2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Bende bacak ağrısı ve halsizlik bununla birlikte uyku oldu. Ama şuan daha iyiyim uyku dışında. Umarım güzel ilerler.

Aynı bende canım tedirgin oldum da
Öyle tedirgin olacak bi şey değil bence yaa,içimize yerleşmeye çalışan büyümeye çalışan bebişler var.O kadar olur diye düşünüyorum..Yani içimi öyle ferah tutmaya çalışıyorum da diyebilirizHayırlısıyla kalp atışını da duyalım biraz daha rahatlarız belki

Pozitif gören kızlar, sizde de bacağınızda böyle karıncalanma mı deyim kaşınma mı her neyse böyle bi his geliyo bacağımı hareket ettirmem gerekiyor çok rahatsız edici. Huzursuz bacak sendromu diolarmış meğerse sizde de oluyormu? Bnm özellikle bu hafta çok oldu sadece sol bacağımda, uyumak veya uzanmak zorlu oluyor bu yüzden rahat edemiyorum

Inşallah bende halsizim hep uykum var bacaklarımda ağrı var ilaçlardan heralde.benim bu 2.transferdi inşallah hepimizin pozitif olsun sonucları,ben evde test yapmayı düşünmüyorum haftaya çarşamba yada perşembe kab veririm heralde,siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar günaydın sabah ilk idrarla yaptım hayalet çizgiler hemen belirdi 7. Gün görebilir misiniz bilmiyorum ekliyorum yine de var mıdır bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_6986.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar. Dün transferimin 7. Günüydü dayanamayıp kan testi verdim. 44 çıktı. Sizce nasıl? Hastanemi aradım 10. Gün olmadan birşey söyleyemeyiz dediler çok merak ediyorum
Benim 30 çıkmıştı değerim 7. Gün geçen sene bugün transferimin 5. Günüydü bugün evde test yapmıştım ve silik hafif çıkmıştı şimdi kucağımda emziriyorum Allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de 3. Transfer evde test yapmak için hiç hevesim yok test gününü beklerim herhalde belirti de yok ya şimdi merak etmiyorum

Evet canım kalp atışını da duyalım.. yeterki sağlıklı gelsinler

Canım dur bakalım sen 3.gün embriyosu diyorsun onun için erken bence moral bozma zamanı gelince kandan öğreneceksin bak inan
Canım çok teşekkür ederim. Bu sabah da yaptım yine tertemiz Geçen hafta Salı günü 13:16’da olmuştu transfer. Yani daha 8 günüm dolmadı, Cumartesi test günüm. İnşallah dediğin gibi olur Senin nasıl gidiyor? Beni rahatlattın, çok çok teşekkürler

benim iyi gidiyor canım şükür bu sabah tekrar test yaptım artık daha belirgin hemen çıktı belki bu akşam gidip kan veririm artışı da görmek istiyorum bir de cuma veririm kontrol etmiş olurum en azından diye düşündüm bakalım. sürekli bir uyku basması oluyor arada da ciddi bir baş dönmesi oluyor. Kasıklardaki batmalar hala devam zaten

Bugün kan testi günümdu maalesef negatif.ben çok umutluydum pozitif göreceğim diye..Kendi tecrübemi söylüyorum kesinlikle belirti aramayın.transferin 7. Gününden itibaren o kadar sırt bel ağrım vardi ki 5 dk ayakta duramıyordum.surekli yatmak zorunda kaldım.daha başka belirtilerde oluştu.hepsi boş çıktı.. ayrıca belirti olacak mı diye aramadım düşünmedim de bel agrisi özellikle beni çok yanılttı.. pozitifi gorenleri kutlarım.negatif olanlar inşallah bir gün bizimde yüzümüz güler mucadeleye devam...

en kısa zamanda kolaylıkla sen de yeniden sürece başlar ve bu defa güzel sonuçlar alırsın inşallah canım üzme canını Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur elbet

Maşallah çok sevindim kan sonucunu bekliyorum, bence gayet yüksek gelecek canım

Yaaa çok çok sevindim sağlıkla büyütün bebeğinizi. Çok sevindim şuan çok teşekkür ediyorum yazdığınız için

Çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum kendimde bunu yasadım bir öncekinde mücadeleye devam dediğiniz gibi pes etmeyelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…