• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Böyle bir durumda ne söylenir bilemedim çok üzüldüm geçmiş olsun😔rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin .sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Allah en kısa zamanda yerini doldursun çok zor biliyorum ama tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Elinden geleni yaptın sonucta

İnşallah vanm benimde transfer günü ile beraber 3. Günüm hiç bi fark yok hafif gaz sancısı arada ı kadar sevndm şimdi sen böyle diyincee
Gerçekten hiçbir belirti yok arkadaşım . Bende çok okudum burada beliritileri olan . Göğüste hassasiyet felan yazmışlar inan hiçbiri yoktu .
Acaba olmadı mı dedim ama tutmuş bak 😇 sende içini ferah tut 🌸

Gerçekten hiçbir belirti yok arkadaşım . Bende çok okudum burada beliritileri olan . Göğüste hassasiyet felan yazmışlar inan hiçbiri yoktu .
Acaba olmadı mı dedim ama tutmuş bak 😇 sende içini ferah tut 🌸
Hadi hayırlısı darısı bana canım sağ salimm ilerlesinn sürecinn inşallahh :) kaçıncı gün embriyosuydu tazemi dondurulmuşmu canm

Benimde kimyasal gebelik oldu sanırım kızlar 9 . Gün idrarda silik pozitifti kan testide 5 çıkmıştı iki gün sonra deger 1 e düşmüş idrarda negatif ilaçları bıraktım birdahada olursa sadece istenen gün kan vericem erken sevinc olunca üzüntüde daha büyüyor Rabbim ellerimizi boş bırakmasın 🙏🤲

Kızlar sabah ki estrofem dozumu almayı unutmuşum nerdeyse 2.doz saati geliyo. Hiç başınıda geldi mi ne yapmak gerekir.

Benimde kimyasal gebelik oldu sanırım kızlar 9 . Gün idrarda silik pozitifti kan testide 5 çıkmıştı iki gün sonra deger 1 e düşmüş idrarda negatif ilaçları bıraktım birdahada olursa sadece istenen gün kan vericem erken sevinc olunca üzüntüde daha büyüyor Rabbim ellerimizi boş bırakmasın 🙏🤲
Geçmiş olsun ğzülme sakın, Allah en doğru zamanı biliyor.

• Amin
Reactions: KY7
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah sonuna gitmeyi nasip etsin. Kalitesi neydi embriyonun?
Teşekkür ederim canım .amin inşallah 🙏 hepimizi sağ salim kucaklarımıza alalım 🤲🏻🤲🏻
Bu benim 2.transferim ikiside donmuş embriyo 5Aa kaliteydi 🙂ilki kimyasal oldu Buda ikinci bakalım 😇

Back
X