- Konu Sahibi birhemsiree
- #1.861
Kızlar ovitirelle kaçıncı gün gidiyor vücuddan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir durumda ne söylenir bilemedim çok üzüldüm geçmiş olsunDüşük yaptım bugün,elendim.
Geçmiş olsun Allah sabır versinDüşük yaptım bugün,elendim.
Allah en kısa zamanda yerini doldursun çok zor biliyorum ama tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Elinden geleni yaptın sonuctaBöyle bir durumda ne söylenir bilemedim çok üzüldüm geçmiş olsunrabbim en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin .sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Rabbim yeni sevinçlerle yaşadığın bu durumu hafifletsin inşallah Hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah canımDüşük yaptım bugün,elendim.
Hayırlıı olsun canmm sağlıklı ilerlesinn bir belirtin varmıydııKızlaaarrr test sonucum çıktı
Transfer hariç 12.günüm
Değerim 900
![]()
Teşekkür ederim arkadaşımHayırlıı olsun canmm sağlıklı ilerlesinn bir belirtin varmıydıı
İnşallah vanm benimde transfer günü ile beraber 3. Günüm hiç bi fark yok hafif gaz sancısı arada ı kadar sevndm şimdi sen böyle diyinceeTeşekkür ederim arkadaşımhiçbir belirtim yoktu . Hala da yok .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda![]()
Gerçekten hiçbir belirti yok arkadaşım . Bende çok okudum burada beliritileri olan . Göğüste hassasiyet felan yazmışlar inan hiçbiri yoktu .İnşallah vanm benimde transfer günü ile beraber 3. Günüm hiç bi fark yok hafif gaz sancısı arada ı kadar sevndm şimdi sen böyle diyincee
Hadi hayırlısı darısı bana canım sağ salimm ilerlesinn sürecinn inşallahh :) kaçıncı gün embriyosuydu tazemi dondurulmuşmu canmGerçekten hiçbir belirti yok arkadaşım . Bende çok okudum burada beliritileri olan . Göğüste hassasiyet felan yazmışlar inan hiçbiri yoktu .
Acaba olmadı mı dedim ama tutmuş baksende içini ferah tut
![]()
5.gün embriyosu dondurulmuş canımHadi hayırlısı darısı bana canım sağ salimm ilerlesinn sürecinn inşallahh :) kaçıncı gün embriyosuydu tazemi dondurulmuşmu canm
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah sonuna gitmeyi nasip etsin. Kalitesi neydi embriyonun?5.gün embriyosu dondurulmuş canım![]()
Geçmiş olsun ğzülme sakın, Allah en doğru zamanı biliyor.Benimde kimyasal gebelik oldu sanırım kızlar 9 . Gün idrarda silik pozitifti kan testide 5 çıkmıştı iki gün sonra deger 1 e düşmüş idrarda negatif ilaçları bıraktım birdahada olursa sadece istenen gün kan vericem erken sevinc olunca üzüntüde daha büyüyor Rabbim ellerimizi boş bırakmasın![]()
Öğünü atlamış oldun, çift doz alma bence.Kızlar sabah ki estrofem dozumu almayı unutmuşum nerdeyse 2.doz saati geliyo. Hiç başınıda geldi mi ne yapmak gerekir.
Teşekkür ederim canım .amin inşallahHayırlı olsun canım çok sevindim. Allah sonuna gitmeyi nasip etsin. Kalitesi neydi embriyonun?