2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Canım gebelik boyunca o şişlik devam ediyor genelde. Eltim 5 aylık hamile göğüsleri balon gibi şişti o yüzden şişlik normal gebelikte ama sen tedbiri elden bırakma tabi doktora görünmekte fayda var
Gideceğim gideceğim içime sıkıntı oldu teşekkür ederim cevabın için canım

Doktorumuz aynı sürecinizi bende çok merak ediyor ve heyecanla bekliyorum Rabbim kolaylıkla sağlıkla hayırlı evlatlar nasib eylesin bütün kalbimle ediyorum bu duayı haberinizi bekliyorum
Merhaba umarım hepimiz cok guzel haberler alırız cok ama çok teşekkür ederim transfer sonrasi 2. Günümü doldurdum beklemedeyim:) siz ne aşamadasiniz

Merhaba umarım hepimiz cok guzel haberler alırız cok ama çok teşekkür ederim transfer sonrasi 2. Günümü doldurdum beklemedeyim:) siz ne aşamadasiniz
Ben transferin 9. Gününe geldim size tavsiyem heyecan yada stres yapmayın akışına bırakın can verecek olan Allah bolca dua edin işle güçle asla uğraşmayın. Ben yemeğimi yaptım oturdum vallahi. 7. Gün test yaptım silik çift çizgi gördüm bu sabah tekrar yaptım 9. Gün oldu çizgi daha net şükürler olsun. Yani akışına bırakın

Ben glifor kullaniyorum. Dr birakma dedi. Kabizliga iyi geliyor. Havuc suyu iciyorum. Tutnnayi arttiriyormus. Tavsiye ederim
Selamlar canım glifor kullanıyorum demişsin insülin direncin var sanırım bende de var ama doktorum kullanmamı önermedi testten sonra bakacağız dedi ama havuç şekerlidir yapısı gereği suyu daha da şekerli olur bu anlamda doktoruna danışarak tüketmeni tavsiye ederim

Transfer günü hariç 8.gun kan tahlilini bekleyeceğim. evde teste yapmayı düşünmüyorum.sabirla bekliyorum korkuyorum sonuçtan

Kızlar test verdim sonuç bekliyorum . Çok stresliyim ..
Sakin olun yaptığınız stres sonucu olumlu etkilemeyecek anca size zararı olur. Dışarı cikin derin bir nefes alın en önemli şeyin sizin mutluluğunuz olduğunu unutmayın. İnşallah olumlu sonuçla daha da mutlu olun

Hayırlı uğurlu olsun ben doktordan öğrenmek istiyorum test yapmayacağım bu sefer gunlere çentik atarak gidiyoruz suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…