- 19 Aralık 2023
- 1.268
- 683
- 43
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.681
Son yaptığınız test bozuktur belki kaçıncı günde yapmıştınız pozitifleri? Bazen yalancı negatif de verebiliyorYaa deme öyle, 137 görmek için neler vermem şuanda. İçimde bi gariplik vardı akşam eve geldim yine erken gebelik testi yaptım. Asla 2. Çizgi yok, çok şaşkınım şuan . Dün sabah ve bu sabah çok belirgin vardı, resmen sabahki durum tam tersine dönmüş, başına böyle gelip, kanda pozitif gören varmı acaba ne oldu anlamadım
Yok yok önemli olan sağlıkla artmasıÖyle mi dersin artacak inşallah hadi bakalım ne biliyim hep 20 ler 300 ler görünce bi moralim bozuldu
Çok geçmiş olsun siz iyi olun her şey yoluna girer önce sizin sağlığınız kendinizde suç aramayın sonuçta kim bilerek yapar ki umarım sağlıkla kucağıniza alırsınız benim de 2 tüp bebek kayıp 8 ve 10 haftalık 2 de normal gebelik kayıp çift rahimliydim hepsinde büyük olan rahimin girişi kapandı hamile kalınca neredeyse patliyordu rahim ağzı açtılar bı ameliyat yine olmadı rahim alındı şimdi küçük olan taraftan hep hamile kaldım oraya da 2 defa histeroskopi oldum bakalım şimdi ne olacak en can sıkıcı olan da ameliyatlarimin hepsi açık rahim ameliyatı bildiğin sezeryan işte.bu defa şans bizden yana olsun canı gönülden diliyorum.Bende 11 hafta fetal dna yaptirdim temiz cikti hersey iyiydi ne olduysa birden 5. Ay detayli ultrasonda cikti. Sonlandirmadan amniyosentez aldilar egzim wes bidunya genetik test yaptirlar hepsi temiz. Eşimle kendime kromozom testi yaptik hepsi temiz... ama neden oldu sorusu hep aklimda ne yaptim guzel kizimi nasil kaybettim hic bilmiyorum. Her embriyo farklidir dediler eski donmis embbriyolarimizi ondan transfer ettiricez. Ama inan olmayacaksa bastan olmasin suni sanciyla 3 gunde zor dogurdum. En son hastaneden kaciyordum beni zor tuttular
Bu sabah benimde aynısı oldu arkadasım. Dün sabah 2 tane yapmıştım attım buraya. Bu sabah 1 tane yaptım direk negatif moralim acayip bozuldu. Transferin 7. Günü silik pozitifti 8. Gün negatif oldu anlamadım hiçbir şey. Dondorulmıs ayrıca iğne falan yokYaa deme öyle, 137 görmek için neler vermem şuanda. İçimde bi gariplik vardı akşam eve geldim yine erken gebelik testi yaptım. Asla 2. Çizgi yok, çok şaşkınım şuan . Dün sabah ve bu sabah çok belirgin vardı, resmen sabahki durum tam tersine dönmüş, başına böyle gelip, kanda pozitif gören varmı acaba ne oldu anlamadım
Geçmiş olsun ne zor hersey.. birde ben hastaneden bebegimin klabini durdurdular 3 gun boyunca süsulu koridorlar bebek anne seslerinde o işkenceyi çektim. Ay bana o sira ne zor geldi hersek saglikli bebegini kucagina aliyor kapilar suslu şenlikleri var ben karnimda ölü bebegimi dogurabilmek icin onlarla ayni koridorda yuruyorum. Bigun hamile kalirsam hicbiryeri suslemeyecegim ipeğimin yasini tutucamÇok geçmiş olsun siz iyi olun her şey yoluna girer önce sizin sağlığınız kendinizde suç aramayın sonuçta kim bilerek yapar ki umarım sağlıkla kucağıniza alırsınız benim de 2 tüp bebek kayıp 8 ve 10 haftalık 2 de normal gebelik kayıp çift rahimliydim hepsinde büyük olan rahimin girişi kapandı hamile kalınca neredeyse patliyordu rahim ağzı açtılar bı ameliyat yine olmadı rahim alındı şimdi küçük olan taraftan hep hamile kaldım oraya da 2 defa histeroskopi oldum bakalım şimdi ne olacak en can sıkıcı olan da ameliyatlarimin hepsi açık rahim ameliyatı bildiğin sezeryan işte.bu defa şans bizden yana olsun canı gönülden diliyorum.
