2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canım şu anda sleepy ben aldım tanesi 2.50 falandı hepsiburada da minies de aynı fiyatı. Ben minies dense sleepy tercih ediyorum daha kaliteli aynı fiyat

Merhaba. Çok teşekkürler. Benzer sorunlar yaşıyoruz. Bizim doktor 120 de içse verin der ama fazlası zorluyor çocuklarımızı. Deneyerek öğreniyoruz. Umarım sağlıkla büyür yavrularımız

Yani mama verdiğiniz için memeye ilgisi azaldı diye mi düşünüyorsunuz? Ben de endişeliyim, bazen dediğiniz gibi yapıyor kavga ediyor adeta ama mama vermediğim zamanlarda da yapıyordu bazen aynısını. Genellikle gaz sancısından oluyordu bu. Bakalım umarım birakmazlar anne sütünü.

Bir sorum daha olacak kızlar, benim bebeğimin şakakları biraz basık duruyor alnının yanları. Kafa şekli anormal mi acaba diyorum sizin bebişlerin nasıl

Valla sanki biraz azalttı gibi o yüzden mama seviyesini çok düşürdüm ne kadar ağlasa da zorla meme veriyorum

Gece ilk uykusunda reflü yatağında birşey örtmeden yüz üstü yatırıyorum 1-2 saat sonrada sırt üstü çeviriyorum o zamana kadar gazını çıkarmış derin uykuya geçmiş oluyor uyuyor baya
Bu çok tehlikeli, normal yatakta bile tehlikeliyken reflü yatağı açılı, çocuk kafasını kaldıramaz ve tükürüğü boğazına kaçabilir süt de çok kolay kaçar. Bu şekilde yatırmayın zaten açılı yatak gaz çıkarmada düz yatırmak kadar etkili olmaz.

Oğlum da gazı varken memeyle savaşıyor. Yüzüme gözüme yumruk geçiriyor.
Yakalarsa saçımı elinden alamam.
Karnıma yediğim tekmelerden bahsetmiyorum bile.

Kızlar galiba benim bebeğimde de reflü var. Normal kusma gibi değil de sütü emdikten sonra ağzından bazen fışkırarak geri çıkarıyor. Yani ama kusma değil berrak süt geri çıkıyor. Bu reflü değil mi? Bi de reflü yatağım yok başının altına hafif yastık koysam fayda eder mi çünkü emzirme yastığının üstünde uyuyor bazen beşiktekinden daha huzurlu ve uzun oluyor

Böyle yapınca emzirmeye ara verip ağızdan gaz çıkarıyorum, sonra yatırıp gaz masajı çıkmazsa biraz hop hop gezdiriyorum rahatlayınca devam ediyorum emzirmeye.

Bunu yaptığında genelde bizde gaz sıkışması oluyor ağızdan çıkarıp gaz masajı yapıyorum pırtlayınca fışkırma duruyor emzirmeye devam ediyorum

İlk 2 sene yastık önerilmiyor

Bunu yaptığında genelde bizde gaz sıkışması oluyor ağızdan çıkarıp gaz masajı yapıyorum pırtlayınca fışkırma duruyor emzirmeye devam ediyorum
Emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum zaten omuzdan diğer omuza alana kadar ağızdan çıkıyor gazı. Sonra sırt üstü yatırıyorum altını değiştireyim diye löp soldan akıyor süt. Tam gazı mı çıkmıyor ondan da emin olamıyorum ama bir kere sesi duyunca tamam çıktı gaz diyorum kafam karıştı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…