- 8 Şubat 2025
- 66
- 64
- 3
- 33
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.261
Gideceğim gideceğim içime sıkıntı oldu teşekkür ederim cevabın için canımCanım gebelik boyunca o şişlik devam ediyor genelde. Eltim 5 aylık hamile göğüsleri balon gibi şişti o yüzden şişlik normal gebelikte ama sen tedbiri elden bırakma tabi doktora görünmekte fayda var
Merhaba umarım hepimiz cok guzel haberler alırız cok ama çok teşekkür ederim transfer sonrasi 2. Günümü doldurdum beklemedeyim:) siz ne aşamadasinizDoktorumuz aynı sürecinizi bende çok merak ediyor ve heyecanla bekliyorum Rabbim kolaylıkla sağlıkla hayırlı evlatlar nasib eylesin bütün kalbimle ediyorum bu duayı haberinizi bekliyorum
Ben transferin 9. Gününe geldim size tavsiyem heyecan yada stres yapmayın akışına bırakın can verecek olan Allah bolca dua edin işle güçle asla uğraşmayın. Ben yemeğimi yaptım oturdum vallahi. 7. Gün test yaptım silik çift çizgi gördüm bu sabah tekrar yaptım 9. Gün oldu çizgi daha net şükürler olsun. Yani akışına bırakınMerhaba umarım hepimiz cok guzel haberler alırız cok ama çok teşekkür ederim transfer sonrasi 2. Günümü doldurdum beklemedeyim:) siz ne aşamadasiniz
Selamlar canım glifor kullanıyorum demişsin insülin direncin var sanırım bende de var ama doktorum kullanmamı önermedi testten sonra bakacağız dedi ama havuç şekerlidir yapısı gereği suyu daha da şekerli olur bu anlamda doktoruna danışarak tüketmeni tavsiye ederimBen glifor kullaniyorum. Dr birakma dedi. Kabizliga iyi geliyor. Havuc suyu iciyorum. Tutnnayi arttiriyormus. Tavsiye ederim
Bende 3.günümdeyim çok heyacanlıyımMerhaba umarım hepimiz cok guzel haberler alırız cok ama çok teşekkür ederim transfer sonrasi 2. Günümü doldurdum beklemedeyim:) siz ne aşamadasiniz
Transfer günü hariç 8.gun kan tahlilini bekleyeceğim. evde teste yapmayı düşünmüyorum.sabirla bekliyorum korkuyorum sonuçtanMerhaba umarım hepimiz cok guzel haberler alırız cok ama çok teşekkür ederim transfer sonrasi 2. Günümü doldurdum beklemedeyim:) siz ne aşamadasiniz
Sakin olun yaptığınız stres sonucu olumlu etkilemeyecek anca size zararı olur. Dışarı cikin derin bir nefes alın en önemli şeyin sizin mutluluğunuz olduğunu unutmayın. İnşallah olumlu sonuçla daha da mutlu olunKızlar test verdim sonuç bekliyorum . Çok stresliyim ..
Hayırlı uğurlu olsun ben doktordan öğrenmek istiyorum test yapmayacağım bu sefer gunlere çentik atarak gidiyoruz suandaBen transferin 9. Gününe geldim size tavsiyem heyecan yada stres yapmayın akışına bırakın can verecek olan Allah bolca dua edin işle güçle asla uğraşmayın. Ben yemeğimi yaptım oturdum vallahi. 7. Gün test yaptım silik çift çizgi gördüm bu sabah tekrar yaptım 9. Gün oldu çizgi daha net şükürler olsun. Yani akışına bırakın
Umarim cooook guzel sonuc çıkar yaa haber et onca bekledin 2 saat sonra umarim cok mutlu olursunKızlar test verdim sonuç bekliyorum . Çok stresliyim ..
Aslında yapma amacım kendimi kötüye hazırlamaktı çünkü çok fazla bağlanıyorum son günde yıkılıyorum yani 2 kez öyle olduHayırlı uğurlu olsun ben doktordan öğrenmek istiyorum test yapmayacağım bu sefer gunlere çentik atarak gidiyoruz suanda
Aynısı aynısı bir yandan aklımda sonra bir bakıyorum unutmuşum transfer olduğumuBende 3.günümdeyim çok heyacanlıyım
Bende öncekilerde negatifi görünce ilaclari kullanamadım o yuzden bu sefer öyle olsun istemedimAslında yapma amacım kendimi kötüye hazırlamaktı çünkü çok fazla bağlanıyorum son günde yıkılıyorum yani 2 kez öyle oldu
Siz daha doğrusunu yapıyorsunuz. Umarım bu sefer yüzümüz gülerBende öncekilerde negatifi görünce ilaclari kullanamadım o yuzden bu sefer öyle olsun istemedim
C9k az kalmis öğretmene bende kan tahlilini bekleyip bakmayacağımTransfer günü hariç 8.gun kan tahlilini bekleyeceğim. evde teste yapmayı düşünmüyorum.sabirla bekliyorum korkuyorum sonuçtan
Amin aminSiz daha doğrusunu yapıyorsunuz. Umarım bu sefer yüzümüz güler
Yemin ederim aynı uyanıyorum böyle normal bir anda aklıma geliyor transfer olduğumAynısı aynısı bir yandan aklımda sonra bir bakıyorum unutmuşum transfer olduğumu
Benimde aynısı aynısıYemin ederim aynı uyanıyorum böyle normal bir anda aklıma geliyor transfer olduğum
Kasık ağrınız var mı birde fitil kullanıyor musunuzBenimde aynısı aynısı
Dun bir sat falan kasik ağrısıyla birlikte bacaklarım inanılmaz ağrıdı orda bir unutamadım acaba ilacın etkisi mi yoksa tutunuyor mu diye agri gidince düşüncesinide biraktim sonraYemin ederim aynı uyanıyorum böyle normal bir anda aklıma geliyor transfer olduğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?