bastıra gidiyor ya da döne döne veya geriye 😅
Ne yapacağımı ben de düşünüyorum eşime diyorum ki biz bu evi hiç çocuğa göre düzmemişiz

Back
X