2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

hayır canım korkma bende adete yakın adet belirtileri vardı adet olcakmış gibi hissiyat ,sürekli tuvalete gittim baktım.stres yapmayın günlük yaşantınıza devam edin

İnşallah canım çok dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin hem maddi hem manevi çok zor bir süreç Allah bu süreçteki herkesin yardımcısı olsun

hayır canım korkma bende adete yakın adet belirtileri vardı adet olcakmış gibi hissiyat ,sürekli tuvalete gittim baktım.stres yapmayın günlük yaşantınıza devam edin
Canım ne güzel diyorsun . Ama vücudumu tanıyorum ben bugün adet tarihim dün gece ağrılarım başladı karın guruldamam ishal vs oldu bunlar hep adet öncesi belirtiler sende nasıldı belirtiler

Sevgili anne adayları size bir sorum var. Test günüm yarın (transfer sonrası 14. Gün) !!!

Eşim erken test yapmamam için her gün bana nasihat etti ama şimdi o gün geldi. Yarın sabah erkenden ofise gideceğim için aceleye gelecek.

Sizce bu akşam/gece yapsam sonuç güvenilir çıkar mı?? Siz hep ilk idrarla mı yapıyorsunuz testi?

Erken gebelik testi yapabilirsin sonuçta 13 gün geçmiş ben transfer sonrası onuncu günde yapmıştım ve çift çizgi vardı. Değer yüksekse ilk idrar önemli değil bence

Sizce?? 14 Şubat sabahı oldum transfer kasık ağrısı ve sürekli acıkma dışında belirti yok
Ayni gün transfer olmuşuz çok erken degilmiydi test için şuan benimde aşırı yoğun sol kasik ağrım var göğüslerim ciddi ciddi taş gibi olmuş sizde belirtiler nelerdi ay böyle çabuk çıkıyor mu sonuç cesaret aldım sizden bende mi denesem acaba

sıkıntı yok testini yaptir bu akşamdan kan verdir. ben 9 gün kan testi yaptirmistim 386 cikti 11. gün yaptirdim 1080 cikti.
yani illa 14. günü bekleyeceksin diye bir şey yok :)

sıkıntı yok testini yaptir bu akşamdan kan verdir. ben 9 gün kan testi yaptirmistim 386 cikti 11. gün yaptirdim 1080 cikti.
yani illa 14. günü bekleyeceksin diye bir şey yok :)
Yurt dışında yaşıyorum burada kan testi yaptırabilmem için önce idrar testiyle evde pozitifi görmek zorundayım doktor da ovitrellenin etkisi tam 14 gün vücutta bulunduğu için yanlış pozitiflerin çok sık görüldüğünü ve güvenilir sonuç için 14. Günü beklemem gerektiğini söyledi bu yüzden bu kadar uzadı aslında

evet otrivella etkisi sürebilir o kadar doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…