- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.241
Benim 5. Gün dondurulmuş 1 adet 4AA transferi yapıldı. 5. Gün silik çizgi gördüm en net şekli 7. Gün gördüm5.gün embriyosumuydu sizin dondurulmuşmuydu? ben de 10 gün beklemek istemiyorum gerçi daha 3.günündeyim transferin ama 6-7 de yapsam nasıl olur acaba diye düşünmüyor değilimbenim 6.gün gibi oluyor aslında 5.gün ama blast ettikleri için 1 gün daha geçiyor sanırım
Ayyy çıkar dimiiiSenin 5.gündü arkadaşım çıkabilir aslında Salı ya da çarşamba
Ben de salı günü 7.gün o zaman yapmayı planlıyorum çarşamba cuma da kan verir artışı da görmüş olırum inşallah diye düşündümBenim 5. Gün dondurulmuş 1 adet 4AA transferi yapıldı. 5. Gün silik çizgi gördüm en net şekli 7. Gün gördüm7. Günden önce yapma istersen
Sorma sorma geçmiyor zamanHer gun birbirinin aynisi olmaya basladi yakar da var bir yere de cikamiyorum korkudan
Çıkar yaa olmadı 8de bi daha bakarsınnnAyyy çıkar dimiii
Merhaba geçen sene bugün transferim olmuştu benim de 4. Günden itibaren sürekli test yapardım 6. Günden sonra kaset de yapıyordum erken gebelik ile birlikte gün ilerledikçe koyulaşması gerekiyordu benim 6-7 gün çıkan çizgi 8.9 gün daha silik çıktı bende betam düşüyor diye moralim bozulmuştu sırf bunun için tekrar kan vermiştm ama yükselmişti betam o. Yüzden çizginin solukluğuna veya koyuluğuna bakarak beta bakmayın benden size tavsiye hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahEki Görüntüle 3547758 buda rengi oturmuş hali
AminMerhaba geçen sene bugün transferim olmuştu benim de 4. Günden itibaren sürekli test yapardım 6. Günden sonra kaset de yapıyordum erken gebelik ile birlikte gün ilerledikçe koyulaşması gerekiyordu benim 6-7 gün çıkan çizgi 8.9 gün daha silik çıktı bende betam düşüyor diye moralim bozulmuştu sırf bunun için tekrar kan vermiştm ama yükselmişti betam o. Yüzden çizginin solukluğuna veya koyuluğuna bakarak beta bakmayın benden size tavsiye hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah
Sol kasığımda dolgunluk hissi ara ara bel ağrısı , ve göğüs hasssiyeti oldu 5. Günün akşamı başladı ama ilaçtan mi yoksa belirti bilmiyorum.Arkadaslar selam, pozitif gorenleri kutluyorum
Hic belirti yasamadan pozitif goren var mi aranizda? Ya da belirtileriniz kacinci gunde basladi, basindan beri var miydi?
Benim henuz 4.gunu transferimin ve dun cok cok az bel ve kasik agrim oldu. Bugun yine hicbir sikayetim yok, goguslerimde hassasiyet bile yok. Belirti aramayin diyor hemsirem de, olan belirtileri de ilac ve ignelere bagli diye okudum ama yine de huzursuz oldum
Daha önceki günler test yaptınız mı çıktı mı? Elinizdeki erken gebelik testi mi? yarın benimde 8. Günüm bugün yaptım henüz yok birde herhangi bi belirtiniz var mıydı
Aslında yaptımDaha önceki günler test yaptınız mı çıktı mı? Elinizdeki erken gebelik testi mi? yarın benimde 8. Günüm bugün yaptım henüz yok birde herhangi bi belirtiniz var mıydı
Sizin pozitif sanirim sonucunuzSol kasığımda dolgunluk hissi ara ara bel ağrısı , ve göğüs hasssiyeti oldu 5. Günün akşamı başladı ama ilaçtan mi yoksa belirti bilmiyorum.
İdrarda gördüm ama kanda görmedim . inşallah hepimiz güzel sonuçlar alirizSizin pozitif sanirim sonucunuzkutlarim
İnşallah kan testinizde çıkar ve sağlıkla kucağınıza alırsınızAslında yaptım6. Gün kaset teste gördüm ilk hayali çizgiyi ama hemen çıkmadı belki 15 dk sonra belirdi. 7 gün sabahı yine kaset test yaptım hiç bişi çıkmadı tertemiz . 8 gün sabahı da erken gebelik aldım çift çizgi cikti . Test bozuk olabilir diye tekrarladım yine çizgi cikti çok şükür.Aslinda belirti aramadım ama sol kasığımda dolgunluk hissi ve bel ağrım fazlaydı ilaclara bağladım .
Doktorumuz aynı sürecinizi bende çok merak ediyor ve heyecanla bekliyorum Rabbim kolaylıkla sağlıkla hayırlı evlatlar nasib eylesin bütün kalbimle ediyorum bu duayı haberinizi bekliyorumMerhaba sizinle 3.transferinizde konuşmuştuk ve ikimizinde negatifti simdi pozitif olmasına çok sevindimhayırlı uğurlu olsun Rabbim banada nasil etsin umarim 19 şubatta transferim var benimde
Yaptığımız Progestan veya prolutex iğneleri hcg hormonunu yükseltiyor mu yani hamilelik için yaptığımız idrar testi kan tahlili sonucu yanıltıcı çıkabilir mi
Hayir. Progestan hormonu bebegin yerini hazirliyorYaptığımız Progestan veya prolutex iğneleri hcg hormonunu yükseltiyor mu yani hamilelik için yaptığımız idrar testi kan tahlili sonucu yanıltıcı çıkabilir mi?
Ben glifor kullaniyorum. Dr birakma dedi. Kabizliga iyi geliyor. Havuc suyu iciyorum. Tutnnayi arttiriyormus. Tavsiye ederimBenim bugün transferimin 2. Günü hamilelik belirtim tabiki yok ama Ben de kabızlıkla mücadele ediyorum. Göbek etrafına vurduğum iğnelerin yerleri bazen acıyor. Zaman zaman çarpıntılarım oluyor özellikle prolutex iğneden sonra.
Çok uzun bir süreç bizim için Allah bekleyenlere sabır versin.
Canım gebelik boyunca o şişlik devam ediyor genelde. Eltim 5 aylık hamile göğüsleri balon gibi şişti o yüzden şişlik normal gebelikte ama sen tedbiri elden bırakma tabi doktora görünmekte fayda varArkadaşlar iyi akşamlar ben bir şey soracağım transfer sonucum pozitif 15 gün oldu sanırım . Göğüslerim o kadar ağrıyor ki şişler ve ateşli gibi… böyle bir şey yaşayan var mı benim göğüslerimde kistlerim var bu iğneler ilaçlar yan etki mi yapıyor diye düşünmeye başladım 6 ayda bir kontrole gidiyordum bıgün gittim 1 ay sonraya randevu verdiler ama çok endişeliyim buraya yazdım ki böyle olan var mı diye yoksa özele gideyim bir an önce baktırayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?