İlk idrar testiniz miBende şimdi yaptım ilk idrarla ama negatif maalesef bugün 8. Günüm
Merhaba ben bir önceki transferimde 10.gün idrarda silik görmüştüm.9.gün bile negatifti.Moralinizi bozmayın.Mesela ben bugün gidip kan baktırdım ama çok erkendi hiç moralimi bozmadım.900 tl gitti boşu boşuna o kadar
Canımmmm çokkkk ama çokkk sevindimKızlar bugün dayanamadım kan testi verdim 137 çıktı sonucum cuma tekrar lan vereceğim güzel artış görürüm inşallah bugün gidip lan verdiğime pişman oldum evde test iyi de kanda düşük değer görünce insan demoralize oluyorbu arada bugün 8.günüm transfer sonrası
Merhaba, evet erken davrandım ve umarım boşuna üzülmüşümdür. Sizin de 3. gün embriyosu mu? Umarım pozitif sonuçlarımızı arka arkaya paylaşırızMerhaba bende ayni gün 13.40 ta oldum. Henüz çok erken test için normalde kan için bile pazartesi dediler bana
Merhaba, dün de yapmıştım ama maalesef tertemizdi bugün yapmamaya karar verdim :) Yarın kan testi yaptıracağım. Çoğu kişi 5-7 günde çizgi görmüş ben de bir umutla yaptım ama en güzeli beklemek, erken yapıp negatifi görmek çok üzücü ve umut kırıcı oluyor…Tekrar test yaptınız mı acaba
Evet ilk idrarım ile yaptımİlk idrar testiniz mi
Amin canım teşekkür ederim dileyen isteyen herkes bu mutlu haberi tez zamanda alsın inşallahCanımmmm çokkkk ama çokkk sevindimhayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benım bu sabah çoooook silikti , dün ve evelsi gün baya netti, hemen kan verdim. Bu belirsizlik çok zor. 2 saate çıkacak sonuçBu sabah benimde aynısı oldu arkadasım. Dün sabah 2 tane yapmıştım attım buraya. Bu sabah 1 tane yaptım direk negatif moralim acayip bozuldu. Transferin 7. Günü silik pozitifti 8. Gün negatif oldu anlamadım hiçbir şey. Dondorulmıs ayrıca iğne falan yok
Nasıl olabiliyor bu anlayamadım gerçekten. Hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyorumBenım bu sabah çoooook silikti , dün ve evelsi gün baya netti, hemen kan verdim. Bu belirsizlik çok zor. 2 saate çıkacak sonuç
güzel haberlerini bekliyoruz canımBenım bu sabah çoooook silikti , dün ve evelsi gün baya netti, hemen kan verdim. Bu belirsizlik çok zor. 2 saate çıkacak sonuç
Umarım yeni bebeğiniz size yaşadığınız tüm kötü günleri tecrübeleri unutturur şimdi moralimizi en yüksekte tutma zamanı haşlanmış yumurta ceviz avakado zamanıGeçmiş olsun ne zor hersey.. birde ben hastaneden bebegimin klabini durdurdular 3 gun boyunca süsulu koridorlar bebek anne seslerinde o işkenceyi çektim. Ay bana o sira ne zor geldi hersek saglikli bebegini kucagina aliyor kapilar suslu şenlikleri var ben karnimda ölü bebegimi dogurabilmek icin onlarla ayni koridorda yuruyorum. Bigun hamile kalirsam hicbiryeri suslemeyecegim ipeğimin yasini tutucam
Hayırlı haberlerle gelin inşallah.Benim de bugün 5.gün.cumartesi ya da pazar tekrar kan vermeyi düşünüyorumYaa ne kadar da tatlısınız, çok teşekkür ederim, benim de yarın 10. gün, bugün test yapmayı bıraktım, yarın kan testi vereceğim İnşallah sizin gibi güzel sürpriz olur benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?