- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.601
Bende bacak ağrısı ve halsizlik bununla birlikte uyku oldu. Ama şuan daha iyiyim uyku dışında. Umarım güzel ilerler.İnşallah sağlıklı güzel ilerler hepimizinilaçlardan mıdır nedir grip olacakmışım gibi kolum bacağım kalkmıyor hep yorgunum onun dışında bir değişiklik yok biraz da iştah var sizlerin nasıl geçiyor
Öyle tedirgin olacak bi şey değil bence yaa,içimize yerleşmeye çalışan büyümeye çalışan bebişler var.Aynı bende canım tedirgin oldum da
Inşallahİnşallah sağlıklı güzel ilerler hepimizinilaçlardan mıdır nedir grip olacakmışım gibi kolum bacağım kalkmıyor hep yorgunum onun dışında bir değişiklik yok biraz da iştah var sizlerin nasıl geçiyor
Peki belirtileriniz devam ediyor mu ? Gögüslerimdeki dolgunluk azaldı benim hassasiyet zaten pek yoktu . KorkuyorumGörmememiz çok normal çünkü çok minnak mış doktora bende sordumsağlıkla gelsinler
Benim 30 çıkmıştı değerim 7. Gün geçen sene bugün transferimin 5. Günüydü bugün evde test yapmıştım ve silik hafif çıkmıştı şimdi kucağımda emziriyorum Allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar arkadaşlar. Dün transferimin 7. Günüydü dayanamayıp kan testi verdim. 44 çıktı. Sizce nasıl? Hastanemi aradım 10. Gün olmadan birşey söyleyemeyiz dediler çok merak ediyorum
Var var erken gebelik ile yaparsan test bariz çizgi görürsün hayırlı olsunKızlar günaydın sabah ilk idrarla yaptım hayalet çizgiler hemen belirdi 7. Güngörebilir misiniz bilmiyorum ekliyorum yine de var mıdır bilemiyorum
Benim de 3. Transfer evde test yapmak için hiç hevesim yok test gününü beklerim herhalde belirti de yok ya şimdi merak etmiyorumInşallahbende halsizim hep uykum var bacaklarımda ağrı var ilaçlardan heralde.benim bu 2.transferdi inşallah hepimizin pozitif olsun sonucları,ben evde test yapmayı düşünmüyorum haftaya çarşamba yada perşembe kab veririm heralde,siz ne düşünüyorsunuz
Evet canım kalp atışını da duyalım.. yeterki sağlıklı gelsinlerÖyle tedirgin olacak bi şey değil bence yaa,içimize yerleşmeye çalışan büyümeye çalışan bebişler var.O kadar olur diye düşünüyorum..Yani içimi öyle ferah tutmaya çalışıyorum da diyebiliriz Hayırlısıyla kalp atışını da duyalım biraz daha rahatlarız belki
Korkmayın benim ara ara var belim de kaşığım da ağrı ama olmayandabilir miş oyuzden korkma lütfenPeki belirtileriniz devam ediyor mu ? Gögüslerimdeki dolgunluk azaldı benim hassasiyet zaten pek yoktu . Korkuyorum
Canım çok teşekkür ederim. Bu sabah da yaptım yine tertemizCanım dur bakalım sen 3.gün embriyosu diyorsun onun için erken bence moral bozma zamanı gelince kandan öğreneceksin bak inan
benim iyi gidiyor canım şükür bu sabah tekrar test yaptım artık daha belirgin hemen çıktı belki bu akşam gidip kan veririm artışı da görmek istiyorum bir de cuma veririm kontrol etmiş olurum en azından diye düşündüm bakalım. sürekli bir uyku basması oluyor arada da ciddi bir baş dönmesi oluyor. Kasıklardaki batmalar hala devam zatenCanım çok teşekkür ederim. Bu sabah da yaptım yine tertemizGeçen hafta Salı günü 13:16’da olmuştu transfer. Yani daha 8 günüm dolmadı, Cumartesi test günüm. İnşallah dediğin gibi olur Senin nasıl gidiyor? Beni rahatlattın, çok çok teşekkürler
en kısa zamanda kolaylıkla sen de yeniden sürece başlar ve bu defa güzel sonuçlar alırsın inşallah canım üzme canını Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur elbetBugün kan testi günümdu maalesef negatif.ben çok umutluydum pozitif göreceğim diye..Kendi tecrübemi söylüyorum kesinlikle belirti aramayın.transferin 7. Gününden itibaren o kadar sırt bel ağrım vardi ki 5 dk ayakta duramıyordum.surekli yatmak zorunda kaldım.daha başka belirtilerde oluştu.hepsi boş çıktı.. ayrıca belirti olacak mı diye aramadım düşünmedim de bel agrisi özellikle beni çok yanılttı.. pozitifi gorenleri kutlarım.negatif olanlar inşallah bir gün bizimde yüzümüz güler mucadeleye devam...
Maşallahbenim iyi gidiyor canım şükür bu sabah tekrar test yaptım artık daha belirgin hemen çıktı belki bu akşam gidip kan veririm artışı da görmek istiyorum bir de cuma veririm kontrol etmiş olurum en azından diye düşündüm bakalım. sürekli bir uyku basması oluyor arada da ciddi bir baş dönmesi oluyor. Kasıklardaki batmalar hala devam zaten
Yaaa çok çok sevindim sağlıkla büyütün bebeğinizi. Çok sevindim şuan çok teşekkür ediyorum yazdığınız içinBenim 30 çıkmıştı değerim 7. Gün geçen sene bugün transferimin 5. Günüydü bugün evde test yapmıştım ve silik hafif çıkmıştı şimdi kucağımda emziriyorum Allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Gözünüz aydınKızlar günaydın sabah ilk idrarla yaptım hayalet çizgiler hemen belirdi 7. Güngörebilir misiniz bilmiyorum ekliyorum yine de var mıdır bilemiyorum
Merhaba kan testi günüm cumartesi aslında beklemeyi düşünüyorum. 6. Gün çift embriyoyduGözünüz aydınHemen kan verin kaçıncı gün embriyosu?
Çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum kendimde bunu yasadım bir öncekinde mücadeleye devam dediğiniz gibi pes etmeyelim lütfenBugün kan testi günümdu maalesef negatif.ben çok umutluydum pozitif göreceğim diye..Kendi tecrübemi söylüyorum kesinlikle belirti aramayın.transferin 7. Gününden itibaren o kadar sırt bel ağrım vardi ki 5 dk ayakta duramıyordum.surekli yatmak zorunda kaldım.daha başka belirtilerde oluştu.hepsi boş çıktı.. ayrıca belirti olacak mı diye aramadım düşünmedim de bel agrisi özellikle beni çok yanılttı.. pozitifi gorenleri kutlarım.negatif olanlar inşallah bir gün bizimde yüzümüz güler mucadeleye devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?