- 13 Eylül 2024
- 29
- 27
- 3
- 35
- Konu Sahibi birhemsiree
-
hayır canım korkma bende adete yakın adet belirtileri vardı adet olcakmış gibi hissiyat ,sürekli tuvalete gittim baktım.stres yapmayın günlük yaşantınıza devam edinBenim tarihim bugün ya da yarın. Dün gece adet belirtilerim başlayınca tutmadıgını düşünüyorum . Eşim ilaçlardandır diyor ama öyle olsa 5 gün önce de adet olacakmış gibi hissederdim . Adet günüm yaklaştığı için böyle hissettiğimi düşünüyorum
Benim de isteğim o yönde. İlk transferim karışık duygular içerisindeyim ama elimden geleni yapıcamHayırlı olsun dilerim pozitif sonuçlar alırsınız bence sabırlı olun moraliniz bozulmasın diye kan gününüzde sonucu öğrenin en sağlıklısı
İnşallah canım çok dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsinOyyy oyy inanılmaz ücretler ben iki aydır tedavi görüyorum her bir iğnem bin tl günde iki tane yapıyorum sırf yumurtalarım büyüsün diyeiki ayda 80 90 gitti o bile bizi inanılmaz zorladı birikim yapmadan bu yola çıkılmaz belli rabbim bizimde yüzümüzü güldürsünde inşallah tüp bebeğe hiç gerek kalmaz inşallah
Canım ne güzel diyorsun . Ama vücudumu tanıyorum ben bugün adet tarihim dün gece ağrılarım başladı karın guruldamam ishal vs oldu bunlar hep adet öncesi belirtilerhayır canım korkma bende adete yakın adet belirtileri vardı adet olcakmış gibi hissiyat ,sürekli tuvalete gittim baktım.stres yapmayın günlük yaşantınıza devam edin
Erken gebelik testi yapabilirsin sonuçta 13 gün geçmiş ben transfer sonrası onuncu günde yapmıştım ve çift çizgi vardı. Değer yüksekse ilk idrar önemli değil benceSevgili anne adayları size bir sorum var. Test günüm yarın (transfer sonrası 14. Gün) !!!
Eşim erken test yapmamam için her gün bana nasihat etti ama şimdi o gün geldi. Yarın sabah erkenden ofise gideceğim için aceleye gelecek.
Sizce bu akşam/gece yapsam sonuç güvenilir çıkar mı?? Siz hep ilk idrarla mı yapıyorsunuz testi?
güzel haberlerinle canımAz önce transferim tamamlandı mükemmel bir andı28 Şubat test tarihim bakalım zaman nasıl geçecek
Ayni gün transfer olmuşuz çok erken degilmiydi test için şuan benimde aşırı yoğun sol kasik ağrım var göğüslerim ciddi ciddi taş gibi olmuş sizde belirtiler nelerdi ay böyle çabuk çıkıyor mu sonuç cesaret aldım sizden bende mi denesem acabaSizce?? 14 Şubat sabahı oldum transfer kasık ağrısı ve sürekli acıkma dışında belirti yok
sıkıntı yok testini yaptir bu akşamdan kan verdir. ben 9 gün kan testi yaptirmistim 386 cikti 11. gün yaptirdim 1080 cikti.Sevgili anne adayları size bir sorum var. Test günüm yarın (transfer sonrası 14. Gün) !!!
Eşim erken test yapmamam için her gün bana nasihat etti ama şimdi o gün geldi. Yarın sabah erkenden ofise gideceğim için aceleye gelecek.
Sizce bu akşam/gece yapsam sonuç güvenilir çıkar mı?? Siz hep ilk idrarla mı yapıyorsunuz testi?
Merhaba kaçıncı gün embriyosuydusıkıntı yok testini yaptir bu akşamdan kan verdir. ben 9 gün kan testi yaptirmistim 386 cikti 11. gün yaptirdim 1080 cikti.
yani illa 14. günü bekleyeceksin diye bir şey yok :)
Benim de 27 Şubat dün aynı duyguları yaşadım. Umarım pozitif sonuçlarımız olur kaçıncı gün ve kaç embriyo transferi olmuştunuzAz önce transferim tamamlandı mükemmel bir andı28 Şubat test tarihim bakalım zaman nasıl geçecek
Sevgili anne adayları size bir sorum var. Test günüm yarın (transfer sonrası 14. Gün) !!!
Yurt dışında yaşıyorum burada kan testi yaptırabilmem için önce idrar testiyle evde pozitifi görmek zorundayımsıkıntı yok testini yaptir bu akşamdan kan verdir. ben 9 gün kan testi yaptirmistim 386 cikti 11. gün yaptirdim 1080 cikti.
yani illa 14. günü bekleyeceksin diye bir şey yok :)
5. Gün 4aa embriyosuMerhaba kaçıncı gün embriyosuydu
5.gün 4 AAMerhaba kaçıncı gün embriyosuydu
evet otrivella etkisi sürebilir o kadar doğrudurYurt dışında yaşıyorum burada kan testi yaptırabilmem için önce idrar testiyle evde pozitifi görmek zorundayımdoktor da ovitrellenin etkisi tam 14 gün vücutta bulunduğu için yanlış pozitiflerin çok sık görüldüğünü ve güvenilir sonuç için 14. Günü beklemem gerektiğini söyledi bu yüzden bu kadar uzadı aslında
12. Gün 311Test vermişmiydin sonucun nasıl çıktı
Ne güzel maşallah Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip efsin inşallah12. Gün 311
2 gün sonra 717 sonucum perşembe doktor kontrolüm var
Canım 5.gün embriyo 8.ve 9.gün idrarda çıkmadı silik bile 9. Gün kanda173 çıktı lütfen üzülmeyinVslla neden bilmiyorum umudum pek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?