2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Ayak üşümesi belirti midir acaba yaa hiç üşümeyen ayaklarım buz kesti ısınmıyo var mı kızlar benzer sıkıntı yaşayanınız ayın 25 ine daha çok var ozamana kadar hiç test yapmayı da düşünmüyorum ister istemez merak ediyorum sadece

3. Gün taze transferimin 6. Günü bugün.. meme hassasiyeti, hafif kramplar, rahimdeki kıpırtılar vs hepsi kayboldu, bugün uyandım ve hiçbir şey hissetmiyorum sanki 3 haftadır tedavi gören 2 günde bir iğne vurulan günde 4 fitil atan ben değilmişim gibi.. bu ikinci tedavimdi yaş 36 durumum tekrar denemeye müsait değil.. kimse bilmediği için sizlerle dertleşmek isteyip yazdım.. bana dua eder misiniz? Umarım hissettiğim gibi olmaz ve müjdeli haber alırım..

bende de aynı durum oldu korktum bende valla ama ne olup bittiğini bende bilmiyorum

Sonucum Beta HCG 224.5 çıktı sizce nasıl

benimde 9. günde 386 11 günde 1080 çıktı bu cumartesi kontrole cagirdi doktor tek embriyo 5. gün 4aa transfer edildi

merhaba,
36 yaş, 6 şubat transfer, 4aa, 2 embriyo
bugün 12. gün
beta HCG:
6.gün 86
9.gün 460
12.gün 2430

sorusu olanlar memnuniyetle cevaplarım
Merhaba hayırlı olsun öncelikle bende 2 embriyo transferi oldum belirtiniz varmıydı

Benim de öyleydi canım hatta bende gruplara yazmıştım ayağı üşüyen var mı diye benim ayaklarım buz kesmişti ısınamıyordum. Gebelik kan akışını etkiliyormuş inşallah kanda pozitifi görürsün

Merhaba arkadaşlar günaydın 3. Gün embriyosu transfer hariç 9. Günüm idrar testi yaptım ama tertemiz çıktı. Olsa azda olsa silik çıkması gerekirdi diye düşünüyorum bu sefer de olmadı galiba yarın kan vereceğim 12. Günü beklemeyip 10. Gün vercem varsa küçük değer De olsa çıkar

Eklentiler

• 1000022173.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…