2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Dil bağımızı kestirdik bugün, şükür boğulmadan, boğazına kaçmadan rahatca emdi ilk kez
Geçmiş olsun. Benim bebeğimdede dilbağı var ama kestirmekten bahsetmediler emmesine engel değil dediler hastanede doğum yaptığmda. Siz ayrıca bi yere götürdünüzmi hastanemi yönlendirdi? Süreç nasıl işledi?
Ben düzenli olarak yatağında bir sağıma bir soluna yatırıyordum (hangi göğsü emzirdiysem kafasını o tarafa koyuyordum) 1.ay kontrolünde hemşire kafası çok sivrilmiş düz yatır dedi. Ama sivri olduğu için düz durmuyordu. Sağına soluna yastık koy ama sen yanında ol kusup aspire olmasın dedi. Gündüzleri anakucağında uyutmaya başladım onun kafa desteği düz durmasına yardım ediyor. 1 ay oldu sivriliği azaldı. Çipitiyle yazıştımda düzelirmiş çokta telaş yapma dedi

İlk muayeneden itibaren doktor bakılsın dedi, zaten bizim emme problemi yaratıyordu, yutkunamadigi için hep boguluyordu nefessiz kalıyordu emerken, KBB.ye gittim durumu söyledim, bugün iki sn.yede kesildi tık diye anlamadı bile

Sakin ok canın. Nasıl anladın ? Emin misin?

Canım 1 yaşa kadar verilmesi yasak olan tek yiyecek bal, çok tehlikeli bu konuda ciddi uyarmalısın. Kızmakta çok haklısın kim olsa senin hissettiklerini hissederdi
Anladım saol canım ben göze randevu için bakıyorum bulamadım da ben hep çapak hemde tarama için goturcem o zaman ilk önce çocuk doktoruna götüreyim o tarama için yönlendirir o zaman
Bulunduğumuz şehirde göz için randevu almıyoruz yenidoğan için sabah direkt gidiyoruz ve bakıyorlar belki senin götürmek istediğin hastanede de uygulama böyledir arayıp bir sor istersen hastaneyi canım

Nereden anladın ki bunu, üzülme, bu kötü annelik falan değil, hepimiz herşeyi mükemmel yapmıyoruz ki

Sakin ok canın. Nasıl anladın ? Emin misin?

Nereden anladın ki bunu, üzülme, bu kötü annelik falan değil, hepimiz herşeyi mükemmel yapmıyoruz ki
Çok ağlıyordu baya iyi ağlıyordu göğsümde susuyor emiyor ama sabahtan beri bu döngüdeydi uyuyor yatırdığım anda ağlayarak uyanıyordu artık gaz olmadığına emin olunca mama verdim mamayı yiyince yavrum uyudu hiç bi zaman verdiğim mamayı bitiremezdi dün neredeyse biberonuda yiyecekti sadece emen bi çocuk aslında kilo alımı felanda iyiydi ama dün bi anlamsız süt yetmedi

Aç olduğunu nerden anladın? Bazen ben de aç mı gaz mı var ayırt edemiyorum. Daha bugün yaşadım ağlama krizlerine giriyor. Oturdum bende ağladım artık onla çözüm bulamayınca. Kendimize de mi çok yükleniyoruz acaba ya bazen her şeyi bilemeyiz ki

Oy canım benim. Göğüsteki şişlikten anlıyorum genelde sütün miktarı enteresan bir şekilde her gün aynı olmuyor. Bazen bir uyanıyorum mastit gibi şiş bir meme bazen sönük yumuşak halde. Hemen suya cevize yulafa dadanıyorum. Bu sıralar aç kalıyorum zaten tek olmak çok yorucu

Bu saatte bebek uyurken uyumam gerekirken instagramda fink attığım için bennn yarın ağlayarak uykum var diye yazarım buraya Gezerken şimdi bu yastığa denk geldim. Bu kafa şekillendirmede yardımcı olur mu acaba

Kızlar
Sizin bebeler gece kaç kere uyanıyor beslenmek için. Ben artık uyandırmayı bıraktım ve bazen uzun süre 4/5 saat gibi uyanmıyor bu normal di mi ?

Kızlar
Sizin bebeler gece kaç kere uyanıyor beslenmek için. Ben artık uyandırmayı bıraktım ve bazen uzun süre 4/5 saat gibi uyanmıyor bu normal di mi ?
Evet canım o iki üç saatte bir beslenme işi ilk günler için geçerli, hafta ilerledikçe saat uzar, bebiş istedikçe olur, uyuyorsa bebişin mis gibi sende uyu, biz üç kere arada iki kere kalkıyoruz net, bu bebişin talebiyle oluyor ben dokunmuyorum o uyanmadan

Kızlar
30-50 gün arası 5 saat
50-60 gün arası 6 saat uyku normalmiş.
Biz o normalliğe ne zaman ulaşacağız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…