2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Popodaki gaz püskürtmeli kusturuyor bizde

Merhaba. Çok teşekkürler. Benzer sorunlar yaşıyoruz. Bizim doktor 120 de içse verin der ama fazlası zorluyor çocuklarımızı. Deneyerek öğreniyoruz. Umarım sağlıkla büyür yavrularımız
kesinlikle öyle benzer şeyler çok yaşanıyor tekiz sanıyoruz ama öyle değil.. bizimki de ver der ama o kadar mama inanılmaz rahatsız ediyor ve uyuyamıyor yani azı nasıl huzursuz ediyorsa fazlasında öyle. Amin inşallah

Memeyle doyuyordur belki kardeşiminde öyle oldu oğlu 2.ay sonrası bıraktı
evet arkadaşım sanırım öyle, doktoru da bu istediğimiz şey zaten zorlama bıraksın dedi vermiyorum ben de artık
Evde bebek tartımız var kontrol ediyoruz kilo durumunu da, sadece anne sütüyle de alıyor çok şükür
(Bebeğim ilk ay hiç kilo almadığı gibi çok da kilo verdi o yüzden bizde ufak bir travma oldu bu durum)

Aynı durum bizde de var 3800 doğdu 3400 e düştü ve sarılık vs çabuk toparlayıp kilo alamadık yani aldı ama hep alt sınırda aldı. İnan bende de travma oldu bu durum hatta bende bebek tartısı almayı bile düşündüm ama sonra bunun daha çok psikolojimi bozacağını düşünerek vazgeçtim kardeşimin bebeği ise hep alt sınırdan aldı kg ama gayet sağlıklı ve zeki bir bebek yani çok takılmamak lazım. Mesela ben artık meme verip duruyor saklnse huzurluysa mama vermiyorum ama aradan 1 saat sonra huzursuz açlık belşrtisi varsa o zaman mama veriyorum. Çok şükür sütün yarıyor demek ki o yüzden çok takılma anlayabiliyorum aynı şeyleri yaşamışız ama gelişimsel bir problem yoksa fiziksel bir problem yoksa kiloya çok takılmıyorum artık. En son asm de 4625 çıktı pazartesi doktor kontrolümüz var 2.ay bakalım o ne dicek kaç çıkacak bekliyorum merakla

Bizde de oluyor bu emzirmeden hemen sonra altını değiştirirsem kusuyor çok doyduğu için oluyor henüz hazmedemediği için o yüzden ben doluysa emzirme öncesi değiştiriyorum, sonra değiştirceksem de bir süre bekliyorum
Kusma problemi bizde çok vardı azaldı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…