2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Arkadaşım benim gebeliğim keseyi görmeden düştü . Dış gebelikten şüphelendiler kürtaj oldum . Dış gebelik değilmiş daha sonra kimyasal gebelik dediler . Çok zor zamanlar geçirdim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün . Hiç negatif düşünme bak keseyi görmüşsün çok güzel . Kalp atışlarını da duyarsın yakında

Arkadaşlar ben kadar Estrofem kullanan yok herhalde
Günde 6 adet içiyorum . Transferden önce başladım hala devam ediyorum . Çok midemi bulandırıyor artık

Amin inşallah teşekkür ederim

Taze transfer de negatif görüp hemen arkasından dondurulmuş embriyo transfer olan var mı... Sonuçunuz nasıl oldu.
En azından 1 ay ara vermek mantıklı değil mi çok kararsız kaldım.bilgisi tecrübesi olan cevap yazarsa sevinirim

canım umudunu yitirme benim bir arkadaşım da ilkini taze transfer oldu tutmadı sonra kendi isteğiyle bir süre bekledi hemen transfer olmak istemedi kilo problemi de verdi kilo verince yaptırdı dondurulmuş embriyo transferini ocakta oldu şuan 8 haftalık hamile doktorun nasıl yönlendirirse kendini de hazır hissediyorsan bir manin yoksa da yaptırabilirsin sanki

Doktorum regl 2. Gün gel dedi hemen başlayalım diyecek sanırım.beni arka arkaya olması korkutuyor.1 ay beklemeyi düşünüyorum bakalım yarin belli olacak

Mücadeleye her zamn devam 3 negatif var benim alıştım galiba.her seferinde daha güçlenerek yola devam etmemiz gerekiyor bir öncekileri unutup.rabbim ne zamn ol derse o zaman olur .nasibizde ne varsa onu yasaycagiz..

USER][/td][td width="5.1086%"]37[/td][td width="10.2171%"]13 şubat[/td][td width="11.6539%"]4. Gün[/td][td width="8.461%"]25 şubat[/td][td width="16.6667%"][/td]
[/TR]
[TR]
[td width="47.8927%"]@baytarpinar[/td][td width="5.1086%"]36[/td][td width="10.2171%"]14 şubat[/td][td width="11.6539%"]3. Gün[/td][td width="8.461%"]26 şubat[/td][td width="16.6667%"][/td]
[/TR]
[TR]
[td width="47.8927%"]@mortalcombatbaby[/td][td width="5.1086%"][/td]
[td width="10.2171%"]5 şubat[/td][td width="11.6539%"]4AA[/td][td width="8.461%"]19 şubat[/td][td width="16.6667%"][/td]
[/TR]
[TR]
[td width="47.8927%"][/td]
[td width="5.1086%"][/td]
[td width="10.2171%"][/td]
[td width="11.6539%"][/td]
[td width="8.461%"][/td]
[td width="16.6667%"][/td]
[/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE]
Yas 41 5. Gün embriyosu 1 tane transfer tarihi 20.02.2025 test günü 04.03.2025 bugün 8. Gün idrar testi negativ

Merhaba ben Eylül de yaptırmıştım taze transfer 5aa kalitede 2 embriyom tutunmadı maalesef. Şimdi şubatta transfer oldum doktor bana 2 adet geçmesi yeterli demişti ben işim gereği uygun zamanda yaptırmak istedim. Çok şükür başarılı olduk pozitifiz şu an. Ben dondurulmul embriyo transferini daha sağlıklı buluyorum. Tazede tutunma zor oluyor bence

Evet bilimsel araştırmalara göre dondurulmuş embriyo başarı oranı daha yüksekmiş..hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Kaçıncı gün test yapmıştın ? Bende 22 Şubat c.tesi transfer oldum çok merak ediyorum yapsam mı beklesem mi
6. Günden itibaren çizgi görmeye başladım. 8 gün kan verdim 120 çıktı canım, yarın 10. Gün tekrar vericem artış oranı takip etmek için. Her türlü sonuca rağmen moralini bozmayacaksan test yap canım, çünkü çok kişinin geç döllenme oluyor, eğer öyle bir durumun varsa boşu boşuna moralini bozmuş ve kendini etkilemiş olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…