2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Merhaba umarım hepimiz cok guzel haberler alırız cok ama çok teşekkür ederim transfer sonrasi 2. Günümü doldurdum beklemedeyim:) siz ne aşamadasiniz
Rica ederim :) ben bir senedir ara verdim dondurulmuş embriyolarım var bir kaç aya tekrardan başlamayı planlıyoruz benimde embriyom 5. Gün 4bc kalitede

Yolk sac ne demek canm bilmediğimden soruyorum kusura bakma iniallah sorunsuzca geçer sürecin sağsalim kucağına alırsın hyırlı olsun canım

Kızlar bı bakarmısınız hcg cok değişik cıkıyor bende anlamıyorum sizce nasıl
12.gün 98
14.gün 140
16.gün 270
Pazartesi tekrar kan ver dedı doktor

Merhaba benide eklermisiniz yaş 24 6. Gün embriyosu 27 şubat

Dondurulmuş embriyo çatlatma iğnesi yok arkadaşım . İnşallah tutmuştur . Çok silik çünkü çizgiler çok ümitlenemiyorum. Bu 2. Denemem benim
Canım gün olarak çok erken yapmana rağmen görülüyor. Tekrarladın mı testi? Erken gebelik testi ile denedin mi? Bence hamilesin, inşallah 2-3 güne kanda netleştireceksin

Canım inşallah vardır var gibi görünüyor bu kadar erken yapıyorsan bence predictör marka erken gebelik testi alıp onunla dene onun sonucuna göre de kan verirsin şimdiden hayırlı olsun benim de 5AA dondurulmuş oldu bugün 5.günüm test yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Benm de ikinci transferim ilkinde saniyelik kramplar girip geçiyordu ilki kimyasal olmuştu bunda hiç öyle bişey olmuyor hiçbir belirtim de yok sizin nasıl gidiyor Benm de 5aa transfer edildi 6.günüm

Arkadaşlar transfer öncesi hangi hormon değerlerine bakıyor e2 hariç birde kaç gün önce bakılıyor transfer günümü bakılıyor yada bilgi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…